Forum » Zvok in slika » OLED TV
OLED TV
Temo vidijo: vsi
javaman ::
DamjanB52 ::
Če si nov naročnik, imaš več opcij. Ali popust na naročnini ali popust na napravi ali kaj drugega (ne poznam vseh teh ponudb). Če si star naročnik, tako kot sem sam, ko sem mnogo let nazaj imel (samo) dve naročnini zastonj za dvoletno vezavo, pa je ta vezava že zdavnaj pošla, jaz pa sem potem leta plačeval normalno naročnino, potem se lahko z novo TV vežem za nadaljni dve leti (itak ne mislim iti drugam). Mogoče bi lahko spremenil paket, pa bi lahko vezavo dobil tudi samo na naročnino, samo to je treba preverit. Da bi šem k drugemu operaterju in nato nazaj, se mi pa res ne da.
leiito ::
Mogoče, težko reči kaj je res in kaj je propaganda, ker kdo bi vedel zakaj, najbolj priznani reviewerji televizorjev se ne dotaknejo Philipsov. Po svoje škoda, ker tisti deal za jurja, tudi če nima Dolby Visiona, je dober, če bo le vzdržalo brez okvare vse skupaj, ker malo imam Telecom na sumu, da vejo več kot mi, da jih prodajajo tako poceni.
Kdo pa so za tebe najbolj priznani reviewerji..?
Vincent Teoh, HDTV Test UK, John Archer, Forbes...
puffa ::
Pozdravljeni,
rabim hiter nasvet namreč do jutri se morem odločiti med:
SAMSUNG QE65Q7FN za 1650eu
SONY KD65A1 za 1650eu
SAMSUNG QE65Q6FN za 1122eu
LG OLED65C7V za 1520eu
LG 65UK7550 1050eu
SAMSUNG UE65NU7400U za 858eu
Glede na najdražjo in najcenejšo je "takšna" velika razlika?
TV se ne bo uporabljal za igranje igric oz povezovanje na PC, pač navadna uporaba telekom boxa
SONY KD65A1 za 1650eu
LG OLED65C7V za 1520eu
LG 65UK7550 1050eu
TV se ne bo uporabljal za igranje igric oz povezovanje na PC, pač navadna uporaba telekom boxa
andrej69 ::
Mogoče, težko reči kaj je res in kaj je propaganda, ker kdo bi vedel zakaj, najbolj priznani reviewerji televizorjev se ne dotaknejo Philipsov. Po svoje škoda, ker tisti deal za jurja, tudi če nima Dolby Visiona, je dober, če bo le vzdržalo brez okvare vse skupaj, ker malo imam Telecom na sumu, da vejo več kot mi, da jih prodajajo tako poceni.
Kdo pa so za tebe najbolj priznani reviewerji..?
Vincent Teoh, HDTV Test UK, John Archer, Forbes...
Pa imaš kar nekaj Philips televizorjev na Trusted Reviews, ki jih je ta možakar testiral..Kakor tudi na HDTV test. Pa še na HDTV Polska, ki velja za eno najboljših strani kar se tiče testov imaš kar nekaj Philips modelov.. Skratka kar se tiče tvoje izjave, da nihče ne testira Philips televizorjev ni ravno na mestu:))
Jaz bi izbiral med C7 in A1.
Tole sem drugače dobil iz telekoma v zvezi z 803:
Tole sem drugače dobil iz telekoma v zvezi z 803:
Pozdravljeni,
prejeli smo odgovor našega dobavitelja, ki zagotavlja, da imajo omenjeni TV na zalogi in jih tudi že dosledno distribuirajo našim kupcem.
Lep pozdrav,
E-TRGOVINA, Digitalna prodaja, Množični trg
Zgodovina sprememb…
- spremenil: javaman ()
fpbs ::
profdoktor ::
Pozdravljeni,
SONY KD65A1 za 1650eu
LG OLED65C7V za 1520eu
LG 65UK7550 1050eu
Še sreča da se ne odločaš med Medionom za 500 EUR in Sony OLEDom za 2500 EUR. Svaka čast za razpon v ceni...
do jutri se morem odločiti med ..No, ne bi hotel soliti pamet, ampak če cena ni prvi kriterij, kaže najprej ločiti te varijante glede na tip zaslona, OLED ali ne, in glede na okoliščine gledanja: v kakšnem prostoru, koliko ljudi? OLED se ne priporoča za gledanje podnevi, ali v osvetljeni sobi - druge vrste zaslonov so bolj svetle. OLED predvsem pokaže črno kot črno, ne pa bolj ali manj sivo, barve pa ne zbledijo, če se gleda od strani (več ljudi na zofi). Drug osnoven kriterij bi bil zvok: TV ali zunanji sistem? Pri A1E pogosto pohvalijo tudi zvok, tako da je rešitev kompletna (v primerjavi z C7), kaj več pa težko rečem
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: DamjanB52 ()
Tomson ::
OLED bo povsem primeren za gledanje čez dan, tukaj sploh ni dileme. Poleg svetilnosti igra vlogo pri odboju svetlobe tudi vrsta stekla, kjer pa je LG OLED odličen. Sicer pa nimajo vsi LCDji bistveno višje svetilnosti, le kakšen Samsung Q9FN npr.
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor
Tako je, LG OLED pride do 800 nitov, malo LCDjev je tako svetlih, top QLEDi, Sony Z9, to je bolj ali manj to, ampak OLED je super duper tudi podnevi.
Furbo ::
OLED se ne priporoča za gledanje podnevi, ali v osvetljeni sobi - druge vrste zaslonov so bolj svetle.
Kje si našel to modrost? A ni vsa fora OLEDA ravno to, da je viden na soncu in zato tudi tlačen v vse top telefone?
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Ne, AMOLED slabše sveti na soncu kot LCD. Preverjeno na testiranju BlackBerry Z10 (LCD) proti Q10 (AMOLED). Ampak TV ne bi smel nikoli bit na soncu niti na poziciji, ko mu bo sonce direktno sveti v ekran. Jaz mislim, da svetilnost ni problem.
Poglej pod brightness: https://www.digitaltrends.com/home-thea...
Poglej pod brightness: https://www.digitaltrends.com/home-thea...
Zgodovina sprememb…
OK, moral bi reči, da je OLED zaslon MANJ priporočljiv za gledanje podnevi, ali v osvetljeni sobi, ker so druge vrste zaslonov LAHKO bolj svetle .. Ne vem, kako je to pri telefonih, pri TVjih sem pa mislil na omejevanje svetilnosti (ABL), v ekstremnem primeru full screen white, kot pri totalno zasneženi pokrajini, ki hitro postane siva. Recimo, da OLED končno idealno prikaže črno (če pozabimo na rahli vertikalni banding), ima pa obraten problem: ne more prikazati bele, vsaj ne po celem zaslonu in dalj časa .. na srečo me smučanje ne zanima, sicer pa: s tem smo na terenu vsakdanje izkušnje, vsaj v zimskem času - je kdo že gledal smučanje na OLEDu, je kaj opazil?OLED se ne priporoča za gledanje podnevi, ali v osvetljeni sobi - druge vrste zaslonov so bolj svetle.Kje si našel to modrost? A ni vsa fora OLEDA ravno to, da je viden na soncu in zato tudi tlačen v vse top telefone?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: DamjanB52 ()
Moram reči, da me je malo strah, ker se poslavljam od plazme. Bojim se, da bo kvaliteta slabša. Upam, da bom še ta teden to ovrženo.
Moram reči, da me je malo strah, ker se poslavljam od plazme. Bojim se, da bo kvaliteta slabšaZakaj pa ta mali strah? Pri resoluciji ni dileme, razen če imaš TH-103PF12 (Panasonic 4K 103" :) .. kontrast na plazmi je itak slabši, ker morajo fosforji stalno minimalno tleti, na strani bele pa imajo tudi plazme ABL .. procesorji slike so zelo napredovali od tistih časov .. kaj pa phosphor lag, nisi nikoli nič opazil, recimo barvne (rumene ali zelene) repe pri gibanju?
Ezoterik ::
V resnici nisem opazil probleme s fosforjem, kar pomeni, da sem manj občutljiv kot pa mislim, da sem :) Ja, v pa 12 letih je morala svetilnost kar pasti, tako da... če ne bi zavlačevali s to pošiljko...
Pa še nekaj, fotr in tašča imata vsak svoj Samsung LED, pa imata slabšo sliko kot moja plazma.
Ampak OLED je itak druga stvar...
Pa še nekaj, fotr in tašča imata vsak svoj Samsung LED, pa imata slabšo sliko kot moja plazma.
Zgodovina sprememb…
Ezoterik ::
V resnici nisem opazil probleme s fosforjem, kar pomeni, da sem manj občutljiv kot pa mislim, da sem :) Ja, v pa 12 letih je morala svetilnost kar pasti, tako da... če ne bi zavlačevali s to pošiljko...
Lej trenutno maš plazmo, ki niti 720p signala ne more pravilno prikazat in še v velikosti 42". Še VT60 iz 2013, ki jo ma sorodnik je precej švoh proti današnjim tvjem, kaj šele ta tvoja prdalica. Ne rečem, za svoj čas je mel tv odlične črnine, ampak že nova je bila primerna samo za SD vsebine, sedaj je pa res sam še za v smeti, tud te samsung ledi jo verjetno pri predvajanju 1080p vsebin ornk nažgejo, sploh če bi se nekdo mal potrudil in jih pravilno nastavil.
The Best TVs and Projectors at IFA 2018
Popolnoma pristranski video. Od 20 minut trajanja najprej posveti polovico videa opevanju Philipsa. Potem, da vse skupaj malo zamegli posveti še eno četrtino videa nepomembnemu TCLu, in potem na brzino opravi s Panasonicom, Samsungom in LGejem. Sem pa nekoliko pričakoval, da bo Philips ob tej priliki razglasil pridobitev certifikata za HDR10+, pa se to ni zgodilo, tako da se postavlja vprašanje, ali je z njihovo podporo HDR10+ vse tako, kot bi moglo biti?
The Best TVs and Projectors at IFA 2018
Popolnoma pristranski video. Od 20 minut trajanja najprej posveti polovico videa opevanju Philipsa. Potem, da vse skupaj malo zamegli posveti še eno četrtino videa nepomembnemu TCLu, in potem na brzino opravi s Panasonicom, Samsungom in LGejem. Sem pa nekoliko pričakoval, da bo Philips ob tej priliki razglasil pridobitev certifikata za HDR10+, pa se to ni zgodilo, tako da se postavlja vprašanje, ali je z njihovo podporo HDR10+ vse tako, kot bi moglo biti?
Kateri video pa za tebe ni pristranski..? Kar pa se tiče časa, ki so ga posvetili Danny Tacku pa je zato, ker je Philips z letošnjimi modeli naredil največji napredek:)In zato je povsem razumljivo, da vsakega zanimajo določene novosti..Kot drugo, pa OLEDI drugih proizvajalcev niso tako zanimivi, ker je že zunaj kar nekaj testov, direktnih primerjav, raznih podatkov itd..Dočim sta Philips modela 803 in 903 do tega trenutka bila še velika neznanka:))Zato so se nekatere strani nekoliko bolj posvetile Philipsu..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: andrej69 ()
Težko se je strinjati, da je Philips naredil največji napredek, tega ne vemo, na prvo žogo se zdi 8K veliko večji korak naprej, da ne omenjamo Samsungovih 4.000 nitov na novem tiviju, s tem je Samsung dosegel svetilnost, ki dosega najvišjo v filmski produkciji, torej se bo dalo videti točno to, kar so si avtorji filma zamislili, to ni mačji kašelj, prej se je par let svetilnost dvigala relativno počasi, OLED pa najbrž itak ne more čez 1.000 nitov.
Omenja pa Tack perfect natural pretvorbo SDR vsebin v HDR, kar da omogoča novi procesor, bomo videli koliko je to res perfect natural. Tip na videu mu reče, da ljudje v komentarjih pravijo, da nikoli ne bi kupili tivija brez Dolby Visiona in ga vpraša kdaj bo Philips omogočil DV na svojih tivijih in Tack odkrito pove, da licenca za DV ni zastonj, Philipsu se tega pač ne plačuje, pove pa tudi, da DV ni kompatibilen s P5, kar pa je presenečenje, človek bi mislil, da bo to mala malca za tak hud procesor.
Omenja pa Tack perfect natural pretvorbo SDR vsebin v HDR, kar da omogoča novi procesor, bomo videli koliko je to res perfect natural. Tip na videu mu reče, da ljudje v komentarjih pravijo, da nikoli ne bi kupili tivija brez Dolby Visiona in ga vpraša kdaj bo Philips omogočil DV na svojih tivijih in Tack odkrito pove, da licenca za DV ni zastonj, Philipsu se tega pač ne plačuje, pove pa tudi, da DV ni kompatibilen s P5, kar pa je presenečenje, človek bi mislil, da bo to mala malca za tak hud procesor.
Težko se je strinjati, da je Philips naredil največji napredek, tega ne vemo, na prvo žogo se zdi 8K veliko večji korak naprej, da ne omenjamo Samsungovih 4.000 nitov na novem tiviju, s tem je Samsung dosegel svetilnost, ki dosega najvišjo v filmski produkciji, torej se bo dalo videti točno to, kar so si avtorji filma zamislili, to ni mačji kašelj, prej se je par let svetilnost dvigala relativno počasi, OLED pa najbrž itak ne more čez 1.000 nitov.
Kompatibilnost nima nikakršne veze z močjo procesorja ali kaj podobnega:))Kar pa se tiče Dolby Visiona, pa se bo vsak kupec sam odločil, če mu je to v danem trenutku najpomebnejše..Zakaj pa misliš, da je Philips razvil ta nov procesor, ker še vedno večina ljudi v glavnem gleda SD,FullHD in 4K vsebine..Mislim, da sem nekje zasledil, da je v Evropi takšnih uporabnikov kar 98%..Tako, da mi je že smešno vsa ta marketing okoli tega DV..
Morda je tebi smešno, sam menim, da kupec tivija v višjem cenovnem razredu, ki je sposoben prikazati najboljšo možno sliko, želi to zmogljivost, podobno kot pri avtu želimo, da gre 220 km/h, čeprav nikoli ne bomo vozili več kot 150.
Predvsem pa, to reče oseba, ki sprašuje Tacka na videu, ne gre za moje mnenje, reče pač, da v komentarjih vsi pravijo, da ne bi nikoli kupili OLEDa brez DV. Tudi sam ga ne bi, če ga kdo drug želi, pa komot, meni je povsem vseeno kaj kupujejo drugi.
Mimogrede, tudi Philips je očitno ocenil, da je Vincent Teoh referenčen reviewer tivijev in mu je sponzoriral review OLEDa 903, prvi sponzoriran video Vincenta, če se ne motim.
In moram priznati, da SDR v HDR konverzija zveni zanimivo.
Zanimivo, Vincent je nameril samo 680 nitov, a ni nekje pisalo, da je 1.000?
Predvsem pa, to reče oseba, ki sprašuje Tacka na videu, ne gre za moje mnenje, reče pač, da v komentarjih vsi pravijo, da ne bi nikoli kupili OLEDa brez DV. Tudi sam ga ne bi, če ga kdo drug želi, pa komot, meni je povsem vseeno kaj kupujejo drugi.
Mimogrede, tudi Philips je očitno ocenil, da je Vincent Teoh referenčen reviewer tivijev in mu je sponzoriral review OLEDa 903, prvi sponzoriran video Vincenta, če se ne motim.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: leiito ()
@leiito
Tukaj si poglej pravi test.
https://www.homecinemamagazine.nl/2018/...
Kot kaže gre za top shit TV.
Zgleda zanimivo, ampak €3.500 vs €2.000 za C8, težko razumem cenovno politiko Philipsa, v neskladju je s percepcijo znamke. Drug problem mi je soundbar, ki ni opcijski, je res vreden €1.500? Večina kupcev 65" OLEDa bo že imela nek sound sistem, drugim bolj sede funkcionalnost Sonosa, tretji bodo hoteli Atmos itd. Z vsem spoštovanjem do B&W, partnerstvo z bolj prestižno znamko od sebe je za Philips dobra izbira. Zame bi bil ta tivi zanimiv, če bi cena odražala to, da nima Dolby Visiona in da je android, da bi ga postavili npr. na €1.700 za 65" ali pa na isto ceno kot C8 in da je soundbar zraven, tako kot je, se pa bojim, da ne bojo prepričali veliko ljudi.
Odvisno najbrž tudi od tega, koliko res Perfect Natural naredi prepričljiv HDR iz SDR vsebin, če je to sploh nekaj, kar je za večino ljudi pomembno, Vincent Teoh se ne zdi najbolj prepričan.
Odvisno najbrž tudi od tega, koliko res Perfect Natural naredi prepričljiv HDR iz SDR vsebin, če je to sploh nekaj, kar je za večino ljudi pomembno, Vincent Teoh se ne zdi najbolj prepričan.
Zgleda zanimivo, ampak €3.500 vs €2.000 za C8, težko razumem cenovno politiko Philipsa, v neskladju je s percepcijo znamke. Drug problem mi je soundbar, ki ni opcijski, je res vreden €1.500? Večina kupcev 65" OLEDa bo že imela nek sound sistem, drugim bolj sede funkcionalnost Sonosa, tretji bodo hoteli Atmos itd. Z vsem spoštovanjem do B&W, partnerstvo z bolj prestižno znamko od sebe je za Philips dobra izbira. Zame bi bil ta tivi zanimiv, če bi cena odražala to, da nima Dolby Visiona in da je android, da bi ga postavili npr. na €1.700 za 65" ali pa na isto ceno kot C8 in da je soundbar zraven, tako kot je, se pa bojim, da ne bojo prepričali veliko ljudi.
Če ti je model 903 predrag vzameš model 803, ki je nekaj malega dražji napram C8. Kot drugo, pa je Philips komaj prišel na tržišče s tema dvema modeloma, in s tem ima normalno posledično nekaj višje cene, saj podobna zgodba je bila z vsemi ostalimi OLEDI 2018..Čez kakšen mesec ali dva, bodo cene teh dveh Philips modelov že kar nekaj ceneje:)
Ne gre za to, če je meni predrag, gre za value for money, izdelke primerjamo z drugimi izdelki podobne kakovosti in performansov in če je 65" 803 €3.300 (3.000 GBP piše TechRadar), 903 pa €3.900, potem je precej dražji celo od Sonyja AF8 in precej nad psihološko mejo €2.000, na katero nas je navadil LG, kar se cene tiče, za toliko več denarja mora ponujati toliko več ali še čez in če mene vprašaš, temu ni tako.
SDR v HDR je treba najbrž videti v živo, isti koncept kot Sonyjev object-based HDR remastering in bolj ali manj to, kar sta letos obljubljala tudi Samsung in LG, treba pač izrabiti svetilnost in kontrast OLED panelov, ampak hkrati najbolj kakovostne vsebine, Netflix, iTunes itd. že itak prehajajo in to na dejanski in dinamični HDR, vprašanje koliko bo sintentična pretvorba relevantna čez leto ali dve.
SDR v HDR je treba najbrž videti v živo, isti koncept kot Sonyjev object-based HDR remastering in bolj ali manj to, kar sta letos obljubljala tudi Samsung in LG, treba pač izrabiti svetilnost in kontrast OLED panelov, ampak hkrati najbolj kakovostne vsebine, Netflix, iTunes itd. že itak prehajajo in to na dejanski in dinamični HDR, vprašanje koliko bo sintentična pretvorba relevantna čez leto ali dve.
Tomson ::
Pri OLEDih je dejansko odločilna cena. Vsi imajo LG panele, razlike so, kar se video procesiranja tiče, a zopet ne tako velike. Če bi bil Philips edini proizvajalec OLEDov, bi model 903 sigurno bil vreden tudi 4000€, tako pa LG drži cene tako konkurenčne, ker že pri osnovnih modelih ponuja vse bistvene lastnosti OLEDa, da ostali proizvajalci, tudi če imajo kakšen manjši plus tu in tam enostavno niso konkurenčni z 1000€ in več dražjimi modeli. Kot pravi Andrej, cene bodo sigurno padle, vprašanje pa je za koliko, ker Philips 903 ni mišljen kot konkurenca B8/C8 modelu ampak ostalim dražjim modelom. Kot uporabnik, pa bo le malokdo pripravljen plačati več od B8/C8 modela, ker za to dejansko ni potrebe. Če bo Philipsu uspelo cene približat LG modelom bo lahko precej konkurenčen in tudi zanimiv nakup, sicer pa mu bo kar težko, ker pač ni Sony, ki si že zaradi "imidža" lahko privošči višje cene.
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
profdoktor ::
Vsi OLEDI imajo iste panele. Pri Philipsu preplačaš TV ko ti k panelu vsilijo dragi soundbar, drage lučke in čudežni procesor. Zraven ti podtaknejo še najslabši operacijski sistem za televizorje - Android.
krepki ::
Hvala profdoktor za informacijo a veš,da do sedaj tega nismo vedeli,si prvi ki je omenil,da so televizorji Philips zanič a si mogoče kaj pozabil napisat,kateri tvji so najboljši tudi tega še ne vemo,daj nam še to razloži.
profdoktor je izjavil:
Vsi OLEDI imajo iste panele. Pri Philipsu preplačaš TV ko ti k panelu vsilijo dragi soundbar, drage lučke in čudežni procesor. Zraven ti podtaknejo še najslabši operacijski sistem za televizorje - Android.
A drugi imajo pa iOS?
AndrejO ::
Obstajata še WebOS in Tizen.
Glede na to, da je konsistentnost odzivnosti Androida v kategoriji "crap by design", bi bilo zanimivo primerjati tega z alternativami.
No, kdor želi na TV nameščati aplikacije, ki so na voljo samo za Android, seveda nima druge izbire, kot da to vzame v zakup, ugibam pa, da je veliko tudi takšnih kupcev, ki jim dol visi za (ne)delovanje funckij, ki TV ločijo od računalniškega zaslona.
Torej Android ni nujno "deal breaker" za vse ljudi, za nekatere pa pač je. Ravno tako pa so ogromne razlike v spodobnosti delovanja med različnimi modeli in proizvajalci.
Glede na to, da je konsistentnost odzivnosti Androida v kategoriji "crap by design", bi bilo zanimivo primerjati tega z alternativami.
No, kdor želi na TV nameščati aplikacije, ki so na voljo samo za Android, seveda nima druge izbire, kot da to vzame v zakup, ugibam pa, da je veliko tudi takšnih kupcev, ki jim dol visi za (ne)delovanje funckij, ki TV ločijo od računalniškega zaslona.
Torej Android ni nujno "deal breaker" za vse ljudi, za nekatere pa pač je. Ravno tako pa so ogromne razlike v spodobnosti delovanja med različnimi modeli in proizvajalci.
Gatsu ::
Jaz mislim, da ker Philips nima poštenega deleža, pač mora več promovirati.
Sem pa še nekaj pogruntal. Najprej sem mislil enako kot ti, ampak potem sem ugotovil, da se 24-mesečni popust novega naročnika in TV popust izklučujeta!!! Zdaj pa pazi! Modri poslovni paket, ki je 70 eur + ddv, je v resnici za novinca 41 eur + ddv, kar znese razlika 29 eur brez ddv oz. 35 eur z ddv, to pa da 24 mesecev x 35 eur/mesec = 840 eur.
Torej ti daš 1080 eur + 840 eur je izguba zaradi popusta = 1920 eur. Nekaj popusta pa še Philips da. Če si novinec, moraš razmislit, kaj boš vzel. Če pa nisi novinec, pa ti itak ostane le še TV.
Popust na naročnino je samo 3 mesece... dejmo mal bolje brat pogoje akcij no.
Morda je tebi smešno, sam menim, da kupec tivija v višjem cenovnem razredu, ki je sposoben prikazati najboljšo možno sliko, želi to zmogljivost, podobno kot pri avtu želimo, da gre 220 km/h, čeprav nikoli ne bomo vozili več kot 150.
Sem gledal tale video danes ja. Zdej še bolj komaj čakam da Telekom dostavi to čudo za 1080EUR :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gatsu ()
Priznam, nisem se sploh posvecal popustu na narocnino sem mislil, da je na daljse obdobje
Mene sedaj matra dobava...
Mene sedaj matra dobava...
Zgodovina sprememb…
In kdaj bo začetek prodaje Philis 803 modela v naših trgovinah se mogoče ve približen datum?
In katera je trenutno najboljša alternativa temu modelu,ker bom verjetno prisiljen iti v nakup,že konec tega tedna ali v začetku drugega,je pač nekaj prišlo vmes in ne bo več možno čakat.
Bo verjetno moral past goldstar c8
Bo verjetno moral past goldstar c8
Se en realen test: link"The general clutter and unattractiveness of the OS is improving with each update, but still falls a long way behind Samsung and LG’s bespoke operating systems. But while Sony’s Android TVs seem to be getting more reliable, this Philips is decidedly buggy. On our first day of testing, it crashes twice – both times the TV switching off entirely before restarting from scratch".
Me prav zanima, kdo od vas bi kupil avto, za katerega je značilno, da te pogosto pusti na cesti?