Forum » Pomoč in nasveti » Kdo kliče...
Kdo kliče...
xtpwn ::
Večkrat dobim klic od neke osebe, ki vedno prekine ko dvignem.
Če pokličem nazaj se ne oglasi.
Ugotovil sem, da je uporabnik Telemacha.
A je možno s kakšnimi orodji ugotovit od kod kliče ali pa vsaj kdo kliče (iTIS sem preveril).
Vem, da lahko blokiram številko brez problemov, ampak želim odkrit kdo kliče.
Če pokličem nazaj se ne oglasi.
Ugotovil sem, da je uporabnik Telemacha.
A je možno s kakšnimi orodji ugotovit od kod kliče ali pa vsaj kdo kliče (iTIS sem preveril).
Vem, da lahko blokiram številko brez problemov, ampak želim odkrit kdo kliče.
Gregor5816 ::
Na avto net daj oglas za pasat dizel in ugodno ceno zraven napiši, potem pa ponovi to z oglasom za iphone na bolhi. Bo imel toliko dela s telefonom, da te ne bo imel več časa klicat.
SimplyMiha ::
Gregor5816 je izjavil:
Na avto net daj oglas za pasat dizel in ugodno ceno zraven napiši, potem pa ponovi to z oglasom za iphone na bolhi. Bo imel toliko dela s telefonom, da te ne bo imel več časa klicat.
Glede na to, da se telefonska številka lahko smatra kot osebni podatek, bi to bila kraja identitete, kar je kaznivo dejanje.
loveJDM ::
SimplyMiha je izjavil:
Gregor5816 je izjavil:
Glede na to, da se telefonska številka lahko smatra kot osebni podatek, bi to bila kraja identitete, kar je kaznivo dejanje.
Uporabi vpn na kakšnem wifiju ali še bolje,na kakem drugem računalniku in naredi fejk gmail ter naredi tako kot ti je mojster zgoraj napisal.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: loveJDM ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spet en nategun al kaj? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 22561 (19487) | Heavy |
» | Dam ugoden oglas za prodajo avtomobila, vendar večino klicev dobim v prvih par urahOddelek: Na cesti | 9502 (6404) | MIHAc27 |
» | avto za avtocesto (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 30352 (26207) | D3m |
» | mnanje/pomoč pri nakupu avta (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14044 (11927) | BALAST |