Forum » Loža » Problem s punco
Problem s punco
Temo vidijo: vsi
KraitPay ::
ne mislim več odgovarjat, sploh. Tudi jutri bom probal z čimmanj pogovori z njo. Kar je obvezno, brez pogledov itd. Razočaranje je itak takšno, da me počasi že agresiva daje, pa ne vem od kot, ker nisem takšen človek.
Je pa zanimivo, da je pred enim letom jasnovidka ugotovila kaj bo z nama oz. z njo. Kao da bom imel otroka, ampak ne z njo, ona ga nebo imela, skupaj pa tudi ne bova več dolgo :) bratu niti verjel nisem, no 1/3 je že resnična. čakam druge 2/3 :)
Je pa zanimivo, da je pred enim letom jasnovidka ugotovila kaj bo z nama oz. z njo. Kao da bom imel otroka, ampak ne z njo, ona ga nebo imela, skupaj pa tudi ne bova več dolgo :) bratu niti verjel nisem, no 1/3 je že resnična. čakam druge 2/3 :)
shadeX ::
chucki ::
ne mislim več odgovarjat, sploh. Tudi jutri bom probal z čimmanj pogovori z njo. Kar je obvezno, brez pogledov itd. Razočaranje je itak takšno, da me počasi že agresiva daje, pa ne vem od kot, ker nisem takšen človek.
Agresija te pa daje, ker hočeš na vsak način prijazn izpadit in vse rešit, kot papež. Udaril bi po mizi in ji rekel, ko te jebe baba zmešana, ter spakiral kovčke in šel. Ne pa da poslušaš njeno dramo, kako se ima z novim. To še v mehiških serijah ni.
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
shotalick ::
BTK kaj je rekla jasnovidka. Jutri komuniciraj s tastom in taščo (oz. njenimi tastarimi), na njo se ne oziraj. Be strong man, si dec al nisi :)?
jype ::
shadeX> In kaj je to drugega kot praksa in rešeni problem?
Da je teorija in da ni rešilo nobenega problema.
Crossfire> Kot je bilo že mnogokrat rečeno, sploh na podlagi razpleta dogodkov...OP je cuckold.
Všeč mi je, kako vsi, ki bi radi, pa ne morete, potem s to besedo opletate, da bi se počutili manj invalidno.
Crossfire> Kot je bilo že mnogokrat rečeno, sploh na podlagi razpleta dogodkov...OP je cuckold.
Všeč mi je, kako vsi, ki bi radi, pa ne morete, potem s to besedo opletate, da bi se počutili manj invalidno.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
Crossfire ::
Invictus ::
Temu se po "domače" reče Schadenfreude...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
Miki N ::
Hahahah nemores no :D
https://www.alter.si/tabla/showflat.php...
Pa saj je KraitPay postal cela slovenska internetna zvezda! Tudi sam nestrpno čakam razplet te limonade. ;)
Crossfire ::
Temu se po "domače" reče Schadenfreude...
Obstajajo hujši problemi kot OP-jevi, trust me, I know.
cekr ::
Nehaj delat traparije. Nisi ti taredil razhod.
Verjamem, da jo lahko brez problema pogledaš v oči. Se bojiš?
Lepo se poslovi od nje, ne pa da se skrivaš za neko moško hladnostjo.
Sam veš, da nisi takšen. Ona pa tudi ni takšna, kot jo sedaj vidiš. Samo malo se ji je zmešalo, ker ji je en malo popihal na dušo. Bo minilo.
Že zaradi tega bodi korekten, ker jo boš kdaj slučajno srečal. Ali boš šel kar mimo, kot da je duh? To lahko narediš s kakšno, ki si jo imel mesec ali dva. Na pa po toliko časa.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
AnotherMe ::
Lepo se poslovi od nje, ne pa da se skrivaš za neko moško hladnostjo.
Sam veš, da nisi takšen. Ona pa tudi ni takšna, kot jo sedaj vidiš. Samo malo se ji je zmešalo, ker ji je en malo popihal na dušo. Bo minilo.
Že zaradi tega bodi korekten, ker jo boš kdaj slučajno srečal. Ali boš šel kar mimo, kot da je duh? To lahko narediš s kakšno, ki si jo imel mesec ali dva. Na pa po toliko časa.
This! Je trenutno težko to naredit, ampak na dolgi rok je ziher bolje!
RegulusDraco ::
svoj problem je napisal na javen forum. Po kakšni logiki pričakuješ, da mu bodo vsi pisali samo lepe pravljice za telebajske, ne pa tudi črnogledega bulšita?
A coding sequence cannot be revised once it's been established.
In kako se lepo posloviš od nje? Namreč sam ne bom delal nekih scen pred tastarimi. Tudi sama je želela da pred njenimi ne delava scene in se strinjam. Neko objemanje ne pride v upoštev. Roka njej je malo čudna :)
Na koncu sva rekla, da ji rečem samo :"Mi2 se še pa tako slišiva". No in takrat sem mislil narediti, over and out. Ampak so me čustva malo prehitela, pa sem moral včeraj narediti konec.
Na koncu sva rekla, da ji rečem samo :"Mi2 se še pa tako slišiva". No in takrat sem mislil narediti, over and out. Ampak so me čustva malo prehitela, pa sem moral včeraj narediti konec.
ma ja. Kaj zdaj a si "zrel" ali nisi? Zakaj je ne bi pogledal, zakaj ne bi govoril z njo? Razumi da ona _tebi_ ni storila nič žalega. Zapustila te je, ker želi svojo srečo iskati drugod. Ni te prevarala (kot trdi ona), ni te zapustila z nevem kakšnimi dolgovi, ni te zajebala. Nič. Samo zapustila te je. Zato, ker ti ni nič dolžna.
Ti si kriv, da zdaj mešaš drek, jo sprašuješ če seksa z bodibilderjem in zakaj nosi kondome s sabo na zmenke, ti jo tolažiš, ti jo strašiš da so moški prasci. Samo zato, da se potem ti stoče kako je jokala, kako je nesigurna vase če je storila prav itd itd itd.
madona celo scenarij pripravljata kako bosta se poslovila? Človek odločita se kaj hočeta imet. Ali sta skupaj ali ne.
Ne laži kako si naredil konec. Ker ga nisi. V kratkem jo boš spet kontaktiral. Zagotovo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: RegulusDraco ()
Jah, ne poznaš njenih tastarih :) mene so sprejel za "svojga", vse kar oba2 hočeva je, da ona2 kaj ne pokasirata. Konec koncev sta pomagala in njej in meni pri stanovanju, za kar sem jim neskončno hvaležen.
Hočem samo narediti "prav" in tisti ql, odhod, katerega bodo še dolgo razmišljali. Če je to prav ali ne, je pa stvar druge debate. Kot sem rekel.
Najraj bi vse nekam poslal, a kaj ko nisem takšen.
p.s. takšni smo pač hribovci :P do konca zvesti :)
Hočem samo narediti "prav" in tisti ql, odhod, katerega bodo še dolgo razmišljali. Če je to prav ali ne, je pa stvar druge debate. Kot sem rekel.
p.s. takšni smo pač hribovci :P do konca zvesti :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: KraitPay ()
če si jim toliko hvaležen bi se bolj potrudil pri njuni hčerki, ne pa da zdaj na forumu pišeš kak si jim hvaležen kot da si nek cerkveni deček, ki pridno poje v zboru.
Zgodovina sprememb…
Živel sem z njo, ne z njima. Ona dva sta nama pomagala, mogoče več kot moji starši meni. Takšne stvari pač meni pomenijo saj sem "zrasel" z občutkom za "pomoč". V mestu tega žal ni...
kot da bi bral nek patetičen ljubezenski roman. "a kaj, ko nisem takšen, that is beneath me". Bruh.
Živel sem z njo, ne z njima. Ona dva sta nama pomagala, mogoče več kot moji starši meni. Takšne stvari pač meni pomenijo saj sem "zrasel" z občutkom za "pomoč". V mestu tega žal ni...
V mestu tega ni? A daj daj nehaj no. Pokaži vsaj malo življenja v sebi. Si ravnodušen as fuck. Tole ni zrelost ampak čista jebena ravnodušnost. Rad bi naredil "prav". Wtf to pomeni?
Zgodovina sprememb…
Unknown_001 ::
RegulusDraco je izjavil:
kot da bi bral nek patetičen ljubezenski roman. "a kaj, ko nisem takšen, that is beneith me". Bruh.
Ista fora ko vse babe ki sem jih čez dal. Neeee jst pa že nisem takšna kot druge... bogami.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
Nahrbtnik ::
Zdaj si v taki situaciji, da se lahko samo umakneš. Kako pozabiti? Samo na ta način, da ji v svojem srcu pustiš oditi. In ji poskušaš čimbolj iskreno želeti srečo. Če jo imaš rad, ji privošči da ji bo dobro tudi drugje. In to kljub temu, da možgani pravijo drugače. Ja pa to težko, in boli. To razumem. Je pa najhitrejša pot.
Problem je, ker nas šolski sistem in naši starši praviloma ne znajo pripraviti na življenje. In padamo na podobne finte. Meni 'zazvoni' že ob prvem tvojem zapisu, da sta šla poskusit živet skupaj, da vidita če sta za skupaj. Tako se to ne dela. Tudi sam sem naredil kar nekaj napak v odnosu. Nisem znal. To razumem šele zdaj ko sem 'odrasel'. Partnerstvo / zakon je odnos, za katerega je treba skrbeti in ga negovati. O tem bi ti veliko lahko pisal, ampak ni trenutek za pametovanje. Zdaj si potreben predvsem sočutje. Lahko pa napovem da njen novi odnos na ta način ne bo srečen. Sem videl kar nekaj podobnih zgodb.
Torej: Preberi si še enkrat prvi odstavek, normalno ji glej v oči, pogovarjaj se osnovne stvari in ji pusti oditi. Prepričan sem, da te čaka takšna ki te bo vredna. In ti nje.
Problem je, ker nas šolski sistem in naši starši praviloma ne znajo pripraviti na življenje. In padamo na podobne finte. Meni 'zazvoni' že ob prvem tvojem zapisu, da sta šla poskusit živet skupaj, da vidita če sta za skupaj. Tako se to ne dela. Tudi sam sem naredil kar nekaj napak v odnosu. Nisem znal. To razumem šele zdaj ko sem 'odrasel'. Partnerstvo / zakon je odnos, za katerega je treba skrbeti in ga negovati. O tem bi ti veliko lahko pisal, ampak ni trenutek za pametovanje. Zdaj si potreben predvsem sočutje. Lahko pa napovem da njen novi odnos na ta način ne bo srečen. Sem videl kar nekaj podobnih zgodb.
Torej: Preberi si še enkrat prvi odstavek, normalno ji glej v oči, pogovarjaj se osnovne stvari in ji pusti oditi. Prepričan sem, da te čaka takšna ki te bo vredna. In ti nje.
deleted.
Zgodovina sprememb…
RegulusDraco je izjavil:
V mestu tega ni? A daj daj nehaj no. Pokaži vsaj malo življenja v sebi. Si ravnodušen as fuck. Tole ni zrelost ampak čista jebena ravnodušnost. Rad bi naredil "prav". Wtf to pomeni?
dodajam k citiranem postu:
Zahvali se jima kulturno in se od njiju v miru kulturno poslovi, čez čas, ko se ti čustva umirijo pa greš komot lahko z njimi na pivo, če želiš. Na forum pisat kako jih imaš rad in kako si jim hvaležen je bulšit. Nikogar ne zanima kak so ti v rit vtaknili še več kot tvoji lastni starši, zdaj pa si ti celi miren in bi rad naredil "pravo reč". Stori torej pravo reč in se poslovi od njih in odidi. Ne pa da z njo delaš načrte kako se bosta dramatično poslovila, da bodo oni razmišljali še 10 let kako je storila napako, da te je zapustila. Pizda ne bodi prasec. Zakaj bi ti zdaj njene starše sekiral? Njih itak skrbi kaj bo z njo, s kom bo, ali bo srečna. Zakaj bi ti zdaj delal nek megalomanski plan kak boš jutri izpadel celi car in se poslovil na nek epski način, ki bo ostal v spominu vseh za vse večne čase?
Enostavno se kulturno poslovi in odidi z močno voljo. Poslovi se tudi od nje. Objemi jo, ljubila te je 7 let.
Zgodovina sprememb…
I think OP will soon show his real evil nature.
Begabt
Begabt
Hvala @Nahrbtnik, tako bom poskušal tudi storiti. Kot sem rekel, nekdo me razume, nekdo ne. Ljudje smo si pač različni. Imam prijatelje, nekateri pravijo naj se skurbam malo, drugi da moraš preboleti to sam.
In sam sem bolj tiste druge skupine, žal. Vse skupaj moram oz. še tuhtam kako in kaj, ne mislim se kurbat. Iz razmerja vzeti največ dobrega in posaditi to novi izbranki. Imel sem določeno šolo, iz nje moram potegnit največ in se kaj naučit. Pač tako funkcioniram sam. Čas je itak na moji strani, zaenkrat.
In sam sem bolj tiste druge skupine, žal. Vse skupaj moram oz. še tuhtam kako in kaj, ne mislim se kurbat. Iz razmerja vzeti največ dobrega in posaditi to novi izbranki. Imel sem določeno šolo, iz nje moram potegnit največ in se kaj naučit. Pač tako funkcioniram sam. Čas je itak na moji strani, zaenkrat.
Zanimivo, če ti nekdo pove mnenje, ki ti ne dvigne samopodobe pa rečeš da te ne razume.
RegulusDraco je izjavil:
Zanimivo, če ti nekdo pove mnenje, ki ti ne dvigne samopodobe pa rečeš da te ne razume.
That s pretty common nowdays.
Begabt
Begabt
Invictus ::
Njenima staršema se nimaš kaj zahvaljevat. Če ste "poslovne" zadeve opravili, je to to.
"Sta pomagala pri stanovanju"... WTF??? Saj če ne bi hotela, potem ne bi.
Poleg tega tukaj pišeš bedarije, kot da si ti njun sin... Grow up...
Če misliš da si ti več ven potegnil kot bivša, je to samo filing. Ona je zdaj v stanovanju, ne ti. Ti imaš samo nekaj keša... Pičke s stanovanjem so pri zblojenih tipih (sponzoruših, ne vem točno izraza ) iskana roba...
Se bo pač zdaj malo zgonila kot se spodobi.
"Sta pomagala pri stanovanju"... WTF??? Saj če ne bi hotela, potem ne bi.
Poleg tega tukaj pišeš bedarije, kot da si ti njun sin... Grow up...
Če misliš da si ti več ven potegnil kot bivša, je to samo filing. Ona je zdaj v stanovanju, ne ti. Ti imaš samo nekaj keša... Pičke s stanovanjem so pri zblojenih tipih (sponzoruših, ne vem točno izraza ) iskana roba...
Se bo pač zdaj malo zgonila kot se spodobi.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
Hvala @Nahrbtnik, tako bom poskušal tudi storiti. Kot sem rekel, nekdo me razume, nekdo ne. Ljudje smo si pač različni. Imam prijatelje, nekateri pravijo naj se skurbam malo, drugi da moraš preboleti to sam.
posluši. Jutri imaš, da se kulturno posloviš od vseh. Od staršev in od nje. Ne igraj nekega "hladnega" prasca, ki je ne bo pogledal v oči in ne bo govoril z njo. Nič ti ni storila. Poslovi se od nje, be a fucking man. Zaželi ji srečo, whatever. 7 let sta skupaj iskala srečo, sedaj se je na tvojo žalost odločila, da bo srečo iskala z nekom drugim. To ne pomeni da te je hotla zajebat na najbolj zahrbten možen način. To pomeni samo, da je s tabo dosegla največ, kar je lahko in bi zdaj rada srečo naprej iskala z drugim. To NE pomeni, da si ti slab fant. To pomeni samo, da bi ona rada nekaj drugačnega. Karkoli to pač je.
Zato ostani cool, poslovi se kot moški, kakršen pišeš da si, ko bo ona dobila kakšno tovjo pošto bodi fucking moški in jo pojdi fucking iskat in to je to. Ne kompliciraj, ne mešaj dreka.
ker če ga boš, je ne boš prebolel. Če je nočeš preboleti pa nevem kaj kompliciraš..reč ji da bi bil spet z njo in nehajta srat. Naredila je napako, so fucking what. Deal with it for fucks sake.
Zgodovina sprememb…
Kot sem že povedal, občutki so mešani, od jutri se bo šele začelo dogajati. Prej sem lahko pameten in mi drugi lahko svetujete tako ali drugače, ampak naredil bom itak tako, kot mislim da je prav.
Mnenja sprejmem, analiziram, nato pa naredim sebi najbolje (če to sploh gre, lahko da bom zajebal).
Da nebo več prepirov o tem in puppy love itd. sem že povedal da:
1. Skupaj ne greva več (ne vem kaj bo čez 10, 20 let, ampak trenutno meni ni ne za punce še manj pa za obnavljanja kakšnih starih zvez)
2. Jutri bo tega konec, občutki so mešani ne vem kako se bom posloviv. Kot sem rekel, s starši ni problema, njen čuden pogled na vse skupaj, pa je problem. Kot ste že napisal, 7 let je 7 let in tudi ne gre pozabit čez noč kot pri njej.
3. Nisem zamudil 7 let, imel sem se odlično razen zadnjih 14dni, ko je bila bomba. Seveda sva se kdaj preprirala o banalnih stvareh ampak nikoli tako, da bi se kdorkoli moral kakorkoli izseliti ali kakorkoli odditi iz stanovanja.
4. Povedala sva si vse, zadnje čase oz. po dogodku še več, naredil sem napako in pač jo poslušal, delno je zanimalo tudi mene, kakšen pa sploh je ta tip, ki je tako sposoben. Pač moški ego, eni boste razumeli drugi ne.
5. Prepozno sem ugotovil da ta "pogovor" dela slabo obema, tako njej kot meni. Ko me je vprašala za moški nasvet sem povedal dejansko tako kot mislim. Pa sedaj vidim da je bila napaka.
6. Včeraj naredil konec s temi "pogovori" in "smsi" in dejansko še tisto "tapravo" še pride za mano, se zavedam. Bom zdržal, imam namreč res odlične in iskrene ljudi okoli sebe.
Zakaj pišem takšne stvari tu, oz. zakaj sem sploh odpru temo? Ne vem, lahko da je bilo v napadu jeze, ali česa drugega. Mogoče sem potreboval samo kakšno dobro besedo, mogoče kakšno slabo besedo.
Zagotovo pa nisem pričakoval, da bo tole takšen buum. Pač očitno je dosti takšnih "poškodovanih" ljudi, tudi tisti, ki si ne priznajo so tu zraven. Vem da določeni ljudje znajo pač odlično skrivati čustva.
Skratka se zavedam da sem naredil ogromno napak. Konec koncev se jih niti ne sramujem, ampak jebat ga. Zdaj smo kjer smo, povratka nazaj ni. Čas bo dejansko pokazal svoje, se pa mogoče oglasim čez par mesecev v to temo, pa lahko spet kakšno "napišemo" :)
Mnenja sprejmem, analiziram, nato pa naredim sebi najbolje (če to sploh gre, lahko da bom zajebal).
Da nebo več prepirov o tem in puppy love itd. sem že povedal da:
1. Skupaj ne greva več (ne vem kaj bo čez 10, 20 let, ampak trenutno meni ni ne za punce še manj pa za obnavljanja kakšnih starih zvez)
2. Jutri bo tega konec, občutki so mešani ne vem kako se bom posloviv. Kot sem rekel, s starši ni problema, njen čuden pogled na vse skupaj, pa je problem. Kot ste že napisal, 7 let je 7 let in tudi ne gre pozabit čez noč kot pri njej.
3. Nisem zamudil 7 let, imel sem se odlično razen zadnjih 14dni, ko je bila bomba. Seveda sva se kdaj preprirala o banalnih stvareh ampak nikoli tako, da bi se kdorkoli moral kakorkoli izseliti ali kakorkoli odditi iz stanovanja.
4. Povedala sva si vse, zadnje čase oz. po dogodku še več, naredil sem napako in pač jo poslušal, delno je zanimalo tudi mene, kakšen pa sploh je ta tip, ki je tako sposoben. Pač moški ego, eni boste razumeli drugi ne.
5. Prepozno sem ugotovil da ta "pogovor" dela slabo obema, tako njej kot meni. Ko me je vprašala za moški nasvet sem povedal dejansko tako kot mislim. Pa sedaj vidim da je bila napaka.
6. Včeraj naredil konec s temi "pogovori" in "smsi" in dejansko še tisto "tapravo" še pride za mano, se zavedam. Bom zdržal, imam namreč res odlične in iskrene ljudi okoli sebe.
Zakaj pišem takšne stvari tu, oz. zakaj sem sploh odpru temo? Ne vem, lahko da je bilo v napadu jeze, ali česa drugega. Mogoče sem potreboval samo kakšno dobro besedo, mogoče kakšno slabo besedo.
Zagotovo pa nisem pričakoval, da bo tole takšen buum. Pač očitno je dosti takšnih "poškodovanih" ljudi, tudi tisti, ki si ne priznajo so tu zraven. Vem da določeni ljudje znajo pač odlično skrivati čustva.
Skratka se zavedam da sem naredil ogromno napak. Konec koncev se jih niti ne sramujem, ampak jebat ga. Zdaj smo kjer smo, povratka nazaj ni. Čas bo dejansko pokazal svoje, se pa mogoče oglasim čez par mesecev v to temo, pa lahko spet kakšno "napišemo" :)
Probleme boš še imel s svojimi čustvi, mark my words.
Ma ja, vedno so vse poti odprte. Ampak samo če si fucking moški. Če vse overthinkaš, objavljaš fucking plan poteka dogodkov na forumu in misliš kako je nekaj beneath you, potem pa res ni dosti opcij.
Zdaj smo kjer smo, povratka nazaj ni. Čas bo dejansko pokazal svoje
Ma ja, vedno so vse poti odprte. Ampak samo če si fucking moški. Če vse overthinkaš, objavljaš fucking plan poteka dogodkov na forumu in misliš kako je nekaj beneath you, potem pa res ni dosti opcij.
Zgodovina sprememb…
111111111111 ::
shadeX> In kaj je to drugega kot praksa in rešeni problem?
Torej je matematika dobra samo za teorijo? programirati ne znaš dokler ne znaš reševat problemov. Če ga rešiš na papir in potem vneseš s karticami v računalnik, je vseeno. Tako da jypi ne bluzi in se izmotavaj iz lastnih neumnosti.
OP NEHAJ KOMPLICIRAT. Z njenimi si v poslovnem odnosu in to je to.
chucki ::
Tako. Čez 1 mesec bo mogoče bilder na piknik hodil k njim in boš ti lanski sneg. Pač z leti, ko jih boš srečal na ulici jih pozdraviš in je to to.
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
stjan ::
1 dan še imaš časa, lepo prosi svojo bivšo če lahko ostaneš pri njej, kaj bi se selil, saj ti je z njo najbolje.
Če je ti ne boš mogel naskočiti ti bo pa bodybilder pomagal in boste vsi srečni.
Če boš ostal z njo bo konec tvojega jamranja na tem forumu, pa bomo še drugi srečni :)
Me pa tvoja zgodba spominja na 2 ki ju poznam. Babo je pustil mož, ker je potrebovala še drugega, tip pa je pustil ženo in otroke ter šel k potrebnici.
Z njenimi starši se je tako dobro razumel, da je hodil k njima še potem ko ga je odslovila ker ni bil dovolj živahen,in je našla drugega.
Brez vsega, še posebej ponosa se je tip vrnil k ženi in otrokom.
Če je ti ne boš mogel naskočiti ti bo pa bodybilder pomagal in boste vsi srečni.
Če boš ostal z njo bo konec tvojega jamranja na tem forumu, pa bomo še drugi srečni :)
Me pa tvoja zgodba spominja na 2 ki ju poznam. Babo je pustil mož, ker je potrebovala še drugega, tip pa je pustil ženo in otroke ter šel k potrebnici.
Z njenimi starši se je tako dobro razumel, da je hodil k njima še potem ko ga je odslovila ker ni bil dovolj živahen,in je našla drugega.
Brez vsega, še posebej ponosa se je tip vrnil k ženi in otrokom.
@stjan, tega jz poznam kar nekaj. Osebno poznam primer, ko onadva nista skupaj že 5let, pa bivši in njegovi starši redno hodijo na obiske k tastarim.
So imeli pač skupaj koline, pa zabave itd. Seveda takrat ona izgine in je tisti dan ni doma :) Tako da ja, poznamo tudi takšne.
So imeli pač skupaj koline, pa zabave itd. Seveda takrat ona izgine in je tisti dan ni doma :) Tako da ja, poznamo tudi takšne.
Aston_11 ::
Torej, trenutno stališče je, da se kulturno posloviš, greš dalje in narediš nekaj zase kot kompenzacijo za praznino, ki bo sedaj nastopila?
poweroff ::
Pa saj je KraitPay postal cela slovenska internetna zvezda! Tudi sam nestrpno čakam razplet te limonade. ;)
Ali pa si kdo od tukajšnjih škodoželjnežev v njegovem imenu izmišljuje zgodbice za na druge forume.
sudo poweroff
Rešpetlin ::
@Matthai: glede na to, da je avtor teme na Alterju iz istega kraja ter vozi avtomobil enakega modela in letnika ... naključje? :)
Ma ju3 bo itak konec pogovorov tukaj :) tako da res svetujem zaklep teme? Ne vidim smisla da je še odprta?
Drgač pa itak ni blema, če koga kaj več zanima lahko tudi ZS. Očitno sem čuden/zanimiv, da imam polno ZS. Ne morm vsem odgovorit, lahko pa odprem čez mesec novo temo in se tam slišimo, če se boste še spomnal situacije :)
Ostalim pa želim veliko ljubezni ali kako? ;)
Drgač pa itak ni blema, če koga kaj več zanima lahko tudi ZS. Očitno sem čuden/zanimiv, da imam polno ZS. Ne morm vsem odgovorit, lahko pa odprem čez mesec novo temo in se tam slišimo, če se boste še spomnal situacije :)
jype ::
KraitPay> Ostalim pa želim veliko ljubezni ali kako? ;)
Ma, iz teme je čisto očitno, da jo imaš še vedno zelo rad. S tem ni nič narobe, tebe bo bolelo, ampak nič za to - bolečino boš nekaj časa žal prenašal, ne sekiraj se zaradi tega, saj pa nisi razvajen mulo, da bi se moral ob tla metat zaradi tega.
Še enkrat: Ničesar nisi naredil narobe, ni se ti treba nikomur izogibat in se pred nikomer skrivat. Posloviš se tako, da rečeš "čau" ali pa "dijo" ali pa "srečno" oziroma karkoli tretjega, kar pri vas običajno rečete. Če jo/ju kdaj srečaš, pač rečeš živjo, mogoče vprašaš kako life, potem pa še adijo, isto kot bi za katerekoli druge znance.
Ma, iz teme je čisto očitno, da jo imaš še vedno zelo rad. S tem ni nič narobe, tebe bo bolelo, ampak nič za to - bolečino boš nekaj časa žal prenašal, ne sekiraj se zaradi tega, saj pa nisi razvajen mulo, da bi se moral ob tla metat zaradi tega.
Še enkrat: Ničesar nisi naredil narobe, ni se ti treba nikomur izogibat in se pred nikomer skrivat. Posloviš se tako, da rečeš "čau" ali pa "dijo" ali pa "srečno" oziroma karkoli tretjega, kar pri vas običajno rečete. Če jo/ju kdaj srečaš, pač rečeš živjo, mogoče vprašaš kako life, potem pa še adijo, isto kot bi za katerekoli druge znance.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
ziga1990 ::
lol samo tale vprašanje pa zmaga:
A to tistega, ki je enemu na slo-tech forumu speljal bejbo?
Ryzen 1700, 16gb RAM, GTX1070, NH-D15, Bequiet Darkbase pro 900
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ziga1990 ()
Smurf ::
Ma ju3 bo itak konec pogovorov tukaj :) tako da res svetujem zaklep teme? Ne vidim smisla da je še odprta?
Za zakljuceno celoto pomoje se manjka jutrisnji post, po opravljeni situaciji :P.
Cez kaksnem mesecu/dveh pa mogoce se epilog :P.
nikolatesla ::
@KraitPay
Vsa čast, si ded na mestu, tisti, ki ga šimfate sami očitno še niste bili nikoli v podobni situaciji. Dejansko se počutiš tako izdanega in bedastega, da niti sam ne moreš dojeti in sprejeti, da je to možno.
No sam bi odreagiral veliko bolj vročekrvno in bi se verjetno za en teden poslovil od glasilk ter razbil kakšno omaro ali mizo, ampak tebi vsa čast za mirnost in hladne živce.
Babe so zadnje čase itak čorave, pa ne tiste neizobražene in zabite ampak tudi tiste z višjimi tudi doktorskimi izobrazbami. Verjetno takšne nabildane moške lažje obračajo okoli prsta, ker niti sami ne vedo, da se vrtijo tam kjer bi se morali postaviti po robu.
Sicer pa izobrazba in PAMET vedno ne gresta z roko v roki, kar je glitch v programski kodi človeka.
Lp haha :D
p.s. tudi jaz upam, da nam boš zaupal kako se je kalvarija končala.
Vsa čast, si ded na mestu, tisti, ki ga šimfate sami očitno še niste bili nikoli v podobni situaciji. Dejansko se počutiš tako izdanega in bedastega, da niti sam ne moreš dojeti in sprejeti, da je to možno.
No sam bi odreagiral veliko bolj vročekrvno in bi se verjetno za en teden poslovil od glasilk ter razbil kakšno omaro ali mizo, ampak tebi vsa čast za mirnost in hladne živce.
Babe so zadnje čase itak čorave, pa ne tiste neizobražene in zabite ampak tudi tiste z višjimi tudi doktorskimi izobrazbami. Verjetno takšne nabildane moške lažje obračajo okoli prsta, ker niti sami ne vedo, da se vrtijo tam kjer bi se morali postaviti po robu.
Sicer pa izobrazba in PAMET vedno ne gresta z roko v roki, kar je glitch v programski kodi človeka.
Lp haha :D
p.s. tudi jaz upam, da nam boš zaupal kako se je kalvarija končala.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: nikolatesla ()
#000000 ::
Sem mal preletel temo ne povsem, ma moram priznat tolk se nisem nasmeju kr dolgo, prevsem nasvetom :)
Sam sem imel podoben primer cca ajde 2000 leta :)
ženska se je pač odločila kot se je, ampak z mojo mamo je bila v STALNEM stiku po telefonu, sta se znali pogovarjat tudi urco ali čez !!
a kaj češ tko pač je, men še dans mama občasno omeni, sem bila žalostna zanjo, ampak takoj ko sem dobila vnuke sem rekla to je to.
Danes sem skor prepričan da če jo mat sreča, da bo srečanje bolj bežno, stara je dobila unuke in enostavno pozabila na ta skupek zmede :)
aja pozabil POZABI in vse bo Okay
Sam sem imel podoben primer cca ajde 2000 leta :)
ženska se je pač odločila kot se je, ampak z mojo mamo je bila v STALNEM stiku po telefonu, sta se znali pogovarjat tudi urco ali čez !!
a kaj češ tko pač je, men še dans mama občasno omeni, sem bila žalostna zanjo, ampak takoj ko sem dobila vnuke sem rekla to je to.
Danes sem skor prepričan da če jo mat sreča, da bo srečanje bolj bežno, stara je dobila unuke in enostavno pozabila na ta skupek zmede :)
aja pozabil POZABI in vse bo Okay
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: #000000 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Delitev premoženja v vezi? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 23631 (17624) | AndrejO |
⊘ | V razmerju s punco ter oziranje za drugimi dekleti (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 85515 (74929) | bluefish |
⊘ | Kaj bi vi storili če bi vas partner varal? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 30624 (26092) | Gandalfar |