» »

Kazen za prečkanje prehoda pri rdeči luči

Kazen za prečkanje prehoda pri rdeči luči

Temo vidijo: vsi
««
2 / 19
»»

AndrejS ::

Ne bluzi zaj na forumu - raje plačaj polovičko preden zamudiš rok.

sift ::

Vitamix ti si en tak noob. Plačaj to bogo kazen in utihni že enkrat. Kje so moderatorji da pustijo ta šit tle?

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Karkulator ()

Aston_11 ::

Najprej je rdeča luč ponoči in izgovor, da nobenega ne ogrožaš.

Nato so regionalke, prehitevanja, divjanja, pa podoben izgovor.

Je že prav, da se potencialne opomni na red, tudi če nikogar ne ogrožajo.

A mami tudi rečeš, ne bom, ker nobenega ne ogrožam, ko ti reče, da je treba kaj narediti....?

NikolormousB ::

Ne, ni prav. To je navadno inkasantstvo ali pa zajebancija.

NikolormousB je izjavil:

Ne, ni prav. To je navadno inkasantstvo ali pa zajebancija.
Ni treba ponavljati vsake bedarije, ki jo slišiš v oštariji ali pa v družbah raznih podprtih pametnjakovičev.

NikolormousB ::

Ja, je treba. Dej no, kazen za prečkanje ceste pri rdeči. WTF.

Karkulator ::

sift je izjavil:

Vitamix ti si en tak noob. Plačaj to bogo kazen in utihni že enkrat. Kje so moderatorji da pustijo ta šit tle?

Sift: Noob si ti da spamaš s tem glupim sranjem! Taki kot si ti so razlog da je država kjer je! Sprejmejo vsakršen drek, ki jim ga uturijo, ter niso sposobni kritičnega razmišljanja in lastne presoje. Kadar je neka kazen postavljena zato, da izboljšuje varnost v cestnem prometu, vendar ga v tem primeru pač ne, se človek MORA upravičeno vprašati, zakaj potem sploh še potrebujemo takšno kazen, ki ne opravlja svojega namena, za katerega je bila postavljena.

Zgodovina sprememb…

shadeX ::

solatko je izjavil:

Point je v tem, da sva oba s pešcem, kršila predpis, brez, da bi koga ogrožala in bi bilo vseeno, če bi tisti semafor ponoči utripal z rumeno lučjo, tako da bi veljal predpis o prehodu za pešce.

Bi bilo vseeno kaj?

Če sta prehodila rdečo luč in vas je policaj dobil potem pač upravičeno. Naslednjič se prepričaš ne samo da ni avta, ampak tudi da policajev ni v bližini :)
Sicer pa si lepo zajebal drugega pešca.:))

Aston_11: Ni šlo za noben izgovor, ker dejansko nisem nobenega ogrožal.

Pravila, ki ne služijo ničemer, razen molzenju poštenih državljanov in so sama sebi namen je treba preprosto ukiniti.

Citat: "A mami tudi rečeš, ne bom, ker nobenega ne ogrožam, ko ti reče, da je treba kaj narediti....?"

Ok, nevem na kakšnem nivoju moreš dejansko biti, da izjaviš kaj takšnega, ampak okej. Očitno je da ta primer, ki si ga podal nima nobene veze z temo. Čisto hipotetično, če ti mama reče svar, ki nima nobenega smisla, recimo "porini svojo roko v vrelo vodo" je jasno da pač tega neboš izpolnil.

Zgodovina sprememb…

janezvalva ::

...busted for jaywalking...

zanimivo. mogoče je bil policaj malo frustriran pa se je
znesel nad tabo.
IQ test: v enem vedru imaš 2l vode, v drugem 1l vode. koliko veder imaš?

Ni šlo za noben izgovor, ker dejansko nisem nobenega ogrožal.

Lahko da si pa sebe in je policist to ocenil. Naloga policista je da varuje tudi tvoje življenje :)

Mogoče bi se mu zahvalil (ker ti je lahko s tem tudi v bodoče rešil življenje) tako da mu domov pošlješ pladenj tiramisuja. Bo vesel :)

r3dkv1c4 ::

Master_Yoda je izjavil:

Pri nas so kaksnim letom ali dvema na vse semaforje zaceli te gumbe, ki jih moras stisniti ce zelis preckati montirati. Bi bilo vse lepo in prav ce bi se zelena prizgala ko stisnes gumb ce prides v pravem casu, ampak se ne. Ce gumb stisnes 1 milisekundo za intervalom (ko se avtomobilom vzporedno s tabo prizge zelena) moras cakati na naslednji interval.
Kaj a ta prispevek si napisal iz androida, ko si čakal na zeleno, ker drugače si ne znam predstavljat, kako ti lahko sploh uspe pridit domov do računalnika, da napišeš idiotizem predno dan mine, ker tako dolgo čakaš.
Vsaka stvar ima svojo mejo.

You can ban me, but you can't shut me down!

krneki0001 ::

NikolormousB je izjavil:

Ja, je treba. Dej no, kazen za prečkanje ceste pri rdeči. WTF.

Enako lahko reče tudi voznik, ki gre v križišču skozi rdečo.

krneki0001 ::

Če hočemo več kulture v prometu, naj vsak prvo pri sebi razčisti in svoj prag pomete. Tako vozniki koles, vozniki avtomobilov in pešci. (za motoristi bomo morali na žalost ostali počistit).

Hoja čez prehod za pešce pri rdeči luči pač ne kaže neke kulture.

Magic1 ::

Itak se more policaj vedno prerekat s kršitelji, ali koga ogrožajo, predem jim lahko napiše kazen.:)) Zakoni so zaradi lepšega, upoštevamo jih pa po lastni presoji. Vsaj tako nekateri sanjajo. Bolj problematično je to, da velikokrat policaji naredijo več večjih prekrškov samo zato, da ti izdajo kazen za take primere.
Magic

WarpedGone ::

Državljanska dolžnost je, da se upre nelegitimni represiji.
Zbogom in hvala za vse ribe

shadeX je izjavil:

Ni šlo za noben izgovor, ker dejansko nisem nobenega ogrožal.

Lahko da si pa sebe in je policist to ocenil. Naloga policista je da varuje tudi tvoje življenje :)

Mogoče bi se mu zahvalil (ker ti je lahko s tem tudi v bodoče rešil življenje) tako da mu domov pošlješ pladenj tiramisuja. Bo vesel :)

ShadeX: Še enkrat: s cim naj bi po tvoje ogrožal svoje življenje, če je bila cesta prazna in daleč naokoli ni bilo nobenega avtomobila? (mislim da sem nekaj takega napisal že nekajkrat pa nekateri še vedno niso registrirali :) ) Bi svoje življenje ogrožal kaj manj v kolikor bi 3 minute stal pri rdeči luči pri popolnoma prazni cesti?

NinjaMig21 in WarpedOne: končno dva ki razmišljata s svojo glavo, upam da bo takih še več :)

Zgodovina sprememb…

St235 ::

Misliš reč držita štango funkcionalno nepismenemu kekcu, ki ni sposoben prevzet odgovornosti za svoja dejanja?

WarpedGone je izjavil:

Državljanska dolžnost je, da se upre nelegitimni represiji.

Normalno in dolžnost legitimne represije je, da takšne osebe sankcionira kadar so škodljivi družbi.

Karkulator je izjavil:

sift je izjavil:

Sift: Noob si ti da spamaš s tem glupim sranjem! Taki kot si ti so razlog da je država kjer je! Sprejmejo vsakršen drek, ki jim ga uturijo, ter niso sposobni kritičnega razmišljanja in lastne presoje. Kadar je neka kazen postavljena zato, da izboljšuje varnost v cestnem prometu, vendar ga v tem primeru pač ne, se človek MORA upravičeno vprašati, zakaj potem sploh še potrebujemo takšno kazen, ki ne opravlja svojega namena, za katerega je bila postavljena.

Očitno je bila kazen povsem na mestu. Vsaj glede na odnos, ki ga imaš do sogovornikov.

To, da jokaš, ker si dobil kazen za prekršek ni kritično razmišlanje ampak mlohavega tiča tožba.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: St235 ()

Mare2 ::

Vitamix, še z drugega vidika. Torej, prekršek je bil storjen. Nima veze, ali si koga ogrožal ali ne.

Če smatraš, da ni bilo prekrška imaš na voljo pravna sredstva, v tem primeru zahteva za sodno varstvo. :)

Lahko se izgovarjaš na dejanje, storjeno "iz malomarnosti", ker pred storitvijo prekrška nisi pogledal naokrog, če te gleda kak policaj. :)

hehehe, ta je pa dobra. :)
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo

Lakotnik29: Nekaj časa sem že na forumu, in takšnih izjav od tebe nisem pričakoval..Dej prosim še enkrat poglej KDO je koga napadel da je noob? Sem bil to jaz ali je bil mogoče SIFT? nevem ali si spregledal, al pa načrtno delaš krivico. Jaz človeka obravnavam tako kot on mene :) To, da se človek vpraša kaj je smisel takšne kazni, to je kritično mišljenje, če ti požreš vsako oprosti izrazu sranje, ki ti ga servirajo tudi prav, ne vsiljuj drugim takšnega vedenja. Ps: kazen sem že plačal, sedaj samo razpravljamo.

Zgodovina sprememb…

Karkulator je izjavil:

Lakotnik29: Nekaj časa sem že na forumu, in takšnih izjav od tebe nisem pričakoval..Dej prosim še enkrat poglej KDO je koga napadel da je noob? Sem bil to jaz ali je bil mogoče SIFT? nevem ali si spregledal al pa načrtno delaš krivico. Jaz človeka obravnavam tako kot on mene :) To da se človek vpraša kaj je smisel takšne kazni to je kritično mišljenje, če ti požreš vsako oprosti izrazu sranje, ki ti ga servirajo tudi prav, vsiluj drugim takšnega vedenja. Ps: kazen sem že plačah, sedaj samo razpravljamo.

Kritično razmišljanje je, da diskutiraš o smiselnosti neke rešitve.

Državljanska nepokorščina je da sistematično kršiš nek dogovor.

Jokanje o tem, da si dobil kazen pa je zgolj in le jokanje.

Točno tako, diskutiram o smiselnosti neke rešitve, o smiselnosti tega da oglobijo, ker si pri prazni cesti prečkal cesto na prehodu za pešče. Je to smiselno? Jokcanje vidiš samo ti, ostali samo razpravljamo ;)

zenith1 ::

Spoštujem in podpiram policistovo odločitev.

Če bi te kdo v tistem trenutku povozil in poškodoval, bi pa ti in tvoja familija hotela iztožit voznika, ker si umrl ali pa ker si invalid.

Rdeča luč je tam z namenom.

zenith1 je izjavil:

Spoštujem in podpiram policistovo odločitev.

Če bi te kdo v tistem trenutku povozil in poškodoval, bi pa ti in tvoja familija hotela iztožit voznika, ker si umrl ali pa ker si invalid.

Rdeča luč je tam z namenom.

Imam občutek, da nisi dobro prebral teme.. Ja rdeča luč ima svoj namen takrat ko je na cesti promet, vendar v tem primeru je bila cesta popolnoma prezna in daleč naokoli nobenega avtomobila. Nevem kako bi me potem avtomobil lahko povozil, a bi padel z neba al kako?

No daj, argumentirano obrazloži, zakaj je po tvoje dobro da človek dobi kazen v takšnem primeru. (po tvoje)

Zgodovina sprememb…

No argumentirano obrazloži če lahko, zakaj podpiraš kaznovanje v takšnem primeru.

Zato ker je napisano, da se ne sme prečkati ceste pri rdeči luči, policist pa verjetno še ni izpolnil norme tisti večer, ti pa si padel v "past".

Torej gre za navadno kasiranje. Zakonu bi bilo potrebno dodati določbo, da se prehod lahko prečka tudi pri rdeči luči, v kolikor je najbližji avtomobil oddaljen vsaj nevem naprimer 300 metrov.

Zgodovina sprememb…

smacker ::

Pol ne bi rabili semaforjev. Plačaj kazen, admini pa naj zaklenejo temo.

Ja rdeča luč ima svoj namen takrat ko je na cesti promet,

Rdeča luč ima en in edini namen: izgovor birokratov, kako da je promet urejen.

V novici včeraj je opisano, kako bodo prometne tokove skozi predele, kjer ne marajo prometa, dodatno ovirali z dodatnimi semaforji.

Ko si na cesti moraš vedno paziti na svojo varnost in se pred premikom prepričat, če je pot prosta in zate in vse druge varna. To velja tudi, ko ti sveti zelena.

Ko sveti rdeča, je situacija točno enaka. Semafor te ne ogroža, ogrožajo te drugi udeležnci prometa. Oz. drugače pot je točno enako ne/varna ko sveti rdeča kot je ne/varna ko sveti zelena.

smacker je izjavil:

Pol ne bi rabili semaforjev. Plačaj kazen, admini pa naj zaklenejo temo.

So avtomobili vedno ko kdo prečka cesto oddaljeni vsaj 300 metrov? kako potem nebi rabili semaforjev, ta tvoja logika mi preprosto ni jasna. Ps: kazen je že plačana, sedaj samo razpravljamo. (če bi prebral temo tako kot je treba, bi tudi ta stavek našel).

Zgodovina sprememb…

Najbolj zanimiv je izgovor
ob desetih ponoči, ko pol kilometra naokoli ni nobenega avtomobila dobi kazen.

.....

Ok, pač vsak ni sposoben sprejet kazni ampak zdaj imam pa vprašanje zate OP:
Se ti zdi, da je tudi vožnja pijanega lokal patriota z 1,5 promila v krvi ob 22h zvečer po prazni lokalni cesti, kjer pol km okoli ni nikogar, krivica, za katero policaji kaznujejo?

Oh come on stop shittin around!

Pa ne da si šel dejansko primerjat vožnjo avtomobila pod vplivom alkohola in prečkanje ceste pri rdeči luči ko je le ta prazna? ne me hecat. Če voziš pijan, lahko marsikaj poškoduješ od zgradb do obcestnih svetilk dalje, poleg tega lahko mimogrede koga povoziš, medtem ko prečkaš cesto ko je le ta prazna ne škoduješ popolnoma nikomer (pa nima veze če gori rdeča ali pa zaradi mene tudi vijolčna luč). Prečkaš jo brez da bi škodoval komerkoli.

Zgodovina sprememb…

Razlika med tem kar si ti storil in kar opisuje redkvica seveda je in se posledično tudi drastično različno kaznuje. Je pa tvoj attitude popolnoma enak. Zato ker ti verjameš, da imaš vse pod kontrolo in se ne more nič zgodit potem to ne sme bit prekšek in ti nimajo policaji kaj težit. Enak attitude ima tudi pijan voznik sredi noči, solatko praktično 25 ur na dan itd... Samo ta občitek te pač ne razreši odgovornosti, če storiš prekršek in si sankcioniran.

Zgodovina sprememb…

Phantomeye ::

hehe, zelene se 5 minut ne splača čakat, če si plačan 480€/h. :D

Lej Lakotnik nima veze kakšen attitude ima pijan voznik ali kakšnen attitude ti misliš da imam, gre se preprosto za nekaj drugega. Če pijan voznik vozi z 1,5 promila ponoči, dejansko lahko lahko povzroči veliko škodo, če jaz prečkam prehod takrat ko je cesta prazna, škode ne morem povzročiti. Praviš da je razlika v kaznih, je, res je razčika v kaznih, vendar če nevarnost pijanega voznika ocenimo z recimo 40, nevarnost pri prečkanju prehoda pri prazni cesti pa z 0 (ker nevarnosti ni), je razlika neskočno. Kazen pa ni neskončnokrat manjša, ampak znaša 40 EUR.

Zgodovina sprememb…

O tem glupem odnosu govorim. Situacija kjer je nevarnost 0 obstaja samo v tvoji glavi.

Karkulator je izjavil:

Pa ne da si šel dejansko primerjat vožnjo avtomobila pod vplivom alkohola in prečkanje ceste pri rdeči luči ko je le ta prazna? ne me hecat. Če voziš pijan, lahko marsikaj poškoduješ od zgradb do obcestnih svetilk dalje, poleg tega lahko mimogrede koga povoziš, medtem ko prečkaš cesto ko je le ta prazna ne škoduješ popolnoma nikomer (pa nima veze če gori rdeča ali pa zaradi mene tudi vijolčna luč). Prečkaš jo brez da bi škodoval komerkoli.

Aha, now i get it.

Mi sicer ne vidimo razlike, no sicer ni nič narobe, posluži se sodnega varstva.

Pa srečno.

Glup odnos imaš ti, v kolikor je cesta prazna, ni nevarnost nič manjša, če jaz prečkam cesto pri rdeči ali pa pri zeleni luči. Diferenca je torej 0, med pijanim in nepijanim voznikom pa je diferenca velika.

r3dkv1c4: Sedaj pa res nevem ali se delaš norca, ali dejansko ne vidiš razlike. Daj prosim preberi post še enkrat, ali še nekajkrat morda boš potem opazil razliko..

Zgodovina sprememb…

Spet, na podlagi lastnih blodenj vlečeš fiktivne zaključke. Enako verjame tudi pijan voznik, pa tisti ki pelje 57 km/h čez naselje, pa ne uporabi smernika ko zavija, pa se ne priveže ker gre samo do trgovine...

Pozabljaš na eno bistveno dejstvo: To, da je cesta prazna je zgolj in le tvoja domneva. Za katero pa smo že ugotovili, da je bila napačna. Če bi bila cesta res prazna potem se iz nič ne bi mogli pojavit policaji in ti napisat kazni. Diferenca med zeleno in rdečo lučjo je v tem, da glede na tvoje površno opazovanje okolice je večja verjetnost, da te bo avto, ki si ga sregledal, povozil pri rdeči luči, kot pri zeleni.

Zgodovina sprememb…

Se ti zdi, da je tudi vožnja pijanega lokal patriota z 1,5 promila v krvi ob 22h zvečer po prazni lokalni cesti, kjer pol km okoli ni nikogar, krivica, za katero policaji kaznujejo?

Ljudje, ki imate tako zanič presojo, prosim še naprej 100% striktno upoštevajte prepovedi, ki vam jih daje 'dinamična' signalizacija.
Skozi zeleno pojdite s takšnim nivojem preverjanja ali imate prosto in varno pot, kot bi ga imeli po eni uri čakanja ob rdeči na crknjenem semaforju z rojevajočo ženo na zadnjem sedežu.

Lej lakotnik spet na podlagi svojih blodenj vlečeš napačne zaključke. Cesta je bila prazna vsaj v rangu 500 metrov, kar je več kot preveč za prečkanje ceste. Policaji so bili ali kje v grmovju skrti na preži ali pa več kot 500 m nazaj. Kakorkoli, vsekakor je kazen 40 EUR (kar je nekako cel dan študentskega dela) za to ker nisi pri popolnoma prazni cesti čakal 3 minute ko budala povsem neligitimna. legalna je, legitimna pa vsekakor ne. kajti s tem nisem ogrožal ostalih udeležencev v prometu, medtem ko pijan voznik jih!

Zgodovina sprememb…

smacker ::

Ker nisi hotel 1 minuto čakat, boš zdaj pač 8ur oddelal, kje je problem? Bodi srečen da ni v tistem pripeljal pijani voznik, tisto bi ti lahko vzelo 50let življenja ;)

Karkulator je izjavil:

Lej lakotnik spet na podlagi svojih blodenj vlečeš napačne zaključke. Cesta je bila prazna vsaj v rangu 500 metrov, kar je več kot preveč za prečkanje ceste. Policaji so bili ali kje v grmovju skrti na preži ali pa več kot 500 m nazaj. Kakorkoli, vsekakor je kazen 40 EUR (kar je nekako cel dan študentskega dela) za to ker nisi pri popolnoma prazni cesti čakal 3 minute ko budala povsem neligitimna. legalna je, legitimna pa vsekakor ne. kajti s tem nisem ogrožal ostalih udeležencev v prometu, medtem ko pijan voznik jih!

Od kje ti ideja, da ni legitimna? Kdo si ti, da boš presojal o legitimnosti? A sploh veš kaj ta beseda pomeni? Ker to, da ti verjameš, da nisi nikogar ogrožal nima popolnoma nobenega vpliva na legitimnost.

smacker je izjavil:

Ker nisi hotel 1 minuto čakat, boš zdaj pač 8ur oddelal, kje je problem? Bodi srečen da ni v tistem pripeljal pijani voznik, tisto bi ti lahko vzelo 50let življenja ;)

Ta tvoj drugi del bi veljal samo v primeu če bi si zavezal oči ter tako prečkal cesto, takrat bi res bil lahko vesel da sem čakal na zeleno, ker bi s tem precej zmanjšal možnost da me nebi povozil pijan voznik. (ne izničil! ker nekateri vozniki tudi peljejo čez rdečo). Vendar sem se prej dodobra prepričal če lahko cesto varno prečkam. (na tej odseku ni nepreglednih ovinkov, da bi se lahko kar z nekje vzel pijan voznik, ki bi me povozil).

St235 je izjavil:

Karkulator je izjavil:

Od kje ti ideja, da ni legitimna? Kdo si ti, da boš presojal o legitimnosti? A sploh veš kaj ta beseda pomeni? Ker to, da ti verjameš, da nisi nikogar ogrožal nima popolnoma nobenega vpliva na legitimnost.

Seveda vem, vsekakor ni legitimno da nekomu vzameš 40 € kar tako zato ker mora nek policaj izpolniti svojo dnevno normo.

Zgodovina sprememb…

St235 je izjavil:

Razlika med tem kar si ti storil in kar opisuje redkvica seveda je in se posledično tudi drastično različno kaznuje. Je pa tvoj attitude popolnoma enak. Zato ker ti verjameš, da imaš vse pod kontrolo in se ne more nič zgodit potem to ne sme bit prekšek in ti nimajo policaji kaj težit. Enak attitude ima tudi pijan voznik sredi noči, solatko praktično 25 ur na dan itd... Samo ta občitek te pač ne razreši odgovornosti, če storiš prekršek in si sankcioniran.

Glej, razlike ni prav nobene....ne glede na opis prekrška je princip isti.
Nikogar ni ogrožal ampak zavestno storil prekršek.

Karkulator je izjavil:

Seveda vem, vsekakor ni legitimno da nekomu vzameš 40 € kar tako zato ker mora nek policaj izpolniti svojo dnevno normo.
Na to moraš gledati kot nagrado za idejo, da je dovoljeno prečkati cesto v času prepovedi oz. kot pozitiven prispevek v bodoči genetski bazen.

@Vitamix

na podlagi svojih blodenj

čas je da nehaš blodit

Karkulator je izjavil:

Hvala za pojasnilo, da nimaš pojma o čem govoriš.

r3dkv1c4 je izjavil:

St235 je izjavil:

Lakotnik29: vem v čem govorim, očitno pa ti ne :)
Glej, razlike ni prav nobene....ne glede na opis prekrška je princip isti.
Nikogar ni ogrožal ampak zavestno storil prekršek.

Da, razlika med primerom pijanega voznika, ter pešca ki prečka cesto in se pred tem prepiča če to lahko varno stori je ogromna, kdor tega ni vidi, je milo rečeno bedak.

Vprašati se moramo zakaj smo se kot država sploh "zmenili" da bo neka stvar prekršek oz da bo obstajala neka prepoved? Zato da bo ta prepoved izpolnjevala neko določeno funkcijo. Funkcija prepovedi vožnje avtomobila pod vplivom alkohola je zmanjševanje števila prometnih nesreč. V tem konkretnem primeru pa prepoved hoje čez rdečo luč pri prazni cesti nima popolnoma nobene funkcije.

Zavedati se moramo da so zakoni v službi državljanov, in niso državljani v službi zakonov, če to ni res, je to anomalija, ki jo je treba spremeniti.

Zgodovina sprememb…

Magic1 ::

Če druzga ne, ga bo mogoče zdajšnja kazen naslednjič odvrnila, ko bo šel konkretno pijan peš dam, da "samovoljno" ocenjuje varnost prehoda čez cesto pri rdeči luči.
Magic

Žal ne moremo prepustiti presoje nevarnosti za prehod ceste ob rdeči luči ljudem, ki imajo že s konceptom gole prepovedi ogromne težave. Dokler do tega ne boste prišli, je naslednji korak (prehod, ko ni nevarnsoti ob predpostavki, da ste jo sploh sposobni oceniti) nemogoč.
40 EUR za pametovanje po forumu že pravi tako.
««
2 / 19
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Voznja v rdeco luc... (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
9920461 (16750) anketar

policaj me popisal, in rekel da dobim položnico 200€, ali je blefiral ali ne

Oddelek: Na cesti
304627 (3682) Gandalfar
»

Kolesarji in voznja v rdeco luc (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Šport
23340038 (36097) jype
»

Prevožena rdeča luč (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
26094457 (82860) fosil

Več podobnih tem