» »

OLED TV

OLED TV

Temo vidijo: vsi
««
148 / 148
»
»»

krefi ::

fpbs je izjavil:

andrej69 je izjavil:

fpbs je izjavil:

krefi je izjavil:

Če mi alučajno nebo odgovarjal imam možnost 100 dnevnega vračila TVja tko da v tem času bi že mogel odkriti stvari katere me bodo motile.
Zakaj se ti je toliko mudilo z nakupom. LG 65C5 se v Nemčiji in Avstriji že prodajajo po 1250€. Tudi pri nas se pričakuje precešnje znižanje cen.

Česa nisi razumel kar je napisal uporabnik krefi..? Saj vsem ni važna cena..
Ker odločal sem se glede po videnem v BB ter mnenjih uporabnikov po forumih. Če bi se oziral na ceno bi vzel C5 kateri je 100 eur cenejši.

Andrej, zelo dobro sem razumel, in vedno bolj sem prepričan, da si ga v ta slab, nelogičen nakup z zavajajočimi, zasebnimi sporočili zavedel ti.
Če bi bil v tej situaciji jaz namesto krefija TVeja sploh nebi odprl, ampak bi šel Celovec po tega LGejaza 1229€:
https://www.electronic4you.at/lg-oled65...

Pa sem imel mnenje, da andrej najbolj vsiljuje mnenje na tem forumu glede philipsa pa se je sedaj polazalo, da si ti tista oseba ki resnično vse ve ...
Z temi vsiljivimi mnenji oz. sploh ne mnenji ampak vsiljivanjem mnenenja delate ravno obratno. Človek pride na forum, da bi slišal mennja posameznikov ki imajo izkušnje z TVji kaj jih moti +/- tuki pa je možno prebrati samo kako ne kupiti doličenega TVja zaradi česar je kupec šw bolj zneden kot je bil prej.
e3 1231v3|asus gtx 970 strix OC edition|2x8gb kingston|
cosair rm650| crucial 500gb|fractal define s

fpbs ::

skyform je izjavil:

No, jaz osebno ne bi več kupil WOLED od kar se osebno izkusil QD OLED. WOLED mi nikdar ni odgovarjal in sem jih preizkusil kar nekaj in to vse ta boljše znamke, LG, Panasonic, Sony, Philips. Enostavno preveč zadev me je motilo nanj, sploh pa da bi plačal še več zanj, ne hvala.

Ja, samo pomembo je, kateri vgrajeni OLED paneli so bili v teh TVejih. Za Philipsa vem, in mislim, da tudi za Panasonica, pa če se ne motim tudi za Sonyja, ki si jih imel, da so bili modeli z najnižjo "J" kvaliteto panela.

krop ::

Ni vse v panelu očitno pa v številkah tudi ne. In moje mnenje je enako kot @krefi glede nabijanja o tv-jih. Lahko nam pa še poveš kakšno vezo imaš z Lg al si samo fan?

easyrider3 ::

A lahko vprašanje,mnenje kako to,da je ostalo samo še malo prostora na disku a samo 4 aplikacije so bile nameščene?
Drugače daljinec od LG B4 je vsak dan bolj zanimiv in prilagodljiv čeprav lahko pa bi res naredili manj moteč zvok ob pritisku na kolesce. Sigurno pa je to kolesce na daljinca najboljša izvedba in funkcionalnost za premikanje po kanalih ali kjer je potrebno hitro preskakovati gor ali dol. Nekak moteče je od začetka tista kazalna puščica ampak počasi se jo človek navadi in uči z njo delati. Saj s smernimi tipkami jo prekličeš in obratno potem s tresljajem daljinca nazaj aktiviraš. Včasih za nekam hitro pritisniti ti pa prav pride ta puščica za pritrditev. Zgleda,da s je treba navaditi in jaz sem takšen daljinec imel z leta 2016 na Samsungu kjer si zraven TV dobil dva daljinca (občini + tak kot ga ima LG).
Ampak takrat sem tisti daljinec od Samsunga samo pospravil v omaro saj ni bilo to zame in potem tisto bolj zanimivo,čez dobri 2.leti sem TV dal bratu,ko je prišla iz servisa in tisti daljinec sploh ni več deloval. Iz servis je prišel Samsung z novim panelom in novimi posodobitvami kjer je manjkalo nekaj aplikacij recimo VOYO ni bilo več možno imeti za povrhu še tisti daljinec ni več deloval. En drek je bilo vse skup zato Samsung sploh ne maram pa pika.

LG 55 B4

LG 55 B4

fpbs ::

krop je izjavil:

Ni vse v panelu očitno pa v številkah tudi ne. In moje mnenje je enako kot @krefi glede nabijanja o tv-jih. Lahko nam pa še poveš kakšno vezo imaš z Lg al si samo fan?

Z LGejem nimam popolnoma nobene veze, razen tega, da imam v hiši štiri LGejeve TVeje, ki so bili kupljeni na osnovi izkušen servisiranja TVejev, vseh znamk, skozi vso mojo delovno dobo. In zakaj se tako pogosto javljam, je vzrok, ker ne prenesem, da nekdo nekoga, ki išče pomoč zavaja in mu vsiljuje svojo robo. To izhaja še iz časov, ko sem bil zaposlen še v firmi, kjer je moj predpostavljeni "majster" vedno strankam svetoval nakup najslabšega TVeja. In ko sem ga nekoč vprašal, zakaj ljudem vedno svetuje najslabši nakup. Mi je odgovoril:"Zato, da bomo imeli delo". Že kar nekaj let nisem več zaposlen, sledim pa novostim na tem področju.
Kar se pa tiče panelov in številk, vse je izmerljivo. Panele je LG vsa leta razvrščal, ker med proizvodnjo prihaja do različne kakovosti izdelave: svetilnosti, uniformnosti in življenjske dobe. Razporejal jih je v tri skupine. B serija = J (najnižji bin), C serija = M (srednji bin),G serija = P (najvišji bin).
Sedaj LG Display pri OLED panelih uporablja nove interne oznake kot PRESTIGE, MARVEL, HERO, ELITE, STANDARD / BASIC, ki označujejo različne kakovostne razrede (binning). Gre za notranje klasifikacije, ki določajo, kateri paneli gredo v premium modele (G serija), kateri v srednji razred (C serija) in kateri v osnovne modele (B serija).

mat11 ::

fpbs je izjavil:

polde66 je izjavil:

krefi je izjavil:

Evo danes odšel v ponovno v BB da še zadnjič v živo pregledam OLED TVje.
Sicer niso imeli razstavljenega C5 ampak G5 katerei je bil postavljen tik philipsu 820 in nisem videl nobenih prednosti na G5 zato dvomim da bi jih videl na C5 katateri je nižji rang. Zato sem se odločil za philips 65 820/12 zraven pa še soundbar za 1eur.
Tko, da za vikend bom lahko poročal ali sem se pravilno odločil ali ne.

Evo si osrečil vsaj enega:))

Ja, odločitev je bila njegova. Poraja se mi misel, da je mogoče bil zaveden z Andrejevimi zasebnimi sporočili. Ni mi logično, da nekdo da 100€ več za slabši in dražji TV, ali kar 200€ več kot za QD-OLEDa.

Kako tebe daje paranoja. Res si že tečen.
mat
««
148 / 148
»
»»