» »

Problem s punco

Problem s punco

Temo vidijo: vsi
««
15 / 19
»»

SimplyMiha ::

Po svoji lestvici jim zaupam bolj kot Romom. Zdaj lahko tečeš na spletno oko.

vostok_1 ::

jype je izjavil:

To je tema o problemih s punco, tako da si vedno on-topic. Vzemi si čas, pokaži svoj antisemitizem!

Meni ni jasno. A niste levaki/SJWji proti Izraelu or something?
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

jype ::

vostok_1> Meni ni jasno. A niste levaki/SJWji proti Izraelu or something?

Weirdo. Proti mejam smo. Ni mej - ni držav - ni problemov. Easy.

Dokler so meje, so pa tudi protizakonita židovska naselja, ki bi lahko bila tudi na tvoji parceli, če bi kdaj kakšno imel.

Crossfire ::

Thread hijack gone wrong, lads!

@jype

Torej Palestinci se ne bi imeli kaj za pizdit, če bi sprejeli tvojo logiko. Izrael pa bi bil izjemno vesel.
In nenazadnje, tud ne vem zakaj nimaš vedno odprta vrata svojega domovanja. Saj smo vsi prebivalci sveta. Ti butec pa postavljaš tehnične ovire pred tvojo spalnico.
There will be chutes!
It came from the lab.

mailer ::

Kadarkoli se pokaže yjpe v temi je slej ko prej zaklenjena. Tudi ta je zrela za zaklep.
Ko te je pustila si imel en problem manj, škoda le, da si ji ji podaril 7 let življenja, ker si tega očitno ni zaslužila.
Če bi se po določenem času slučajno želela vrnit ji povej, da je svojega jokerja že porabila.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz

poweroff ::

Naj moderatorji z zaklepom počakajo vsaj do srede, no. ;)
sudo poweroff

Nublet ::

poweroff je izjavil:

Naj moderatorji z zaklepom počakajo vsaj do srede, no. ;)

Od problemov s punco, do nasvetov kako do nove, do debat o odprtih vezah, do izrael vs palestina debate.

Le do kam pridemo v sredo?

SimplyMiha ::

Kuščarjev še nismo vpletli.

Tud Maovega death march nismo še obdelali.

Think of it as, elevator music for intelligent people. :))
There will be chutes!
It came from the lab.

vostok_1> Torej Palestinci se ne bi imeli kaj za pizdit, če bi sprejeli tvojo logiko. Izrael pa bi bil izjemno vesel.

Ja, to bi bilo idealno, z eno majhno izjemo: Palestinci so lastniki zemlje, Izrael pa na tej zemlji gradi, ne glede na voljo lastnikov.

To bi šlo, če bi bili v dobrih odnosih in bi jih pošteno kompenzirali, ampak dokler imajo stanje, kakršno je, bo za rešitev očitno moral poskrbeti zunanji mediator.

poweroff ::

Mogoče je pa punca iz Palestine...
sudo poweroff

Nublet> Le do kam pridemo v sredo?

A tebe pa to ne zanima?

SimplyMiha> Kuščarjev še nismo vpletli.

Včeraj sem otroke peljal v muzej mehkužcev, ki so še precej starejši od kuščarjev, začetki segajo globoko v proteozoik - a le redki (ki razmišljajo s svojo glavo) pomislijo na to, kakšen vpliv imajo na aktualno politiko - pa še hrbtenice nimajo, kar je sploh značilno za sodobne politike.

Zgodovina sprememb…

BlaY0 ::

poweroff je izjavil:

Mogoče so pa v vodnjaku...

Rok Woot ::

Kdo? Punce iz Palestine?

D3m0r4l1z3d ::

mailer je izjavil:

Kadarkoli se pokaže yjpe v temi je slej ko prej zaklenjena. Tudi ta je zrela za zaklep.
Ko te je pustila si imel en problem manj, škoda le, da si ji ji podaril 7 let življenja, ker si tega očitno ni zaslužila.
Če bi se po določenem času slučajno želela vrnit ji povej, da je svojega jokerja že porabila.

Nič ji ni podaril. Zdaj je lahko le vesel, ker je svoboden in naj izkoristi to. Sicer pa očitno je preveč čustveno prizadet, bo moralo kar nekaj sred minit, da se skulira. Če želi nasvet, naj upošteva, da mora nujno zdaj kot zmagovalec iz tega sranja, ker dejansko ima zdaj spet vse v svojih rokah.
ETN Wallet addr.: etnkGuvhDzR7Dh8us4e69VStubGbmQHrh5pe2fnpNDhEhX5
A1nCWrFBMK2NmkycgVN4sAwhvY8YyNNbF6KUSJyFZ99QKU8phCn
Cryptopia ref. link: https://www.cryptopia.co.nz/Register?referrer=Anymalus

BlaY0 je izjavil:

poweroff je izjavil:

Mogoče so pa v vodnjaku...

Ne, partizani! A ni to tema o partizanih pa Nemcih?

jype je izjavil:

Nublet> Le do kam pridemo v sredo?

A tebe pa to ne zanima?

Brez zamere jype, o programiranju mi verjetno lahko soliš pamet, o ženskah imam pa sam večji sample size za hipoteze.

Tudi pri ženskah te pelje scat, ker mu ego pač ne bo dopustil, da te ne.

Nublet> Brez zamere jype, o programiranju mi verjetno lahko soliš pamet, o ženskah imam pa sam večji sample size za hipoteze.

Absolutno ti verjamem, a moje znanje o teh rečeh v resnici izhaja iz strokovne literature, ne iz mojih izkušenj, ker jih imam odločno premalo - kar pa itak velja za vsakega posameznika.

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

Nublet> Brez zamere jype, o programiranju mi verjetno lahko soliš pamet, o ženskah imam pa sam večji sample size za hipoteze.

Absolutno ti verjamem, a moje znanje o teh rečeh v resnici izhaja iz strokovne literature, ne iz mojih izkušenj, ker jih imam odločno premalo - kar pa itak velja za vsakega posameznika.

Literatura je tricky stvar...Lahko opišeš občutek da te ujame dež na 1000 načinov, ki pa ne podajo v celoti izkušnje biti moker.

PS, ta študija bi mogoče zanimala OPa, mogoče jo je bilder ulovil ravno med ovulacijo:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articl...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Nublet ()

Nublet> Literatura je tricky stvar...Lahko opišeš občutek da te ujame dež na 1000 načinov, ki pa ne podajo v celoti izkušnje biti moker.

Komot pa na koristen način opišeš mnoge načine, kako se temu izogniti.

Zgodovina sprememb…

Samo praksa šteje, op je nima dost, glede na problem

Ma... 7+ let...

Rok Woot ::

Zakaj bi nekdo, ki ima več krajših odnosov, vedel več kot nekdo z enim daljšim?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Rok Woot ()

BlaY0 je izjavil:

Ma... 7+ let...

Ja, s to punco, drugače pa bi z več lahko že zdaj vedel, da v bistvu nima več problema.

Rok Woot je izjavil:

Zakaj bi nekdo, ki ima več krajših odnosov, vedel več kot nekdo z enim daljšim?

Ne v tem smislu, ampak tršo kožo človek dobi, več punc tudi pomeni, da se je z vsako treba raziti, če jih seveda nimaš vzporedno.

Zgodovina sprememb…

solatko ::

Veliko punc in s tem v zvezi, veliko razdrtih partnerstev, pomeni samo to, da nisi dovolj zanimiv za daljše skupno bivanje. Samozavestne osebe, hitro dobijo punco/fanta, do tega, da to postane dolgotrajna zveza pa je potrebno veliko več in ne samo velikanski ego.
Delo krepa človeka

solatko> ne samo velikanski ego.

Tega si pa v teh časih komot napihneš na internetu. Poceni je, pa še skoraj vsi si mislijo, da si idiot.

Anymal> Samo praksa šteje,

"Ne verjamem v črne luknje, ker nism še nikol nobene prjel."

Zgodovina sprememb…

111111111111 ::

jype je izjavil:

"Ne verjamem v črne luknje, ker nism še nikol nobene prjel."

Tudi programiranja se ne naučiš iz knjig ampak s prakso in rešenimi problemi.

Jah, jype večkrat v temo brcne, nimaš kaj, ego je sam sebi namen

romex ::

Furbo ::

Vidim, da bo zaradi pritiska javnosti kmalu nastal nov slovenski resničnostni show.. samo vprašanje je, katera televizija se bo prva zagrebla.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

chucki ::

Kaj naš op še vedno živi v stanovanju z njo?
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

shotalick ::

romex je izjavil:

Hahahah nemores no :D

https://www.alter.si/tabla/showflat.php...

res ne morš :)) ... smeh

sivistol ::

Baje da ze od cetrtka ne, v sredo imata baje offical breakup oz op cist zakljuci stike z " bejbo" aka krasto

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sivistol ()

Chuapoiz> Tudi programiranja se ne naučiš iz knjig ampak s prakso in rešenimi problemi.

Vemo, da to ni res, ker smo včasih programirali s svinčnikom na navaden papir.

Unknown_001 ::

shotalick je izjavil:

romex je izjavil:

To je res šlo pod podn...
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

shotalick> res ne morš :)) ... smeh

Mnogim v tej temi se zdi zabavno, kako nekdo, ki je 7 let bil v prijetni zvezi, končno spet postaja primerljiv z njimi in ga bodo lahko prepričevali, kako so ženske vir vsega trpljenja in zla.

Ampak meni se zdi fant brihten, dvomim, da bo sprejel infantilno razlago.

KraitPay ::

Tako kot pravite, verjetno res nimam izkušenj, pa čeprav sva bila skupaj 7 let :)

Ne ne stanujem več pri njej, nazadnje sem prespal v sredo. Vmes se je zgodilo marsikaj (ne ne mislim sex ali kaj podobnega) ampak je bv tukaj razlagat.
Res je, ju3 imamo notarja. Sem mislil da bom lahko zdržal do srede, pa nisem mogel, sem včeraj napisal sms, da ji želim vso srečo, da se bom porihtal, ona pa tudi in da je najbolje da prekinema stike.

No zvečer sem že dobil par smsov, da imam pošto, sem si mislil, si pa neumen da bi padel na tole. No pošta je od davčne, odmera dohodnine... tako da ja... mi ne gre popolnoma nič prav. Seveda na sms ne odgovorim.
Dobim sms da je najbolje da res pustima vse in da bo čas pokazal kako pa kaj. Ne odgovorim.
Dobim čez 30 min še en sms, da je res bolje da pozabim vse, pa da bo ona ql, bi blo pa lepo, če ji povem kaj sem se pogovarjal z njenimi starši glede nje, (oblubil sem ji da ji pač povem, če jo bo zanimal, ampak nimam zdaj namena met stikov z njo)...

Zdaj pa ne vem kaj naj si mislim, kaj sem bil skoz zraven ene takšne čudne punce, pa sploh nisem vedel. Prej sploh ni zgledalo tako. Vsekozi preračunljiva, natančna, skromna... zadnje čase pa naduta, ne posluša in ne razume kaj pomeni prekiniti stike? Zame to pomeni tudi brez SMSov. Karkoli se imamo za pogovorit, se imam samo še z njenimi starši (oni me bodo izplačali)
Če ne bo drugega jo blokiram še na telefonu amapak mislim, da bo kmalu nehala, pa da imam do konca poletja potem mir. Tam nekje pričakujem da bom spet "kontaktiran", takrat pa upam da bom imel že nazaj vzpostavljeno življenje s kakšno od bolj "resnih" punc.

RegulusDraco ::

shotalick je izjavil:

romex je izjavil:

haha ne me jebat :D tip se je odloču mešat drek. Tu na s-t piše kot višek zrelosti, v resnici pa se obnaša kot otrok.

Aja in to se dogaja v Kranju? Zakaj dafuq nisem presenečen :D
A coding sequence cannot be revised once it's been established.

Zgodovina sprememb…

KraitPay je izjavil:

Tako kot pravite, verjetno res nimam izkušenj, pa čeprav sva bila skupaj 7 let :)

Ne ne stanujem več pri njej, nazadnje sem prespal v sredo. Vmes se je zgodilo marsikaj (ne ne mislim sex ali kaj podobnega) ampak je bv tukaj razlagat.
Res je, ju3 imamo notarja. Sem mislil da bom lahko zdržal do srede, pa nisem mogel, sem včeraj napisal sms, da ji želim vso srečo, da se bom porihtal, ona pa tudi in da je najbolje da prekinema stike.

No zvečer sem že dobil par smsov, da imam pošto, sem si mislil, si pa neumen da bi padel na tole. No pošta je od davčne, odmera dohodnine... tako da ja... mi ne gre popolnoma nič prav. Seveda na sms ne odgovorim.
Dobim sms da je najbolje da res pustima vse in da bo čas pokazal kako pa kaj. Ne odgovorim.
Dobim čez 30 min še en sms, da je res bolje da pozabim vse, pa da bo ona ql, bi blo pa lepo, če ji povem kaj sem se pogovarjal z njenimi starši glede nje, (oblubil sem ji da ji pač povem, če jo bo zanimal, ampak nimam zdaj namena met stikov z njo)...

Zdaj pa ne vem kaj naj si mislim, kaj sem bil skoz zraven ene takšne čudne punce, pa sploh nisem vedel. Prej sploh ni zgledalo tako. Vsekozi preračunljiva, natančna, skromna... zadnje čase pa naduta, ne posluša in ne razume kaj pomeni prekiniti stike? Zame to pomeni tudi brez SMSov. Karkoli se imamo za pogovorit, se imam samo še z njenimi starši (oni me bodo izplačali)
Če ne bo drugega jo blokiram še na telefonu amapak mislim, da bo kmalu nehala, pa da imam do konca poletja potem mir. Tam nekje pričakujem da bom spet "kontaktiran", takrat pa upam da bom imel že nazaj vzpostavljeno življenje s kakšno od bolj "resnih" punc.

Dokler ji boš odpisoval nazaj dejansko ohranjaš stike sam. Tole bo še drama :) Pa kaj ji sploh pišeš, da ji želiš sreče.. Btk kaj bo z njo v prihodnje. Jaz mislim, da globoko v sebi si želiš, da bi bila še kdaj skupaj, ampak to je normalno, ker jo imaš še vedno rad. Mej se rad pa prekini vse stike, črta...........

KraitPay je izjavil:

Tzadnje čase pa naduta, ne posluša in ne razume kaj pomeni prekiniti stike? Zame to pomeni tudi brez SMSov. Karkoli se imamo za pogovorit, se imam samo še z njenimi starši (oni me bodo izplačali)
Če ne bo drugega jo blokiram še na telefonu amapak

ja lahko ti tud ne sporoči da si dobu pošto tja, ker si še nisi spremenil prebivališča in naslova za vročanje....kar boš moral storiti povsod.

KraitPay je izjavil:

Karkoli se imamo za pogovorit, se imam samo še z njenimi starši (oni me bodo izplačali)

lažnivec. rekel si ,da imaš denar že nakazan. Kaj zdaj bluziš.

KraitPay je izjavil:

Vsekozi preračunljiva, natančna, skromna... zadnje čase pa naduta, ne posluša in ne razume kaj pomeni prekiniti stike

ja tako pač je. Do ljubljene osebe se obnašamo drugače kot do ostalih.

Zgodovina sprememb…

KraitPay ::

Denar imam nakazan, rekel pa sem, da ker me bodo/oz. so me oni izplačali. Ampak z nekom moram ostati v stikih, saj nisem otrok. Pred 1h sem izvedel da gremo k notarju 1h kasneje, kot je bilo prvotno rečeno. Ker ima notar neke druge stranke itd. Je poklicala tašča, kaj jih naj vse pošljem nekaj?
Tudi sam želim da se čimprej uredi, konec koncev sem jima še vedno dolžan denarja, pobotnica še ti podpisana... Šele ko bo, bom malo "lažji".

Stalno bivališče sem že spremenil, ampak očitno se je ravno takrat pošiljalo. Se pa baje da narediti tudi tako, da greš na pošto in si lahko preusmeriš pošto. Namreč nekaj stvari sem si naročil preko ebaya, nočem, da me čez pol meseca spet kontaktira, ali pa jaz njo.
Ve kdo kaj več o pošti in kaj vse potrebuješ?

Unknown_001 ::

Bogtipomagaj, če še lahko. Kaj analiziraš in filozofiraš za nazaj ? Nisi še prebolel in očitno lep čas ne boš. Brezveze da ti podajamo mnenja ko pa si izgubljen ko en Tevček. Blodiš in počneš bedarije ker ti ego ne da miru. Imaš 2 opciji. Ali da si še bolj zakompliciraš situacijo in zamešaš drek na frišno ali da se umakneš in začneš neobremenjen na frišno. Žal ti delaš vse v tej smeri da si boš zasral življenje.

Menjaj cifro, briši kontakte. To kar ti počneš je isto kot da bi rekel da pametnejš i odneha a na koncu si se pripravljen kregati v nedogled da bi imel zadnjo besedo.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

Naj ti pošlje na tvoj domač naslov ali pa vse skupaj vrže v kanto. Prekini stike!!

KraitPay> Stalno bivališče sem že spremenil, ampak očitno se je ravno takrat pošiljalo. Se pa baje da narediti tudi tako, da greš na pošto in si lahko preusmeriš pošto. Namreč nekaj stvari sem si naročil preko ebaya, nočem, da me čez pol meseca spet kontaktira, ali pa jaz njo.

Ma ne kompliciraj. Pridi po pošto, poberi in pomahaj v slovo. Seveda ti je bedno, pa kaj. Bedno je tudi jit na banko k zateženi uslužbenki, pa pač moraš jit parkrat, ko zapiraš račun.

trstenjak ::

Za preusmeritev pojdi na pošto in se tam dogovori, lahko prej pokličeš, da ti točno povedo, katere dokumente potrebuješ. Čimprej uredi ta finančni del, hebeš uro gor ali dol. To zdaj ni bistveno, samo da rešite okoli stanovanja.

KraitPay je izjavil:

Je poklicala tašča, kaj jih naj vse pošljem nekaj?

ni več tvoja tašča.

KraitPay je izjavil:

Se pa baje da narediti tudi tako, da greš na pošto in si lahko preusmeriš pošto.

da ne boš potem ti dobival njene pošte. Povsod, kjer moraš, spremeni svoj naslov, preusmeritve pa ne delaj ker bo sigurno prišlo do kakšne napake in boš dobil njeno pošto :)

No pa sej ni panike, kmalu boš na alterju zvedu kdo ej ta bodybuilder, potem pa gresta lahko na pivo kot dva zrela odrasla moška!

Zgodovina sprememb…

shotalick ::

KraitPay je izjavil:

Prekini stike, ne odgovarjaj na sms-e. "Otišla baka s kolačima". Babnic imaš okoli kot blata, samo v akcijo.

sivistol ::

Sam se z kakim bmw 5 prpeli do kakega kafica , bo takoj akcija ce so kake bejbe tam
««
15 / 19
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Delitev premoženja v vezi? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15023649 (17642) AndrejO

V razmerju s punco ter oziranje za drugimi dekleti (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

36985526 (74940) bluefish

Kaj bi vi storili če bi vas partner varal? (strani: 1 2 3 4 )

17530625 (26093) Gandalfar

Več podobnih tem