Forum » Strojna oprema » Pok med kopiranjem
Pok med kopiranjem
mulc007 ::
Med skeniranjem rootov na zunanjem disku, zablokira računalnik. Pravijo da to pomeni da crkuje zunanji disk.
Kupil sem novega in stvari kopiral nanj. Med kopiranjem se je v prostoru slišal kratek pok. Kopiranje se ni ustavilo in je do konca skopiralo.
Pomislil sem da je šel na računalniku ali pa diskih kondenzator, ampak v tem primeru bi moralo kaj crknit ane?
Ali pa je počil parket ker to sem že slišal pozimi v dnevni sobi.
Kupil sem novega in stvari kopiral nanj. Med kopiranjem se je v prostoru slišal kratek pok. Kopiranje se ni ustavilo in je do konca skopiralo.
Pomislil sem da je šel na računalniku ali pa diskih kondenzator, ampak v tem primeru bi moralo kaj crknit ane?
Ali pa je počil parket ker to sem že slišal pozimi v dnevni sobi.
A. Smith ::
Če poči kondelj, mora zasmrdet po kemikalijah. Če ni smrdelo, ni bil kondenzator.
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
marsovcek ::
if !broken { DontFixIt(); }
Veliko stvari lahko povzroci tak zvok. Star disk testiraj s kakim namenskim programom, da bos ocenil njegovo "zdravje". Ce ostale stvari normalno delujejo, se ne sekiraj.
Pred kratkim sem dal skeniranje zunanjega diska s spyware pa mi je računalnik vsakič zablokiral zablokiral. Rečeno je bilo da se kvari disk.
Zato sem disk kopiral.
Se bi dalo tak disk popravit? Če se da, kateri program rabim da vidim kako je z diskom in da ni zahteven?
Zato sem disk kopiral.
Se bi dalo tak disk popravit? Če se da, kateri program rabim da vidim kako je z diskom in da ni zahteven?
FX6300B ::
popravit se ne da, problem je ker je disk fizično nezmožen zapisat na nekatere sektorje(se obrabijo itd.), zato jih reallocatira(ima neko rezervo)
program da preveriš stanje je crystal disk info, tam vidiš SMART status, kjer ti vse piše
program da preveriš stanje je crystal disk info, tam vidiš SMART status, kjer ti vse piše
May the force be with you!
Pomeni to da je z diskom vse OK in za blokiranje ni kriv slab disk? Kaj je potem povzročilo blokiranje računalnika takrat ko sem skeniral zunanji disk z Spyware programom? Če sem disk skeniral na drugem zunanjem disku, PC ni zablokiral.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mulc007 ()
opeter ::
Kak maš lahko tako majhno temperaturo diska?
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
Jaz razpredelnice nič ne razumem.
Je iz nje kje razvidno da disk ni več perfekten kot nov?
Naprimer v kateri vrstici so slabi sektorji.
Je iz nje kje razvidno da disk ni več perfekten kot nov?
Naprimer v kateri vrstici so slabi sektorji.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mulc007 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC zablokira med skeniranjem diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 938 (711) | mulc007 |
» | Problem z zunanjim diskom - POMOČ (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12274 (11244) | Jerry000 |
» | Kako ustvarit kopijo diska 1:1 ???Oddelek: Strojna oprema | 2656 (2174) | s1m0n |
» | Unicen eksterni disk?Oddelek: Strojna oprema | 1219 (1009) | Karen |
» | USB HD 2,5 iz laptopa ne gre kopiratOddelek: Strojna oprema | 1496 (1284) | Vasakhan |