» »

OLED TV

OLED TV

Temo vidijo: vsi
««
126 / 126
»
»»

easyrider3 ::

Vsi prikažejo in povedo drugače tako,da to težko sploh komu vse verjeti in lahko verjameš samo tistemu v čem se vsi isto strinjajo. Sigurno pa ne more nobeden reči to je najbolje in,da potem to vsem tudi uztreza,ker sigurno ne. Tudi verjamem da ,če postaviš 10.najboljših TV enega poleg drugega in potlej 20.različnih ljudi ,da izberejo kateri se mu najbolje dopade nikoli ne bodo vsi izbrali istega. Zato je tista najboljša izbira TV prav s svojimi očmi,ko ga lahko poprej vidiš kako prikaže sliko in vsi ti testi itd.....so lahko samo neka mala usmerjenost v katero smer moraš iti iskati TV.

easyrider3 ::

Evo zapisa iz Rtings glede upscalinga kjer je Samsung S90c dobil isto oceno kakor LG C3 ali G3 kar nikakor ni res saj Samsung je slabši pri upscalingu slabše ločljivosti. Vsi kateri primerjajo TV in jih tudi stestirajo so istega mnenja in za Samsung celo predlagajo,da je ena varianta,da si nabaviš Nvidia Shield ali Apple TV box za gledanje streaming vsebin slabše ločljivosti. zakaj potem Rtings je dal tako oceno za Samsung in LG.

 Samsung S90c  vs LG C3,G3 upscaling.

Samsung S90c vs LG C3,G3 upscaling.




Edino kar so točno zapisali je pa to,da Sony je še vedno najboljši pri upscalingu kar tudi vsi ti ljudje katere sem že omenil potrdijo.
Mogoče bi bilo zanimivo še Philips imeti zraven za primerjavo saj tudi on naj bi delal dober upscaling.


 Rtings--upscaling the best TV

Rtings--upscaling the best TV