» »

Problem s punco

Problem s punco

Temo vidijo: vsi
««
5 / 19
»»

Tear_DR0P ::

Vsi skupaj se preveč ukvarjate z bivšo.

Ljudje se spreminjamo skozi čas. Spremenil se je OP. Spremenila se je bivša. Očitno se ni več videla v tem odnosu in namesto da bi mučila sebe in njega z vztrajanjem, se je odločila zaključit. Trenutni svet nam vsaj daje to možnost, da nam ni treba ostati skupaj vse življenje, če nam ni do tega.

OP .. ugotovi kaj te v življenju veseli, kaj so stvari, v katerih uživaš in se ukvarjaj s tem. Ugotovi kaj hočeš od življenja in potem naslednjo poišči v skladu s tem. Imaš jo možnost najt. Vmes bo pa verjetno še kaka bivša.
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

FTad ::

Tear_DR0P je izjavil:

Ljudje se spreminjamo skozi čas. Spremenil se je OP. Spremenila se je bivša. Očitno se ni več videla v tem odnosu in namesto da bi mučila sebe in njega z vztrajanjem, se je odločila zaključit. Trenutni svet nam vsaj daje to možnost, da nam ni treba ostati skupaj vse življenje, če nam ni do tega.

OP .. ugotovi kaj te v življenju veseli, kaj so stvari, v katerih uživaš in se ukvarjaj s tem. Ugotovi kaj hočeš od življenja in potem naslednjo poišči v skladu s tem. Imaš jo možnost najt. Vmes bo pa verjetno še kaka bivša.

Tocno tako. Vseeno mu je "dokaj" hitro povedala, da je zainteresirana za drugega in mu ni (predolgo) tega pocela za hrbtom. OP bi se lahko se bolj izigranega pocutil, ce bi mu povedala, da to pocne ze xy mesecev.

kotanyi ::

jype je izjavil:

KraitPay> Skratka odprt zdrav odnost, 7let življenja, ampak pri hormonih se vse ustavi.

Na ene reči ne moreš vplivat. Pustiš stat, pa je, da so to izgubljena leta pa seveda ne drži, razen v primeru, da se res nisi mel fino.

Evo, tut yipe kdaj trofne. OP, posluš jureta.

Sicer samo v temle izjemo omejenem primeru, but seriously. Do.

zenith1 ::

Lepo da te je zamenjala za nekega bilderja.

Zdaj pa ironijo nastran.

Očitno je že zadosti plehka, da je to storila. Zdaj imaš najboljšo priliko, da si ustvariš boljšo prihodnost.

Nublet ::

jype je izjavil:

Nublet> V prvem odstavku se ne strinjaš z mano ( kje le povzamem kar se ti zdi logično drugem). Wtf man?

V prvem odstavku govorimo o tem, kako kvalitetno lahko prepričaš potencialne partnerke, da si zanje zanimiv.

V drugem odstavku govorimo o vplivu različnih vadb na obliko telesa.

To ni ista stvar.

Z vsem spoštovanjem, ne.

Cel moj citat se je nanašal na to tvojo trditev:

jype>Crossfire> Verjetno je želel, vendar je bila ona fiksirana že na @ model...

jype>Zdrava prehrana in manj kot 30 minut fizične aktivnosti dnevno je dovolj, da je praktično vsak povprečno inteligenten moški konkurenčen vsakemu body builderju, pa še zdravstveno smiselno je to že itak prakticirat.

Na katero sem odgovoril z:
Nublet>Ni samo trajanje vadbe, temveč tudi tip vadbe ki šteje.
jype>V resnici to ne drži, govorimo pa o konkurenčnosti v odnosih, ne v pretepanju.
Nublet>Pri isti prehrani, 30 minut dnevno na kolesu ne producira takega telesa kot 30 minut dnevnih vaj z utežmi.
jype>Jasno, da ne, ampak velike večine ljudi to ne zanima.

Zdaj pa prosim za linke do študij (ali katerokoli informacijo iz katere sklepaš da se motim) ki bi potrjevale izjavo, da recimo 30 minut cardio vadbe dnevno povzroči enako privlačen tip telesa kot 30 minut vadbe z utežmi dnevno.

D3m ::

Smisel življena ni samo uživancija FFS.

Zato pa ste tako defektni.
|HP EliteBook|R5 6650U|

judoka ::

Ti si pa gotovo inženir. Ja, nekaterim nam je vseeno, kaj si drugi mislijo o nas. Eni nimajo te sreče.

Nima veze z sreco ima pa z samo-refleksijo. Point je ta, da je iskanje "samozavesti" v akumulaciji obcudovanja, sexa, stvari,.....pointless.

Nublet ::

Tear_DR0P je izjavil:

OP trikrat preberi podčrtano. Če najdeš in delaš kar te veseli v življenju, potem te bodo ženske same poiskale, se ti sploh ne bo treba trudit. Včasih se mi zdi kot da znajo zavohati že na daleč moške, ki so zadovoljni s svojim življenjem.

V primeru da dejansko res najdeš svoj smisel te 1000 zavrnitev ne more stret.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Nublet ()

RegulusDraco ::

D3m je izjavil:

Smisel življena ni samo uživancija FFS.

Zato pa ste tako defektni.

seveda je. Kaj pa je smisel, če ne uživanje?
A coding sequence cannot be revised once it's been established.

Looooooka ::

KraitPay je izjavil:

Torej dolga zgodba na kratko, po 7 letih zveze, me je punca recimo kar pustila. Spoznala je drugega in se zaljubila.

Da se vrnem pa nazaj, živela sva nekaj časa pri meni, pa pri njenih, nato se odločila iti v podnajem, da vidiva če sva za skupaj, na koncu pa sva lani kupila skupaj stanovanje. Prej brez težav, normalna odkrita zveza, z moje strani vse OK. Očitno tudi z njene, pač so pa delovniki takšni da se ne vidiš več toliko kot včasih. Ona ima službo večinoma popoldne in/ali za vikende, jaz pa dopoldne pa za vikende včasih. Ostane tako zelo malo tistega skupnega časa in ta naj bi bil problem. Se strinjam, namesto da bi kupila stanovanje, bi lahko šla na kakšno potovanje, jo razvajal itd. pa do tega nebi prišlo, ampak pustimo to.

Kje je problem? Punca hodi v fitnes že cca. 5 let in zelo gara za postavo ampak kaj ko je čokoladni manijak. Zadnjo leto si je postavo res lepo oblikovala in je počasi začela dobivati komplimente. Pri vsem tem si je plačala tele "trenerje" ki ti sestavijo vadbo in hrano. Komunikacija zgolj preko facebooka, baje strogo samo fitnes. Nakar se sedaj zadnje štirinajst dni začneta več pogovarjati, jo povabi na kavo, pove da ima fanta in pravi da je samo kava pa da ga bo lahko še kaj vprašala v zvezi z vajami. Model je bodybilder, tekmovalec, fitnes trener itd...

Pade ena kava, pade druga kava in je v oblakih. Nato mi prejšji teden sporoči, da je spoznala tipa in da pač želi z mano končati in nadaljevati naprej z njim. Seveda šok sem sprejel, vprašal kako dolgo traja in je rekla da 14dni, vidla sva se samo 2x in da je 2.5h oddaljen od nje in je šlo vse preko facebook pogovorov. Sem še 1x vprašal če je prepričana pa je rekla da je.

Zj pa mi ni jasno, kako je lahko ženska tako naivna in ne vidi ozadja. Pravi da so njegovi nameni iskreni in išče dolgotrajno parnerko ki pa bi bila ona. Zaradi tega je mene pač pustila. Vse prav, ampak se mi zdi da bo tole udarilo nazaj, saj je že za vikend malo premišljevala. Pravi da je model in love with the gym in da je ful fajn ker se imata za pogovarjat o prehrani, vajah itd.

Zj pa ne vem, ali se vsem ženskam utrga pri 30ih, ali dobijo zamegljen vid, takšne je sploh nisem poznal. Model jo je popolnoma obnorel in dejansko vidim da se je odločena skregati še s starši, samo da bo imela prav.
Njeni starši so namreč mnenja naj malo počaka in če je tapravi bo počakal. Ona pravi da ne, da če ne drugače bo vse putila in šla. Mislim wtf? Kaj se jim skisa če se v mladosti niso dosti dol dale ali kaj?
Ima kdo podobne izkušnje? Narediti ne morem nič, sem se sprijaznil da mi je unčila 7let najinih življenj, meni je trenutno zelo zelo slabo, ona v rožicah, samo da si pišeta.
Kdaj se ženske sploh zresnejo?

Koncal s svojo po mogoce 8 letih. Bogve.
Ne sekiri se. Bols prej kot kasnej.
Ce je nanjo padel zarad postave in prej ni dobila dovolj pozornosti rabi se nekak casa, da porajta, da fitnes tipi niso ravno osebe za neke globoke pogovore(hodim na fitness ampak jezus kristus ce se znajo vsi tm samo o vajah al pa prehrani pogovarjat...).
Ko bo dala to cez in ugotovila, da je mela vec od tebe(again zgolj sklepam, da je clo kj mela od tebe) bos mel ze drugo ce ne ze tretjo :)

Invictus ::

Looooooka je izjavil:

hodim na fitness ampak jezus kristus ce se znajo vsi tm samo o vajah al pa prehrani pogovarjat...

Mogoče ji je pa to dovolj...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Unknown_001 ::

Po prebranem zapisu OP a lahk rečem samo... bodi vesel da si se je losal. Ta te sploh ni imela rada. Imela te je le kot dobrovoljca, ki jo je potegnil iz dreka. V bistvu si naivčina ampak ne v žaljivem smislu. Saj razumem da je treba pomagat kar je plemenito ampak ne vem kako si lahko vzgojil globja čustva do nje. Jaz sicer lahko nudim moralno oporo nekomu, mu pomagam ven ampak da bi se pa zaljubil... heeeee ta je pa dobra. V bistvu si tudi ti malo izkoristil njeno situacijo potem in ona tvojo. Našla sta se ob pravem času na pravem mestu.

Jeba pa je ker si ti dejansko verjel da nekaj iz tega bo. Za drugič... išči partnerico brez navlake, ki je na istem kot ti. Torej na kratko, išči SEBI ENAKO. Ne špilaj princa na belem konju kateremu so vse ženske lepe, za kar pa vsi vemo, da je grda laž z lepim prizvokom. Res je da ni dobro imet previsokih standardov ampak vsega živega pa tudi ne moreš k sebi spustit. Ne laži sebi in drugim.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

Avenger ::

Krait, punca je imela konkretne in globoke psihične težave in iz opisanega sklepam, da jih je s tvojo pomočjo uspela potlačit in pomest stran. Občutek imam, da zanjo v tej zvezi nikoli ni bilo to to, ampak je bilo samo... ok, za živet. Nisi je tepel, nisi pil, nisi se drogiral, nisi se drl nanjo, kr ok. Mogoče ji je vseskozi nekaj manjkalo, ko pa je videla, da se stvari obračajo zelo na resno, je začela iskati kljuko. Imel si pač to smolo, da si se spustil v zvezo in gradil odnos z ranjeno osebo, ki svojih težav nikoli ni razrešila.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

Samael ::

Looooooka je izjavil:

Ce je nanjo padel zarad postave in prej ni dobila dovolj pozornosti rabi se nekak casa, da porajta, da fitnes tipi niso ravno osebe za neke globoke pogovore(hodim na fitness ampak jezus kristus ce se znajo vsi tm samo o vajah al pa prehrani pogovarjat...).
Ko bo dala to cez in ugotovila, da je mela vec od tebe(again zgolj sklepam, da je clo kj mela od tebe) bos mel ze drugo ce ne ze tretjo :)

Pa še nekaj je. Ko si z nekom v zvezi ali celo živiš s to osebo dobiš CEL PAKET. Pluse, minuse, tudi kakšno kratkočasje ... ampak je oseba tam. Ves čas.
Ko pa z nekom počvekaš preko neta, telefona, se tu pa tam srečaš, dobiš pa predvsem tisti lepši, zanimiv del.
To slednje je super, luštno, vznemirljivo, človeka prevzame ... hkrati pa je tudi iluzija, na kateri težko gradiš.
Pri nekih 30+ letih, bi človek pričakoval, da se ljudje tega zavedajo, ampak se mnogi ne ... in od tu razumem jezo, frustracije opa. Slej ko prej se bo "zbudilo" tudi to dekle, ampak to opu, njuni pretekli zvezi, ne bo nič pomagalo.

digitalcek ::

Tako pač je, če se nekateri/mnogi strinjate, da delate 220 ur in vas plačajo za 168... pa ni važno, koliko vas plačajo, ker s sabo, kot vemo, ne boste nesli NIČ!

Tako pač je, če nekateri/mnogi mislite, da da ste na kugli zato, da delate, tudi popoldne, tudi ob vikendih. Delate, da bo nekdo imel, ko bo star 60 ali 70 let, NA VAŠ RAČUN 30 miljonov evrov premoženja. Ali pa "samo" 10, ni bistveno...

Tako pač je, če nekateri/mnogi mislite da je pomembno, da postanete "gazela", da nujno odprete kampanjo na Kickstarterju (popuši jih 19 od dvajsetih)...

In tako pač je, če kakih 40% punc (najbrž še več) s skoraj popolnoma spranimi možgani bere Cosmo in podobna sranja: "ti imaš pravico, da dobiš takega in takega"...

Ker jim nihče odkrito ne pove: ti nisi samo glupa, za dobro vago si še zmanipulirana do amena!

Tako pač je. In takle mamo. ...

Kdo to piše?
68-letnik, ki je že 14 let v pokoju, bluzi, ter se smeje tistim pridnim, "storilnostno naravnanim" slovenskim sužnjem, ki se gredo dejavnosti iz prvega, drugega in tretjega odstavka in ki "ustvarjajo" za otroke stanovanja, hiše.

In ki lovijo (po premoženju, vendar seveda popolnoma brez upa zmage) samega Bila Gatesa...

Smolar je že daleč nazaj napisal: Je treba delat, ne ga pa srat.
Ni pa napisal, koliko je treba delat...

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: jest10 ()

shadeX ::

In tako pač je, če kakih 40% punc (najbrž še več) s skoraj popolnoma spranimi možgani bere Cosmo in podobna sranja: "ti imaš pravico, da dobiš takega in takega"...

Eh ni samo to ampak ima tudi vzgoja tle prste vmes. Bivšo partnerko od kolega, so doma od malega učili, da si mora najti premožnega človeka, da ji ne bo potreba delat (doma so revni).

shadeX je izjavil:

Eh ni samo to ampak ima tudi vzgoja tle prste vmes. Bivšo partnerko od kolega, so doma od malega učili, da si mora najti premožnega človeka, da ji ne bo potreba delat (doma so revni).

To da mame tako učijo hčere sploh ni nič novega. To je kar precej razširjeno. Itak pa že pravljice stalno ponavljajo eno in isto lajno. Nekoč za devetimi gorami, desetimi morji, petimi avtobuski in tremi prašički je živela deklica iz revne familije, ki se je srečno zaljubila s princem v belem konju KHM! da moderniziram: Audiju/BMW/MB ... (izberi poljubno nemško premium marko)

Begabt

Telbanc ::

frudi je izjavil:

Nisi zapravil 7 let življenja, dobil si preostanek svojega življenja nazaj. Bodi hvaležen temu tipu, da te je je odrešil, preden bi te čez nekaj let podobno zajebala, ko bi bili v igri že otroci. Ne se sekirat, kaj si naredil narobe, ni problem pri tebi, ampak pri njej. Potovanja ali karkoli druga ne bi prav nič pomagala.

Zbriši vse o njej, slike, sporočila, vse. Zmeči stran, kar imaš pri sebi še njenega. Blokiraj jo na telefonu, facebooku in povsod drugje. Ko te bo čez čas skušala kontaktirati, jo gladko ignoriraj.

Seveda moraš njene osebne stvari ji vrniti. Tko mora biti. Kar pa si dobil za darilo od nje lah nardiš z tistim kar ti paše.

Zaradi sebe in zaradi nje, zamenjaj št. telefona, izbriši jo z FB, ...tako da te ne bo mogla kontaktirat...

Sem mel podoben primer v lajfu, in tolk dam nase, da sem jo takoj odpisal. Jbg. Tko mora biti, če hočeš naprej. Ker zgodba se bo ponovila, če jo vzameš nazaj.

Prej ali slej. Najbolje je, da pač zaključiš na miren način, brez scen. Ker babo pol to najbolj boli, ko vidi, da te v bistvu boli k...c, za vse.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

robbmann ::

- nisi izgubil nič, ker sta se dejansko fajn imela zadnjih 7 let
- ni ti treba nobenih stikov prekinjat ... enostavno se vama odnost v prijateljstvo spremeni ... če pač lahko to pohendlaš
- tisti ki pravite še dobro da nimata otrok: faking zakon je met otroke. kdo je pa reku, da morata skupi živet, če mata otroke? kokr sm razumel OP se nista skregala ... torej tud za otroke ne bi blo panike
- bod mal sam ... se boš ponovno spoznal (to ti je že nekdo napisu)
- bolš, da je šla, ker ... a res hočeš met mekoga, ki u bistvu noče bit kle?
- velik vas ima izkrivljeno sliko odnosov zarad serij in filmov ... če si z nekom tok časa, dobr veš da se da z njim zmenit in pogovarjat

Jst sm doživel isto sceno po 10 letih in dvema otrokoma. Pač, zalubila se je in konc. Nimaš kontrole nad tem. Pa ni zdej to drug človek, ki je glup, smotan, pizda in ne vem kva vse. Mi je blo pa ful glupo da sem od družine in frendov dobival neke glupe nasvete: "pokaž ji mal kje ji je mesto" in "v red jo sprav". Jebovas a smo sužnjelastniki al kako?
Zdej sva pač že dve let frenda. Vse skp se je tako lepo odvil, da lahko sam knjigo napišemo. Dans me je recimo njen tip pobral z avtom in sva tamale pelala skp v vrtec, ker ona pač okreva od tetoviranja :D
A ni fajn, da bova baka in deda istim otrokom in bova lahko rekla, da sva nekoč tud 10 let skp živela?
Nisem reku, da je blo komurkoli lahko ... ampak pač če boš loopal skos iste misli in se tlačil v bad... pol najbol da kr sam vase zlezeš in umreš takoj. Primal instict ti pa tega itak ne bo pustil. Razn, če si pussy in si boš metk u glavo poslal ... kar pa tud dvomim ane.

shadeX ::

Dans me je recimo njen tip pobral z avtom in sva tamale pelala skp v vrtec, ker ona pač okreva od tetoviranja :D

Svašta

Jap, tud to obstaja.

Aston_11 ::

Imaš tudi normalne ljudi in ne samo st intelegenzzo.

Matako ::

shadeX je izjavil:

Dans me je recimo njen tip pobral z avtom in sva tamale pelala skp v vrtec, ker ona pač okreva od tetoviranja :D

Svašta

Čudno da mu ni rekel "ej stari, no homo, ampak a mi ga lahk mal potegneš k moji se ne da dans - sej jo poznaš, LOL."

Pač nekateri nimajo koncepta časti. Saj ok, tehnično gledano je to "čisto brezveze". Samo marsikdo se po tihem vendarle ne počuti dobro a si ne priznajo.
/\/\.K.

Koncept časti funkcionira zgolj v primitivnih družbah.

Aston_11 je izjavil:

Koncept časti funkcionira zgolj v primitivnih družbah.

Pojdi na Japonsko in jim začni razlagat. Potem pa poročaj, kako se je obneslo.

Begabt

Tam imajo druge koncepte, ki s tvojim pojmovanjem nimajo nič skupnega. Primerjati Japonce z albansko mafijo in s slovensko intelegenzzo pač ne gre.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Aston_11 ()

Aston_11 je izjavil:

Tam imajo druge koncepte, ki s tvojim pojmovanjem nimajo nič skupnega. Primerjati Japonce z albansko mafijo in s slovensko intelegenzzo pač ne gre.

Kontriraš samega sebe... zdaj pa res ne vem. Ali je koncept časti primitiven ali ne? Ne vem kako si ti razlagaš čast.

Begabt

Primitiven. Japonci mi tudi niso čisti.

konspirator ::

Kako boš sedaj rešil s stanovanjem ? Odkupi vsak svojo polovico ti/ona ali bosta prodala in si razdelila kupnino?
--

Aston_11 je izjavil:

Primitiven. Japonci mi tudi niso čisti.

Jah če preveč tistih anime pizdarij gledaš se ti res zazdi kkt da so se jim možgani skisali.

Kar se pa dela in discipline tiče ... tudi to je nekaj kar oni pojmujejo kot častno.

Begabt

shadeX je izjavil:

Svašta

Če ma on drugo punco, pol bi to mogoče šlo.

Sam mora zdej napisat, a je pol še kej upecal...al .....ni. Če ni, pol je marsikaj "jasno".

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

Smurf ::

Matako je izjavil:

Čudno da mu ni rekel "ej stari, no homo, ampak a mi ga lahk mal potegneš k moji se ne da dans - sej jo poznaš, LOL."

Pač nekateri nimajo koncepta časti. Saj ok, tehnično gledano je to "čisto brezveze". Samo marsikdo se po tihem vendarle ne počuti dobro a si ne priznajo.

Ja, tudi odrasli funkcionalni ljudje so na svetu, katerih ego ni tako sibek, da bi potrebovali mascevanje za krpanje le tega. Pustiti jo pri miru in ji zeleti najboljse je bistvneo bolj castno, kot cepetati z nogami in jokati, kako ti je unicila zivljenje.

Unknown_001 je izjavil:

tudi to je nekaj kar oni pojmujejo kot častno.
Matako pravi, da ni častno vsesti se v avto z novim ženinim ljubimcem, ne govori o delu in podobnem. Pravi, da je častno, da se skregaš na smrt, ker drugače te najbrž prijatelji iz gostilne lahko izločijo iz svoje družbe. On bolj ve te stvari, bo on povedal, kaj je čast v njegovem okrogu.

Aston_11 je izjavil:

Unknown_001 je izjavil:

Matako pravi, da ni častno vsesti se v avto z novim ženinim ljubimcem, ne govori o delu in podobnem. Pravi, da je častno, da se skregaš na smrt, ker drugače te najbrž prijatelji iz gostilne lahko izločijo iz svoje družbe. On bolj ve te stvari, bo on povedal, kaj je čast v njegovem okrogu.

Ja ne vem no, z tipom ki mi prtiska babo, se jaz ne bi vozil. Ostali, kak čte.

Sicer 100 ljudi 100 čudi.

maco-maco ::

Kaj pa s tipom, ki ti pritiska sina? Bi se z njim vozil?

Matako ima pa itak zelo slabo samopodobo, pa samozavest tudi. Si zelo težko predstavljam, kako taki sploh preživijo lep dan.
Kaj?

D3m ::

shadeX je izjavil:

Svašta

Ufffff ta pa ima nizko samopodobo.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Aston_11 je izjavil:

Unknown_001 je izjavil:

Then you have an argument with him, not me.

Begabt

maco-maco je izjavil:

Matako ima pa itak zelo slabo samopodobo, pa samozavest tudi. Si zelo težko predstavljam, kako taki sploh preživijo lep dan.

Zdej smo že v drugi temi. Jaz nimam problemov z samopodobo, ampak vseeno nisem za odprto zvezo. Ko se ženski zalušta sveže meso. pač naj gre.

Ne vem, kje je tle napaka, če hočem žensko sam zase. Sicer gospod, ki se vozi v avtu fanta, ki je novi njegove bivše, še ni povedal, če je po tistem, še kaj ujel.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

Matako ::

Znajo pa skupni pikniki in vožnje z bivšo, jebačem in otročadjo biti zanimivi iz.. pripovednega vidika. Fraza "nekomu jebati mater" dobi čisto drugo, družinsko prijaznejšo semantiko. :))

Nič takega!
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

Smurf ::

Telbanc je izjavil:

maco-maco je izjavil:

Zdej smo že v drugi temi. Jaz nimam problemov z samopodobo, ampak vseeno nisem za odprto zvezo. Ko se ženski zalušta sveže meso. pač naj gre.

V zgornjem primeru je bila opisana voznja, s partnerjem tvoje bivse, ne z odprto zvezo.

Ne vem, jaz osebno sem se zmeraj v prijateljskih odnosih z bivsimi, ce gremo skupaj na piknik, pa njihov partner vozi, why not. Sej nisem uzaljena najstnica, ki kuha zamere.

Smurf je izjavil:

Ne vem, jaz osebno sem se zmeraj v prijateljskih odnosih z bivsimi, ce gremo skupaj na piknik, pa njihov partner vozi, why not. Sej nisem uzaljena najstnica, ki kuha zamere.

Točno to. Sčasoma se spremeni marsikaj, tudi čustva. In če lahko z nekom ostaneš v nekih "normalnih" odnosih, zlasti če imaš s to osebo otroke, zakaj pa ne?
Blebetanje o časti in podobno je tu popoln nesmisel. Vsaka situcija je drugačna. Kot tudi občutki, čustva, ki se časoma spreminjajo. Nekoč ti je bila neka oseba vse, danes si pač z drugo osebo. Ali pač ne. Se pa tu iti neke večne, otročje zamere... get over it.

SimplyMiha ::

Ni problematično ohranjati odnose z bivšimi. Problematično je skakanje čez plot brez upoštevanja partnerja. Odnos temelji na medsebojnem zaupanju in ona ga je grdo zlorabila. In ko človek bere, kako levaki (kot da ti ne vsiljuješ svojega ideološkega sranja!) to na vsak način opravičujejo... No, kaj pa lahko pričakujemo od ljudi, katerih življenje se vrti okrog spolnosti?

Zgodovina sprememb…

NikolormousB ::

Tako pač je, če nekateri/mnogi mislite da je pomembno, da postanete "gazela", da nujno odprete kampanjo na Kickstarterju (popuši jih 19 od dvajsetih)...

36% je uspešnih kampanj, med slovenskimi je odstotek še bistveno višji.

robbmann je izjavil:

- Dans me je recimo njen tip pobral z avtom in sva tamale pelala skp v vrtec, ker ona pač okreva od tetoviranja :D
A ni fajn, da bova baka in deda istim otrokom in bova lahko rekla, da sva nekoč tud 10 let skp živela?

in si ga tudi kaj vprašal kako seksata?
zmešan narod.
Ko boš imel naslednjo punco/ženo mu jo boš tudi ponudil?

Zgodovina sprememb…

Samael je izjavil:

Smurf je izjavil:

Točno to. Sčasoma se spremeni marsikaj, tudi čustva. In če lahko z nekom ostaneš v nekih "normalnih" odnosih, zlasti če imaš s to osebo otroke, zakaj pa ne?
Blebetanje o časti in podobno je tu popoln nesmisel. Vsaka situcija je drugačna. Kot tudi občutki, čustva, ki se časoma spreminjajo. Nekoč ti je bila neka oseba vse, danes si pač z drugo osebo. Ali pač ne. Se pa tu iti neke večne, otročje zamere... get over it.

prijateljski odnosi z bivšo so izključno samo nezaključeni posli, neohlajena čustva. Ampak ja, zaradi otrok so tudi prijateljski odnosi absolutno nujni in se to požre.

Zgodovina sprememb…

maco-maco ::

OPa ženska ni prevarala, vsaj glede na napisono ne. Osebno bi ji verjel in se mi zdi čisto poštena. Še vedno pa mislim, da bo šlo v tem primeru zgolj za zmedenost in posledično hudo napako. robbmann pa ima očitno bivšo rad in ji želi srečno in zadovoljstvo. A ni to lepo? A iz vas samo sovraštvo vn sopiha?
Kaj?

RegulusDraco je izjavil:

prijateljski odnosi z bivšo so izključno samo nezaključeni posli, neohlajena čustva.

To si se seveda izmislil.

shotalick ::

D3m je izjavil:

shadeX je izjavil:

Svašta

Ufffff ta pa ima nizko samopodobo.

Pa to je noro :D.

Ane :D

nagobčnik ::

SimplyMiha je izjavil:

Problematično je skakanje čez plot brez upoštevanja partnerja.

Se potem strinjaš s skakanjem čez plot ob upoštevanju partnerja?

Kaj pa storiš, če ne želiš skakati čez plot, ampak se želiš preseliti na drug travnik, kjer se ti trava zdi bolj zelena? Kako pa to najbolj moralno izvedeš? Bi to šlo približno tako?

KraitPay je izjavil:

Pade ena kava, pade druga kava in je v oblakih. Nato mi prejšji teden sporoči, da je spoznala tipa in da pač želi z mano končati in nadaljevati naprej z njim.
««
5 / 19
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Delitev premoženja v vezi? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15023733 (17726) AndrejO

V razmerju s punco ter oziranje za drugimi dekleti (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

36985896 (75310) bluefish

Kaj bi vi storili če bi vas partner varal? (strani: 1 2 3 4 )

17530791 (26259) Gandalfar

Več podobnih tem