» »

Problem s punco

Problem s punco

Temo vidijo: vsi
««
6 / 19
»»

SimplyMiha ::

Nekako dvomim, da je padla samo kava.

Alien123 ::

Jo je trener kar nekaj časa obdeloval preden se je ženska zjasnila kak naprej. Žal si ostanke za njim pobiral. Maš pa srečo da je dosti dobrih mucik v divjini, zaj če hočeš imet rakete bo treba nekaj na sebi narest in postat alfa.

nagobčnik ::

SimplyMiha je izjavil:

Od ljudi, katerih življenja se vrtijo okoli spolnosti, seveda pričakujemo, da jo bodo videli vsepovsod. Fantazije so bujne, ko je resnica skrita.

Telbanc ::

nagobčnik je izjavil:

SimplyMiha je izjavil:

Od ljudi, katerih življenja se vrtijo okoli spolnosti, seveda pričakujemo, da jo bodo videli vsepovsod. Fantazije so bujne, ko je resnica skrita.

Resnica je zdaj ta, da punca hoče stran, in vzrok po tvoje je..verjetno pomlad.

Tud punce so nekatere take, da ponavadi jim ne paše dva naenkrat, vsaj dolgo ne. In pol pač en izvisi.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

Vzrok je, da ji je drug bolj všeč. O tem, kako intenzivno je pred tem preizkusila svojega novega izbranca, pa ne ugibam.

Telbanc ::

nagobčnik je izjavil:

Vzrok je, da ji je drug bolj všeč. O tem, kako intenzivno je pred tem preizkusila svojega novega izbranca, pa ne ugibam.

Partnerja ne zapustiš, ker ti je nekdo bolj všeč. Ane..s katerim si nekaj let, pa ti je pol en mal bolj všeč in pol pustiš partnerja, sam zato.

Mal naivno. Včasih je domišlija precej manj kreativna, revna...kot se v resnici dogaja.......če obrnemo, ko bi vedeli, kako so punce lahko poredne...
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

Telbanc je izjavil:

nagobčnik je izjavil:

Partnerja ne zapustiš, ker ti je nekdo bolj všeč. Ane..s katerim si nekaj let, pa ti je pol en mal bolj všeč in pol pustiš partnerja, sam zato.

Zakaj pa ne? Če se tebi to ne zdi dovoljšen razog, to še ne pomeni, da se tudi drugim ne. In verjetno ji ni sam mal bolj všeč, ampak veliko bolj všeč.

dexterboy ::

Uf Uf, glih prava ura za zdrav razum :))
No, da še jaz dodam svoj piskrček pa z leseno žlico pograbim malo polente iz skupne posode;
To, kar se je OP zgodilo, je bilo 7 let življenja, ki je odgovarjal obema. In verjamem, da sta se oba imela lepo. Četudi mogoče nista bila toliko skupaj, nihče od njiju dveh ni trpel, oziroma nihče ni prenašal trpljenja na drugega in nihče ni bil trpeča oseba. Koliko časa je bivša punca "merila" pretok krvi v spolovilu osebnega trenerja, ve samo ona in trener. To je sedaj preteklost, OP pa se mora osredotočiti na SEDANJOST in PRIHODNOST. Že to, da sta se normalno razšla in brez kreganja, kričanja in razbijanja krožnikov, je dobro. Ob prihodkih, ki jih ima OP, mu streha nad glavo ne bo problem, še manj pa "gledanje na vsak cent" in bo lahko zaživel "polno" življenje.
Kar mislim, da je napaka velike večine nas, pa nikogar ne obsojam, je to, da gremo v neko zvezo brez, da bi sami zase postali CELOTNA oseba in potlej prenašamo travme, komplekse, zadržke in ostalo na partnerja. Prijatelj, katerega ločitev je na začetku preboleval še skozi obiske zdravnikov (ne psihologov in psihiatrov), je povedal, da mi podzavestno iščemo partnerja, ki nam povzroča iste "bolečine" in "travme", ki smo jih bili deležni v otroštvu (puberteti), da jih lahko "pozdravimo". Nisem se poglabljal v to, če je tu kakšen psihiater ali psiholog (pa ne @jype), lahko napiše kaj več o tem... Razumljivo, da s tem, ko sprejmeš nekoga k sebi, dobiš zraven še njegov kovček, ampak če bi nas naučili, kako lahko ta kovček pomanjšamo na velikost nahrbtnika, bi bilo toliko bolje in lepše.
Osebno mislim, da je punci zrasel ego v "teretani" in je hotela "več", kar je nekako "normalno", saj mi vsi vedno hočemo več, ali pa daljšega :) Kar pa NI uvidela, je to, da jo je OP POBRAL IZ DREKA, ko je bila na psu in namesto, da bi mu bila hvaležna, je šla naprej. Zopet vprašanje za kakšnega antropologa, ali je to v naših genih tako, ali pa določeni res nimajo vseh klikerjev v glavi. Osebno sem mnenja, da je ona tu pogrnila na celi črti iz inteligence; če ste pozabili; splav in rezanje žil?

Kaj sedaj? Naj si OP poišče bivališče, naj si ga uredi (bravo za sam svoj mojster, kapo dol), vzame čas zase, naredi nekaj za zdravo telo (ne mislim teretane in gledanja v ogledalo), gre na pivo s prijatelji in podobno. Kdo je že tu napisal, da bejbe same začutijo in pridejo do tebe, ko si celostna oseba, je imel še kako hudičevo prav...
Seveda, nazaj je nimaš kaj jemati. Tudi priložnostni sex ne prihaja v poštev, ker samo naredi konfucij v glavi. Boš videl kakšen tatoo alu prstanček, pa ti bo dalo misliti... Za primerjavo; zamisli si, da se sleče, pa je samo bleda slika Bonnie Rotten tatoojev po telesu... you know what i mean, Bro?

Aha, našel, citiram:
OP .. ugotovi kaj te v življenju veseli, kaj so stvari, v katerih uživaš in se ukvarjaj s tem. Ugotovi kaj hočeš od življenja in potem naslednjo poišči v skladu s tem. Imaš jo možnost najt. Vmes bo pa verjetno še kaka bivša.
OP trikrat preberi podčrtano. Če najdeš in delaš kar te veseli v življenju, potem te bodo ženske same poiskale, se ti sploh ne bo treba trudit. Včasih se mi zdi kot da znajo zavohati že na daleč moške, ki so zadovoljni s svojim življenjem.

Tukaj bi lahko napisal svojo zgodbo. Pa je ne bom, čeprav bi lahko bila zelo poučna za druge, da ne naredijo istih napak.
Bom pa raje napisal nekaj, kar so povedali na eni od delavnic familylaba; da danes v sloveniji skorajda ni primera, kjer ne bi bilo konflikta med materjo in hčerko, kar na koncu pokasiramo moški, če se malo pohecam. Kar dovolj pove o tem, da se imamo še veliko za naučiti o medčloveških odnosih. Poslali smo človeka na Mesec, ne znamo se pa med seboj pogovarjati...
Pa še ena "pikra"; kakšni bi bili odnosi danes v SLO, ako bi prodajalne ljubezni bile legalizirane? "Daj mi Micka peneze nazaj, da jaz idem drugi kupleraj..." :))
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

shadeX ::

Tukaj bi lahko napisal svojo zgodbo. Pa je ne bom, čeprav bi lahko bila zelo poučna za druge, da ne naredijo istih napak.

Ja če bi bila poučna za vse nas...z besedo na plan.

FTad ::

dexterboy je izjavil:

Prijatelj, katerega ločitev je na začetku preboleval še skozi obiske zdravnikov (ne psihologov in psihiatrov), je povedal, da mi podzavestno iščemo partnerja, ki nam povzroča iste "bolečine" in "travme", ki smo jih bili deležni v otroštvu (puberteti), da jih lahko "pozdravimo". Nisem se poglabljal v to, če je tu kakšen psihiater ali psiholog (pa ne @jype), lahko napiše kaj več o tem... Razumljivo, da s tem, ko sprejmeš nekoga k sebi, dobiš zraven še njegov kovček, ampak če bi nas naučili, kako lahko ta kovček pomanjšamo na velikost nahrbtnika, bi bilo toliko bolje in lepše.

To drzi. Ce koga zanima, zakaj (se) vedno nekdo najde vedno eden in isti tip osebe, si naj prebere nekaj clankov o tipih navezanosti "attachment types" --> secure, ambivalent (anxious) in ambivalent attachment, ki so posledica odnosa s skrbnikom v prvih treh letih zivljenja (po vecini je to mama), in kako se to prenese kasneje v zivljenje v odraslih odnosih.

fireX88 ::

6. strani je že teme in tisti ki jo je odprl je naredil 1 post in 1 repost, ostali pa se med seboj napucavate. n1 kaj čem rečt
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

WildChild ::

KraitPay je izjavil:

Spoznala sva se pred cca. 10 leti, ko je bila na dnu. Sam sem bil že takrat toliko "napreden" da sem vedel, da pač je treba ljudem pomagati. No imela je fanta in pri 17 naredila splav, doma povedala nič. Vem samo jaz. Bila je tako na dnu, da je bila neki "emo" in si rezala žile itd.

Našla te je, da bi ji pomagal in ko se je pobrala je šla. Nevem že kako se to v psihologiji reče vendar tako je zato, ker je imela nek vzorec iz svoje primarne oz skrbniške družine. Tudi ti si ji pomagal zato, ker si imel ali ga pa še imaš iz svoje primarne oz skrbniške družine. Ni te pustila zato, ker je našla nekoga, ki je bodybuilder ampak zato, ker s tabo nima več kaj početi, ker si ji že vse dal kar je mislila, da je potrebovala. Don't worry next time find someone who isn't broken or better yet ask yourself why you seek broken human beings.
in da mood

D3m ::

LOL.

Ženska ima psihične probleme.
|HP EliteBook|R5 6650U|

WildChild ::

Torej zakaj je OP izbral "psihično" žensko, če trdiš da je psihična? Ko si bo znal odgovoriti na to vprašanje bo naredil korak naprej v kakovosti svojega življenja, ker se bo zavedal kje stoji.
in da mood

Ker rad pomaga psihičem?

Saj konec koncev sem bil podobno, kot OP. Vzgojen v normalni družini in hotel deliti srečo s komerkoli.

V SLO je ogromno "pokvarjenih" družin.
|HP EliteBook|R5 6650U|

N0t0ri0us ::

kraitpay ni opazil kje je nastal problem.

Problem je v tem, ko človek hodi v fitnes in se preveč časa gleda v ogledalo.. ker to ni dovolj začne jemati še praške od katerih se mu skisa. Ker jih seveda drago preplača imajo tudi nek svoj placeboo efekt in postanejo pravi verniki v fitnes in "pravo" prehrano.

No v glavnem potem dobijo na samozavesti toliko, da bi se najraje razpočili zaradi svoje postave, vsakemu v glavo vtepajo te svoje praške in se na vsakem koraku hvalijo kako trdo delajo za to...

Tvoja punca je postala to kar sem napisal zgoraj, samo da predvidevam da ni bilo toliko izrazito.. njen nov tip pa predvidevam, da je tipični zgoraj naveden osebek.

Ravno za skupaj bosta.. ampak ne za dolgo :))

Spxy ::

N0t0ri0us je izjavil:

kraitpay ni opazil kje je nastal problem.

Problem je v tem, ko človek hodi v fitnes in se preveč časa gleda v ogledalo.. ker to ni dovolj začne jemati še praške od katerih se mu skisa. Ker jih seveda drago preplača imajo tudi nek svoj placeboo efekt in postanejo pravi verniki v fitnes in "pravo" prehrano.

No v glavnem potem dobijo na samozavesti toliko, da bi se najraje razpočili zaradi svoje postave, vsakemu v glavo vtepajo te svoje praške in se na vsakem koraku hvalijo kako trdo delajo za to...

Tvoja punca je postala to kar sem napisal zgoraj, samo da predvidevam da ni bilo toliko izrazito.. njen nov tip pa predvidevam, da je tipični zgoraj naveden osebek.

Ravno za skupaj bosta.. ampak ne za dolgo :))

Nekako tako ja. Pa sploh ni osamljen primer, tega je pri nas čedalje več. Punce se pa tudi slinijo po osebnih trenerjih :)) Pa ne samo punce, tiste med 40 in 50 letom so še hujše.

marvin42 ::

Nisem bral cele teme, mogoče je kdo že napisal kaj takega: punca se je veze že nekaj časa nazaj naveličala, rabila je samo izgovor, da gre ven iz nje. In ta trener je zelo priročen izgovor.
Mostly Harmless

Med drugim.

Ampak ji bo potlej žal. Vendar je škoda že narejena.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: D3m ()

Unknown_001 ::

D3m je izjavil:

Med drugim.

Ampak ji bo potlej žal. Vendar je škoda že narejena.

Končni rezultat? Še več problemov s psiho in ostale navlake.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

Alien123 ::

Ti si kojn..
Maximum je 40g na merico vnosa v telo. Kar je več se izloči takoj, kar imaš pol prebavne motnje.. 3 merice je verjetno skoz dan..je pa res da je najboljse polek hrane tole spit.. hepan en

KraitPay ::

No da se malo oglasim :) nimam casa toliko odpisovat ker hocem cimprej zadeve resit, mirno, brez tezav.

Prvi rezultati se ze kazejo. Ker pac se ne morem voziti vsak dan 2x dan domov, pa zraven stvari, prespim pri njej. Odnosi so prijatelski, pove mi vse. No ni problema, poslusam, dokler sem se zraven, potem pa ne vem kdo bo tisti na katerega bo dala del bremena.

Po se ne enem tednu je spoznala, da nekaj na njem ne "stima". najprej pravi da ne ve kaj dela tako dolgo v fitnezu, 3h rabi dnevno.
Pa ne sla zraven pa sta delala skupaj vaje, pa pravi da je delala z isto tezo kot on, pa da je hotla pac povisat, pa ji je reku da on tolk dela z mozgani da ni krcev da rabi. Pac ona ne razume, jz se manj. Ni ji jasno kako lahko dela ona z vecjo tezo vaje.

Baje da je totalno tak, kako naj napisem, storast, skoraj nesramen no, ampak ne nalasc. Delata skupaj vaje in se zacne tip pogovarjati z drugima dvema paroma in pride po koncani vajingraven in stojinzraven kot bikov bog. Nic predstavitve, je rekla da nikol vec ne gre brez telefona tja, da jo resi samo telefon.

Koncata vadbo, se zmenita da se dobita pred fitnezom, kjer jo je ze cakal in se pogovarjal z receptorjem. No pride ona zraven in rece :"Evo sm ze, si dolgo cakal?" In on odgovorii da ne in se naprej pogovarja z receptorjem se 15min, dokler ne gresta. Ona pa zraven kot kip :)

Veliko je taksnih stvari. Moti jo ker je ne "poslusa" vsa vprasanja odgovori z, mhm, ja, bo ze in jamte stekam. Kot da ne dojema :)
Mislim meni je bilo tako smesno, da sem se komi zadrzeval zraven. Ampak dem zdrzsl in povedal da sj bo, pac mogoce ga lahka pa obrne. In se je kr strinjala da ja, da bo v vsakem primeru probala z njim, ker je pac lep in ma full izoblikovane misice...

Sem se celo zafrkavu, da se celo kodome si vzela zraven. Pa je rekla ono kk ves? Kaj si pogledo da manjkajo? Sm tut kr reku da sj ni normalna. Bi mu ze u tretjo dala ce bi on hotu.

Pac lepota je na njem in jo privlaci full na njem, ko najdeta skupno temi se lahko zelo razgovori, drugace pa se res nimata vec kj pogovarjat. Tut po telefonu ko se pokliceta ona na silo neki tisci z pogovori pa ne gre :)

Konec koncev ste doloceni imeli prav. Vse se zgodi z razlogom. Dobra sola in se mu res lahko zahvalim. Vse informacije zgoraj mi je povedala sama, brez težav. Ko svs bila skupaj sem bil jz tista blazina, ki je miril njene in jz njo. 7 let in nobenega taksnea prepira, da bi letela domov itd.
Ta model pa ne vem ce sploh zna kazat custvs, al je res sam custvena rwzbitina. In pol ji se rece da punce so cudne, ne vejo kaj hocejo :). Dobro one vedo.

Ce koga se kj zanima pa kr na plan. Glede stanovanja. Ona nima denarja in bodo njeni starsi izplacali njeno polovico meni, ona niti kredita ne dobi. Ona ostsne v stanovsnju z vso opremo itak.
S tastom sva si odrpla pivo in se pogovorila ce je res dosti in da morm bit posteno placan. Sm reku da polovica in je toto.

Zj pa plot twist. Oni bodo jemal kredit, ker se bosta vsedla na mojo polovico stanovanja, nardili bomo tako, da bo notar nardil darilni pogodbo in jz podarim stanovanje njenim. Seveda gre se vstran davek itk. Vse bodo oni pokril, ona pa potem vracala.

Skratka, ce bo slo takole naprej, punca ne bo nikoli zazivela, saj na njej ni nobene odgovornosti. Seveda so njeni rszocarani in so me imeli radi, saj imats tudi on2 bolj leve roke glede dela, sam pa sem odrascal na hribih in xnam delat, pac imam solidni sluzbo, stsnovanja ne vec, delati pa tudi zna vse. Tako da zame ni problema, problem bomse z njo.

Ona ne ve, da njeni vedo vse za njene pizdarije z drogami in splavom... No, sedaj ve, sem ji povedal kaj sta mi povedla in nj se sami pomenijo, skrivajo en drugemu stvari, mislim wtf. Že od začetka.

To je to zaenkrat. :) hvala vsem za dobre in tudi tiste "slabe" ideje oz, mnenja.

Crossfire ::

Kupoprodajna pogodba, davek, overitev, akcija.

Drugače pa vsi ven iz stanovanja pa v prodajo. Itak štartaš že iz slabšega, zdaj pa še to?
Ne bi jaz tu gledal više na ljubav. To je preteklost. Poskrbi zase in pika.
Nauči se rečt NE. Se mi zdi, da si še vedno preveč na voljo, odstrani se iz te slike, čim prej.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Crossfire ()

Še vedno ji je na voljo.

Te familije se še dolgo na boš rešil.

Pa po možnosti se boste še po sodiščih vlačili.
|HP EliteBook|R5 6650U|

RegulusDraco ::

ok ma kaj ima zdaj prehrana veze s problemom, ki ga ima OP. wtf slo-tech no.
A coding sequence cannot be revised once it's been established.

Zgodovina sprememb…

KraitPay je izjavil:

Zj pa plot twist. Oni bodo jemal kredit, ker se bosta vsedla na mojo polovico stanovanja, nardili bomo tako, da bo notar nardil darilni pogodbo in jz podarim stanovanje njenim. Seveda gre se vstran davek itk. Vse bodo oni pokril, ona pa potem vracala.

kupoprodajna pogodba, naj odkupijo tvoj delež in fertik. Vse boš izgubil. Ne bodi taka pička no.

Ali babo naženi ven iz stanovanja ali pa jim PRODAJ svoj delež. Drugače boš napisal darilno pogodbo in IZGUBIL vse! Še po sodiščih te bodo vlačli in boš imel še dodatne stroške. Ne bodi kreten!

Na koncu bo bilder seksal tvojo bivšo v tvojem stanovanju, ki si ga ti plačal, ti pa boš brez vsega če boš take bedarije delal.

Zgodovina sprememb…

D3m je izjavil:

Še vedno ji je na voljo.

Te familije se še dolgo na boš rešil.

Pa po možnosti se boste še po sodiščih vlačili.

Exactly.
Dokler se ne sfiži, se z njenimi zmeni, dokler te še majo namen izplačat. Drugače pa se izselite vsi iz stanovanja ven in v prodajo. Zdaj ti bo po vrhu še bilder brisal bivšo v tvojem stanovanju?
Wtf, bro!

Na koga je sedaj pisano stanovanje Krait?

Si ti 100% lastnik?
|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: D3m ()

kingsix ::

@KraitPay

Pa kaj še delata skupaj? Čimprej se rešit tega. Ta tvoja bivša očitno ni dihtig. Izgleda kot, da hoče probat z onim idiotom, če ne rata pa si še ti itak tam.
Vrži jo ven, izseli se - karkoli. Mislim, da jo bo potem kar zadelo kaj je naredila.

34054 ::

Glede na to da se tema spreminja v solato (oz. je to že postala), bi za OPja in vse ostale ki berejo izpostavil dva komentarja, ki se mi zdi da sta zelo zadela bistvo:

Raptor F16 :: včeraj, 16:30:57

[...]V bistvu si tudi ti malo izkoristil njeno situacijo potem in ona tvojo. Našla sta se ob pravem času na pravem mestu.

Jeba pa je ker si ti dejansko verjel da nekaj iz tega bo. Za drugič... išči partnerico brez navlake, ki je na istem kot ti. Torej na kratko, išči SEBI ENAKO. Ne špilaj princa na belem konju kateremu so vse ženske lepe, za kar pa vsi vemo, da je grda laž z lepim prizvokom. Res je da ni dobro imet previsokih standardov ampak vsega živega pa tudi ne moreš k sebi spustit. Ne laži sebi in drugim.

In pa:

WildChild :: danes, 08:37:24

Don't worry next time find someone who isn't broken or better yet ask yourself why you seek broken human beings.

Lepo je pomagati, ampak zapomni si, ne moreš igrati terapevta če to nisi, in tudi če si, ne moreš biti hkrati terapevt in partner. In pa seveda, zelo dobro vprašanje zakaj te je privlačila ravno osebo, ki je imela že v začetku toliko težav. Mogoče se zdi irelevantno, ampak, v bistvu bi se tole lahko bilo obrnilo dosti slabše, torej si jo še poceni odnesel. Ponoviti torej velja kar je napisal Raptor, išči SEBI ENAKO.

Ostalo pa tako: glede na to da sta ravno kupila stanovanje je bilo njeno ravnanje, kakorkoli že stvar obrnemo, res sila nekorektno. Če je bila nezadovoljna že prej, bi bila morala to izraziti pred nakupom ali pa nakup preložiti. Če dvomov ni bilo in se je vse spremenilo res v nekaj tednih, potem pa enostavno ni dorasla, in si jo torej tudi v tem pogledu odnesel poceni.

Sem prebral tudi tvoj zadnji komentar. Lepo da se tako lepo razumeta, ampak, osebno bi zbežal čim prej. Tudi vse to s starši, ne delaj tega, ne strinjaj s z nekim odplačevanjem po obrokih in vsem tem. Razčisti kolikor hitro le gre. Nato najdi svoj mir in do določene mere prečisti zadeve. Ne bodi njena blazina(!) še sedaj ko te zapušča, to namreč delaš v svojo škodo, čeprav se ti zdi da dokaj lahko sprejemaš vse te informacije in se celo zabavaš ko vidiš da ji stvari že sedaj ne gredo dobro od rok. Na neki točki bo prišel emocionalni račun za vse to.

Torej, čim prej zbeži, ne bodi dobričina, ki je vsem na voljo in se z vsemi dobro razume. Mogoče čez čas, ko boš v boljši poziciji, če boš še imel potrebo za osebno rast, razčistiš z njo kaj je v bistvu šlo narobe.

Pa zapomni si, ljudje so šli še čez dosti hujše stvari, kar pogumno naprej in še enkrat, išči SEBI ENAKO.

Dobivam občutek, da feedamo trolla.

ženska ga pusti, potem pa on še živi z njo in se pogovarja o tem kak ona novemu fantu nosi kondome. Zdaj pa še razmišlja kak bo napisal darilno pogodbo na njo. Pa saj nisi resen no fak.

Ali je trol ali pa še bolj debilen kot zgodba, ki jo je napisal.

Aston_11 ::

Naj da slike, da vidimo babo in bilderja, drugače lahko temo proglasimo za troll temo in jo lahko pošteno deraillamo.

Plot twist? Negativec je krait, ženska po 7 letih iskanja moškega le najde @ bilderja, ki kraita odstrani iz stanovanja, le-ta pa še vedno plačuje stroške stanovanja in kondome golobčkoma, hkrati pa je dober poslušalec, ko ona ne ve komu bi se zaupala.
Besteseller, majkemi.

50 shades of stupid.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Po drugi strani pa naj evolucija naredi svoje. Baba se bo plodila z bilderjem, torej lahko računamo vsaj na otroke, ki bodo nesli gene najprej. Denar naj vzame, saj očitno OP ne zna ne z denarjem ne z babami.

No no.

Poizkusimo ga malo podučiti preden ga vržemo volkovom.
|HP EliteBook|R5 6650U|

OP vprašaj svoje starše o mnenju.
|HP EliteBook|R5 6650U|

D3m je izjavil:

No no.

Poizkusimo ga malo podučiti preden ga vržemo volkovom.

Too late. Bo pa novo bedarijo naredil. Naj sedaj, dokler je še poceni (glas ljudstva, polovička stanovanja) in je še mlad, da lahko drugo ujaga.

Crossfire je izjavil:

Plot twist? Negativec je krait, ženska po 7 letih iskanja moškega le najde @ bilderja, ki kraita odstrani iz stanovanja, le-ta pa še vedno plačuje stroške stanovanja in kondome golobčkoma, hkrati pa je dober poslušalec, ko ona ne ve komu bi se zaupala.
Besteseller, majkemi.

Skoraj vredno novega filma ala Pr Hostarju ;).

Haha, približno podobno :)
Mi pa zadnji OP-jev post liči na filme, kjer hubby nemočno gleda zraven ko mu temnopolti @ cepi ženičko. So krait right now. :)

mlamat ::

KraitPay je izjavil:

Skratka, ce bo slo takole naprej, punca ne bo nikoli zazivela, saj na njej ni nobene odgovornosti. Seveda so njeni rszocarani in so me imeli radi, saj imats tudi on2 bolj leve roke glede dela, sam pa sem odrascal na hribih in xnam delat, pac imam solidni sluzbo, stsnovanja ne vec, delati pa tudi zna vse. Tako da zame ni problema, problem bomse z njo.

Ona ne ve, da njeni vedo vse za njene pizdarije z drogami in splavom... No, sedaj ve, sem ji povedal kaj sta mi povedla in nj se sami pomenijo, skrivajo en drugemu stvari, mislim wtf. Že od začetka.

To je to zaenkrat. :) hvala vsem za dobre in tudi tiste "slabe" ideje oz, mnenja.

Verjetno te je zapustila, ker si tako naiven. Darilna pogodba? A si ti normalen? Oni ti bodo odplačevali na lepe oči? Ha ha.

Normalno da sprašuje če je dovolj, saj mu je vseeno, ker ve, da ti nikoli ne bo nič plačal.

Seveda, če je pa....

|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: jest10 ()

KraitPay je izjavil:

Nic predstavitve, je rekla da nikol vec ne gre brez telefona tja, da jo resi samo telefon.

Veliko je taksnih stvari. Moti jo ker je ne "poslusa" vsa vprasanja odgovori z, mhm, ja, bo ze in jamte stekam. Kot da ne dojema :)

Pac lepota je na njem in jo privlaci full na njem, ko najdeta skupno temi se lahko zelo razgovori, drugace pa se res nimata vec kj pogovarjat. Tut po telefonu ko se pokliceta ona na silo neki tisci z pogovori pa ne gre :)

kaj te to briga? Ona te je pustila. Naženi jo ven iz stanovanja ali pa se odseli ti. Če je ta zgodba resnična lahko rečem samo da ni čudno, da te je pustila. Čudno, da te ni pustila že prej.

Dri3r ::

OP is cucked.
dri3r

stjan ::

Ne biti žaljivi do OP-a. Ni sam kriv da je bolj počasne pameti.
Pri 30 je mislil da je vse čudovito, pa se mu je porušil svet.
Kot kaže do sedaj ni živel v resničnem svetu.
Slo verzija Forrest Gumpa. Res žalostno

mlamat ::

Jaz verjamem da je zgodba resnična. Nikoli ne podcenjuj človeške neumnosti. Darilna pogodba. Haha. Nategnili ga bodo kot mačka.

Zmajc ::

Kaka darilna pogodba, se hecaš? brez vsega boš ostal.

Če bodo vzeli kredit te lahko lepo izplačajo po kupoprodajni pogodbi in to je to.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Zmajc ()

Še prej pa sodišče in plačilna nedisciplina.
|HP EliteBook|R5 6650U|

ne bo sodišča, ker bo stanovanje jim podaril. Zakaj bi mu potem bilokaj morali plačat?

Unknown_001 ::

A damo vsi skup za eno mašo vkolikor OP ostane brez vsega?
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt
««
6 / 19
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Delitev premoženja v vezi? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15023742 (17735) AndrejO

V razmerju s punco ter oziranje za drugimi dekleti (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

36985909 (75323) bluefish

Kaj bi vi storili če bi vas partner varal? (strani: 1 2 3 4 )

17530800 (26268) Gandalfar

Več podobnih tem