Forum » Loža » Gmail, ne prikaže dobljenega klepeta
Gmail, ne prikaže dobljenega klepeta
japol ::
V hangouts oz. klepetu, ko dobim sporočilo, mi ga v gmailu ne prikaže. Kako popraviti, da ko pride sporočilo, da ga prikaže med npr. prejeto oz. neprebrano,...Nimam nobene druge naprave povezane s tem mejlom.
paraboŁa ::
Takole na daljavo lahko samo ugibamo. Pri meni so se podobne težave pojavljale z drugimi klepeti zaradi enega izmed vtičnikov v chrome-u, ki je le to blokiral (ghostery ali pa kak adblocker). Preveri to.
otago ::
Imam iste simptome. Sem naucil ljudi, da ce kaj hocejo..naj posljejo email, da ne spregledam. Uporablja adblocker.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tudi v Sloveniji preizkušajo rudarjenje v brskalnikih (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Kriptovalute | 22954 (17549) | Unknown_001 |
» | Bild ne dovoli dostopa ob uporabi AdBlocka (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 37088 (28905) | zee |
» | Čedalje več uporabnikov interneta blokira oglase (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 48764 (42950) | thramos |
» | Zelje za Internet Explorer (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4753 (3892) | Road Runner |