» »

Problem s punco

Problem s punco

Temo vidijo: vsi
««
17 / 19
»»

Besna Glista ::

OP!

A boš za danes zrihtal kak live prenos poslovilca?

wragetz ::

človek je dejansko v stiski, mogoče ga ni primerno zmerjati ali obsojati.

Se pa take situacije velikokrat razvijejo po znanem scenariju, recimo: bodybuilder jo bo parkrat naskočil in potem zavrgel, potem bo prišla nazaj jokat, OP jo bo seveda z veseljem sprejel in vsi bodo srečni. Pa ne do konca svojih dni ampak do trenutka, ko bo na sceno stopil novi "bodybuilder". Repeat.

Lp

Miki N ::

Besna Glista je izjavil:

OP!

A boš za danes zrihtal kak live prenos poslovilca?


livestream.com? Sploh če bo v Kranju in povabi še bodybuilderja bi alter ponorel. Bi imel več gledalcev kot Pr'Hostar.

Drugače pa jaz mislim, da se bo vse skupaj dobro izteklo. Saj malo drame pa tudi mora biti, sicer je dolgčas.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Miki N ()

KraitPay ::

Tega me je strah. Drugega dela. Zdaj je še tip resen (no ne vem več, ker nimam več informacij), recimo da še je "resen" - karkoli pač to zanjo pomeni. Zanimivo bo, kaj bo po tem naskoku. Če si premisli, moram absolutno delati v tej smeri, da me sploh ne bo mogla kontaktirati. Kar je pa težko...
Ženska rabi kar nekaj časa da nekomu "zaupa", zaštekala sta se, ampak do tiste "noči", se bo moral pa še malo potruditi.

Lahko da je postala lahka, na dnu srca upam da je, pa da bi jo potem stiskalo vsaj malo. Pač veste o čem govorim, z čustvi nisem najbolj dober. Še bolje, če bi zanosila. No tole me je bilo prejšnji teden strah ko prasca (priznam), da bo začela kje plezat po men pa se kaj opravičevat (zna bit prekleto sladka), pa sta očitno še kar OK, kar se tiče zveze.

Saj vemo kako smo moški, ko katera nastavi :)

In ravno to kar si povedal @wragetz imam stalno v glavi. Slej ko prej se bo zgodilo identično (tudi če bi bila z mano kasneje ja, ampak tudi s trenutnim je lahko tako). Po eni strani si mislim, da upam da jo zajebe (govori moj ego), po drugi strani pa si mislim, da če bo pa bolj srečna, pa se tudi nimam kaj za kujat (govori moj razum), sama se je odločla in spoštujem to. V teh stvareh bo pač vedno eden na tleh, danes sem jaz, ju3 je lahko ona.
Ko bo ugotovila da je lepota minljiva, bo iskala nekaj "drugega". Takrat bo pa mogoče zavohala denar, lahko pa da bo prestavla na hardcore bodybilderje. Kdo bi vedel. Je ne poznam več.

Ne vem kako razmišlja, sem mislil da vem kako je razmišljala prej, pa sem očitno limite postavil napačno. Nisem videl celotnega spektra.

Sem drugače razmišljal, kaj bi storil sam v takšnem primeru. Eno žensko spoznam in mi je všeč. Ugotovim da ima tipa, parkrat probam in "zagrabi". Zdaj pa nagradno vprašanje; če je ona zapustila fanta/partnerja/moža za mene, se lahko zgodi isto meni? Lahko da bi zaradi hormonov, vse ignoriral (pač glava takrat ne dela), ampak ko bi prišel iz tega, bi si verjetno mislil, da za dolgoročne plane pač ni? Tole razmišljam zdajle ja, če se pa res zgodi, pa vprašanje kje bi bil razum. Poznam kar nekaj ljudi, ki so z novimi srečni, ampak ne s tistimi, ki so jih zapustili ali prevarali.

Tole vse skupaj me je kar malo "streznalo" in razmišljam o teh stvareh veliko več, kot prej, še posebej zvečer. Zanimivi so povzetki.

Sam upam da bom OK, drame sem naredil preveč :), drugače pa pišem čez 3-4 tedne, takrat je baje po gaussu tisti trenutek, ki te najbolj "zadane". Tisto ko pride za "tabo". Ko ti do nič ni, antisocialen, vse hobije pustiš itd...Bomo videli ane.

Crossfire ::

Namesto, da bi delal to, kar te veseli, boš sedaj čakal, da te bo prijela beda?
You ain't no fun, OP. Pa kaj če tip bilda, pa kaj če izgleda kakor izgleda. Zna jo nasmejat, z njim se ima fajn. Pri tebi tega občutka nisem dobil...boring AF.

KraitPay ::

-se podpišem pod tole. Res pa je da je samo občutek, ampak OK.

Crossfire ::

Začni počet stvari, ki te zabavajo. Kupi si race drona in začni letet, arduinota, 3d printer, kupi in sestavi kako korejsko mehansko tipkovnico, cestno specialko, playstation pro, idi v lajf, idi pecat samo za zabavo..skratka...spusti se malo s ketne ;)
Uživaj malo pa pusti se presenetit...za skrbi bo še dovolj časa, sranja je bilo dovolj.

KraitPay ::

Wtf, kako pa veš o čem sem razmišljal? Saj ne da si ugotovil recimo 80% stvari :P
Razmišljam spet o kolesarstvu, tole je bila moja želja že zadnja tri leta, ampak zaradi stroškov in dela v stanovanju, enostavno finančno ni šlo skozi. Pač si želim konkretno specialko ranga 1.5k+

Nisem rekel da bom čakal da me prime beda. Samo "strokovno" literaturo sem malo preletel in tam videl tistega gaussa. Očitno bodo konci tedna in vikendi še zanimivi. Nisem niti pomislil, da bi pecal samo za zabavo. Očitno sem res že "star". Dober oz. odličen nasvet. Več kot NE ne more reči. Ej the best ste! tole ti pa kar da neko upanje za naprej. Kolegi sicer silijo da naj grem z drugo itd. samo je težko pri men. Za zabavo pecat je pa to čisto nekaj drugega. Super res! Pa še ego si dviguješ.

Eni imate pa res izkušenj :)

chucki ::

A ne morš bit pet minut samski? Daj punce malce na stran, boš videl da se ti bo obrestovalo
AMD Ryzen 1700/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 16gb/SSD M.2
EVGA GTX 1080 Superclocked/SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + PS4 PRO + VR <3 + Nintendo Switch

shotalick ::

Crossfire ti je res dobr napisal. Delaj na sebi in se ne smili samemu sebi oz. ne čakaj nekih trenutkov. Pojdi ven na basket, tenis, kot praviš, ti kolesarjenje diši. Bejž s kolegi na kakšen pir, kosilo, mal povohat ven kakšen vikend. Noben ne pravi, da si morš takoj babo najdt, sprosti se in uživaj pa se bojo zadeve same "štimale" ;).

Keep us update ;).

Cruz ::

Eno solo potovanje pa boš prerojen. :)
One of the most moral acts is to create a space in which life can move forward.

stjan ::

Veliko alkohola pa štrik in ne bo več problemov.
Bilo, prošlo, pa kaj, saj bodo prišli novi problemi :)

Nabavi picikl, tudi poceni bo za začetek ok, pa hitro v babe in nove probleme :)

Lahko pa začneš pisati knjigo : Babe, problemi in moj konec na štriku..

ohnowhy ::

Poskusi se z drugo dol dat, da se uravnotežiš.

RegulusDraco ::

KraitPay je izjavil:


Sam upam da bom OK, drame sem naredil preveč :), drugače pa pišem čez 3-4 tedne, takrat je baje po gaussu tisti trenutek, ki te najbolj "zadane". Tisto ko pride za "tabo". Ko ti do nič ni, antisocialen, vse hobije pustiš itd...Bomo videli ane.


zato si takoj najdi nekaj, kar te bo zamotilo. Nek hobi. Začni hodit intenzivno v hribe. Kupi RC avtočka in driftaj z njim. Pojdi na potovanje. Začni binge gledat kakšno tv serijo. Začni intenzivno brat knjige. Karkoli.

Crossfire je izjavil:

Namesto, da bi delal to, kar te veseli, boš sedaj čakal, da te bo prijela beda?
You ain't no fun, OP. Pa kaj če tip bilda, pa kaj če izgleda kakor izgleda. Zna jo nasmejat, z njim se ima fajn. Pri tebi tega občutka nisem dobil...boring AF.


this! Daj najdi malo veselja v življenju no. ne samo lesti v rit staršem od bivše in se jim po forumu zahvaljevat. Najdi neko energijo, neko moč v življenju.

wragetz je izjavil:

človek je dejansko v stiski, mogoče ga ni primerno zmerjati ali obsojati.


tudi pocukrane besede ne pomagajo. Pomaga samo mrzel tuš, streznitev. Če mu bomo zdaj pisali kako je ubogi, bo ubogi tudi čez 1 leto, ker bo lepo obujal spomine na to žensko.

Daj nehaj biti Bieber in vrtet "sorry" ampak si zavrti tole in se začni boriti za svojo srečo.
A coding sequence cannot be revised once it's been established.

Zgodovina sprememb…

KraitPay ::

Ja ja, sj nism reku, da se bom zapustil. Joj no :) motivacije imam ogromno, dela pa se vec :) tut v hribe bom vec hodil, do zj je blo 1x tedensko, no nasledni teden vsak drugi dan, ce bo lepo vreme.
sodelavec ima tenis, sem ze vabljen... skratka bomba :)

mikhaair ::

Z eno hudo bejbo se pokazi bivsi. :)

In kako je slo na sodiscu?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: mikhaair ()

RegulusDraco ::

Dobro. Sem si te že predstavljal čez nekaj tednov na kavču v majci zasvinjani s čipsom kako gledaš Bridget Jones Diary or some bulshit like that in pišeš hvalospev staršem od bivše ali pa na alterju sprašuješ kdo je ta bodybuilder.

Ni treba zdaj poseksat 20 žensk da bi jo prebolel. Samo desc bodi. Zakriči, daj jezo iz sebe (na nek neuničujoč način) in move on.


edit.: also, ne hliniti sreče. Vemo, da nisi srečen. Če boš hlinil, boš preveč energije porabil za to, da samemu sebi lažeš, da ti je vse bomba. Ne, ni. Ampak dejstvo je, da sčasoma bo vse epsko, vse super. Energijo usmeri v iskanje novih zanimivih reči. V iskanje moči v sebi, da boš zadovoljen sam s sabo, ko si sam. Ne rabiš iskat nove ženske da bi si dokazal da si zanimiv tip, ne rabiš žurat na mrtvo da bi pozabil. Samo bodi zanimiv samemu sebi in faking nehaj razmišljat o njej/njenih starših.

edit2.: Se mi zdi, da si dovolj inteligenten, da si dojel da je tole "zmerjanje" dobronamerno. Če nisi...pa pojdi gledat Bridget Jones Diary. :)

lp
A coding sequence cannot be revised once it's been established.

Zgodovina sprememb…

KraitPay ::

mam sele popoldne ob 4h. trenutno sem sam na pijaci, pa da mal premislim pa tko. pa ne za notarja ampak nasploh kaj in kako.
Sem se pa odocil da res nebom bediru. tukaj je se mi zdi nekdo objavu eno sliko, ki prav zakaj bi se tip sekiral, ce ga baba pusti, itak je ona zgubla nekoga, ki jo je imel rad. in se tako zelo strinjam.

edino bedno mi je radio poslusat. Sami faking bienerji pa ed sharani. Pa v vsakem komadu bi se lahka najdu, ce bi hotu.
Za starse mi je zal, anpak ja z razlogom so bivsi in bivse, kar je je. Seveda nisem ono srecen, da bi lahka bil smesen. Vcasih sem bil v srediscu, trenutno pa custva to ovirajo. ampak vec kot se pogovarjam, pisem, lazje mi je.

Sem pac vesel da sem ugotovil kdo so to tisti tapravi prijatelji in kdo je fejko. kot pravim mi stojijo ob strani in mi ne pustijo da bi bil en dan doma.

Najvecja ironija je pa to, da sva se z bratom zblizala. nikoli se nisva veliko pogovarjala. Vsak od naju je imel svojo druzbo itd. žalostno res, da je mogla vmes priti baba, da ugotoviš da je druzina le družina. Mi pomaga, tudi on ima trenutno težave, žal mu ne morm pomagat ker je bolj izkušen kot jaz, sva pa zato vsak dan na pijači in se veliko pogovarjava. Res faking žalostno in sramotno.

Invictus ::

@OP

Nehaj že jamrat tukaj. Saj postaja že malo smešno in groteskno.

Dejstvo je da si zgubil precej udobno vstopnico v odraslo življenje. Njeni ta stari so kupili stanovanje, čeprav si ti odplačeval mesečno njim. Ampak njeni ta stari ne bi bili nikoli tako rigorozni kot so banke.

Keš si dobil nazaj. Kaj bi še rad...

Vesel bodi da nimata otrok...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

KraitPay ::

Glede otrok pa itak. Vsaj nekaj je dobrega.Pa tistih itsk se ni hotla :) men je pa tut blo ok. Pac zj si je uredila postavo, zj pa menda nebo to zjebala z otrokom...sama je tko rekla, jz sm se pa tut strinjal. Je pa hotla cucka pa macke, ampak tist pa nism popustil. :)

konspirator ::

Je pa hotla cucka pa macke, ampak tist pa nism popustil. :)



























Še 30 let in boš mogoče odrastel.
--

chucki ::

Slabi ljudje nimajo radi živali, razen v želodcu
AMD Ryzen 1700/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 16gb/SSD M.2
EVGA GTX 1080 Superclocked/SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + PS4 PRO + VR <3 + Nintendo Switch

Zgodovina sprememb…

  • predlagalo izbris: jest10 ()

Invictus ::

OP je imel prav. Mački in cucki niso za v stanovanje. Da ti potem smrdi celo stanovanje po scanju in sranju...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

jype ::

Invictus> OP je imel prav. Mački in cucki niso za v stanovanje. Da ti potem smrdi celo stanovanje po scanju in sranju...

Otroke je tut najbolš kr v štalo zapret, iz istih razlogov.

Invictus ::

jype je izjavil:

Invictus> OP je imel prav. Mački in cucki niso za v stanovanje. Da ti potem smrdi celo stanovanje po scanju in sranju...

Otroke je tut najbolš kr v štalo zapret, iz istih razlogov.

Ti že veš ;).

Očitno imajo nekateri mačke, cucke in otroke za enakovredne...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

KraitPay ::

Sem iz podeželna in pač to pri meni ni potegnal. nimam nič proti živalim, sem odraščal ob njih, ampak za v stanovanje mi ni. Ce imas hiso in box, ok, da pa povsod gre pa no go.

jype ::

Invictus> Očitno imajo nekateri mačke, cucke in otroke za enakovredne...

Ja, Invictus, recimo.

Zgodovina sprememb…

Machete ::

Jaz imam rad živali, in ravno zato jih nimam. (Čas čas čas).
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

RegulusDraco ::

KraitPay je izjavil:

Sem iz podeželna in pač to pri meni ni potegnal. nimam nič proti živalim, sem odraščal ob njih, ampak za v stanovanje mi ni. Ce imas hiso in box, ok, da pa povsod gre pa no go.


OMG, TEGA PA NISI POPUSTIL?! You are the man! :|

ps.: sej v bistvu mačke in psi res ne sodijo v stanovanje. Potem vse smrdi po živali, vse od dlak, pohištvo spraskano. Bruh. So pa živali super ja, če jih imaš v ločenem prostoru. Recimo v garaži, da niso ravno zunaj.
A coding sequence cannot be revised once it's been established.

Zgodovina sprememb…

111111111111 ::

Invictus je izjavil:

@OP

Nehaj že jamrat tukaj. Saj postaja že malo smešno in groteskno.

Tudi forum je en kanal za tarnanje in kanaliziranje žalosti. Kar naj se razpiše, anonimnost je sladka, naj tarna tu ga obsojajo neznanci, doma bi ga morda prijatelji.

OP daj si duška, cmeraj se, ozmerjaj bivšo, njene starše, ali vsem poj slavo, se jokaj za izgubo. Tudi pisanje o tem pomaga. Mi se pa itak zabavamo in pametujemo, tako da je volk sit in baba pri bodybuilderju, mi pa imamo malo drame v svojih vsakodnevnih rutinah. :D

Poročaj še naprej. Ko boš prebolel bomo vedeli, ker te ne bo več na forumu nikjer zasledit, enostavno ne boš imel časa za nas. :)

KraitPay ::

Tudi pod to se podpišem. čisto vse :)

Unknown_001 ::

Jst ti sam v bodoče predlagam, da se o tako osebnih zadevah s toliko detajli ne debatiraš na internetu. Če pa že moraš ni treba vsega v prafaktorje analizirat in dat v JAVNO razpravo. Upam, da mi ni potrebno razlagati zakaj.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

next3steps ::

Zakaj ?

RegulusDraco ::

ker vsi, ki vedo za koga se gre, zdaj najbrž mislijo kaka prasica je ona in kako otročji je on.

Sigurno se najde kdo, ki bo pogruntal za koga se gre.

Zdej...ali je to ok ali ne pa ve vsak sam. Nekje v osnovni šoli sem o takih problemih parov bral v reviji Pil Plus. =)
A coding sequence cannot be revised once it's been established.

Zgodovina sprememb…

Unknown_001 ::

Diskretnost je nekaterim totalno tuj pojem.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

Spxy ::

RegulusDraco je izjavil:

ker vsi, ki vedo za koga se gre, zdaj najbrž mislijo kaka prasica je ona in kako otročji je on.

Sigurno se najde kdo, ki bo pogruntal za koga se gre.

Zdej...ali je to ok ali ne pa ve vsak sam. Nekje v osnovni šoli sem o takih problemih parov bral v reviji Pil Plus. =)


Teta Justi al kaj je že blo? :))

Invictus ::

RegulusDraco je izjavil:

ker vsi, ki vedo za koga se gre, zdaj najbrž mislijo kaka prasica je ona in kako otročji je on.
)

Zakaj bi bila ona prasica in on otročji?

Ona si je pač našla nekoga drugega, ki ji bolj ustreza. OP ji očitno ni.

On je pa svoj keš za stanovanje in opremo dobil nazaj, malo mu je žal zaradi stanovanja in rednega fuka, ampak to je pa to. Kje tukaj vidiš otroškost, ne vem...

Če pogledamo iz perpektive, sta oba nekaj pokasirala.

Ona novega tiča + stanovanje, ki so ga veselo plačali starši, on pa je kljub uporabi dobil nazaj ves keš za stanovanje. Je pa po moje ona na boljšem ;).
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Unknown_001 ::

Spxy je izjavil:

RegulusDraco je izjavil:

ker vsi, ki vedo za koga se gre, zdaj najbrž mislijo kaka prasica je ona in kako otročji je on.

Sigurno se najde kdo, ki bo pogruntal za koga se gre.

Zdej...ali je to ok ali ne pa ve vsak sam. Nekje v osnovni šoli sem o takih problemih parov bral v reviji Pil Plus. =)


Teta Justi al kaj je že blo? :))


Jap, tante Justi in njeni nasveti... zadnjič sem omaro pospravljal in našel par izvodov... džizs.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

jero_no1 ::

Takrat je bla menda res teta Justi, dans pa take probleme rešuje Brane Kastelic :P

cekr ::

Še prej je bila pa revija Antena. ?

Ne vem, a to še obstaja.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

Unknown_001 ::

cekr je izjavil:

Še prej je bila pa revija Antena. ?

Ne vem, a to še obstaja.


Kod pa še bere revije danes
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

next3steps ::

Unknown_001 je izjavil:

Diskretnost je nekaterim totalno tuj pojem.

Tujka, prevzeta in prilagojena (eventualno prek nem. diskret) iz frc. discret ‛diskreten, obziren, takten, molčeč’, prvotno ‛tak, ki zna ločevati (primerno od neprimernega govorjenja)’, kar je izposojeno iz lat. discrētus ‛ločen, poseben, samoten, oddaljen’, preteklega trpnega deležnika glagola discernere ‛ločiti, postaviti posebej, osamiti’, ki je sestavljen iz lat. dis- ‛raz-, od’ in cernere ‛ločiti, ločevati’ (Kl, 146).

Nisem bral teh vseh klobas v tej temi, a upam predvidevati, da je OP ostal so-so diskreten.

Rešpetlin ::

Je pa treba priznati, da na update z današnjega notarskega obiska čakamo skoraj tako nestrpno, kot v dobrih starih časih za Mikstonovo knjigo :)

Alien123 ::

pri notarju so se zmenili da vso premoženje dobi jebač bodybuilder

mikhaair ::

Mogoce je pa bivsa v solzah spoznala svojo zmoto in sta sedaj ze skupaj v stanovanju in se v postelji pogovarjata, oproscata, ljubckata... Protein.si pa valda ni bil na sodiscu.

Magic1 ::

Ah, dejte no. Verjetnost da je ona na boljšem je minimalna. Sej je ona zblojena, ne on. On si lahko pomaga (nekaj časa bo pač bolel), ona pa zelo težko. Bo treba dat par bab čez, potem fajn premislt kaj sploh hočeš in potem počas takšno najdt. Vmes pa imaš ogromno časa za vse možne hobije.
Magic

chucki ::

Kak ste žleht :) Počakajmo na jutro. Mogoče pa celi rane s pivom in dobro hrano :)
AMD Ryzen 1700/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 16gb/SSD M.2
EVGA GTX 1080 Superclocked/SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + PS4 PRO + VR <3 + Nintendo Switch

jest10 ::

Magic1 je izjavil:

Sej je ona zblojena, ne on.

Čeprav če čisto realno pogledamo... Tudi on ni glih biser.
Ok ga je pač dotolklo. Ma vseeno mi po pisanju ne deluje popolnoma ok.

Unknown_001 ::

next3steps je izjavil:


Nisem bral teh vseh klobas v tej temi, a upam predvidevati, da je OP ostal so-so diskreten.


Ja... dobro da po vseh natančno opisanih dogodkih, temi na alter forumu in ostalih podrobnostih ni še napisal svojega polnega imena in priimka ter naslova prebivališča.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

jest10 ::

Unknown_001 je izjavil:



ni še napisal svojega polnega imena in priimka

To je na alterju v profilu. No recimo, če so podatki pravilni.
Edit. Ne, je zdej spremenil>:D

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jest10 ()
««
17 / 19
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Delitev premoženja v vezi? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15020252 (14245) AndrejO

V razmerju s punco ter oziranje za drugimi dekleti (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Loža
36979153 (68567) bluefish

Kaj bi vi storili če bi vas partner varal? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
17528033 (23501) Gandalfar

Več podobnih tem