Forum » Na cesti » Kazen za prečkanje prehoda pri rdeči luči
Kazen za prečkanje prehoda pri rdeči luči
Karkulator ::
Aston_11 ::
Karkulator je izjavil:
Ura je bila 10 zvečer, nisem bil pijan. Ne sklepaj po sebi ;)Kakšen pa si bil, da ti je bila motena presoja pomena rdeče luči?
Magic1 ::
Če druzga ne, ga bo mogoče zdajšnja kazen naslednjič odvrnila, ko bo šel konkretno pijan peš dam, da "samovoljno" ocenjuje varnost prehoda čez cesto pri rdeči luči.
Karkulator je izjavil:
Ura je bila 10 zvečer, nisem bil pijan. Ne sklepaj po sebi ;)Kakšen pa si bil, da ti je bila motena presoja pomena rdeče luči?
Ne pijan, bil sem v naklici, ker se mi je mudilo na avtobus.
bambam20 ::
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Karkulator ()
Karkulator je izjavil:
Ne pijan, bil sem v naklici, ker se mi je mudilo na avtobus.Za žensko in za avtobusom se ne teče.
sift ::
Karkulator je izjavil:
Če druzga ne, ga bo mogoče zdajšnja kazen naslednjič odvrnila, ko bo šel konkretno pijan peš dam, da "samovoljno" ocenjuje varnost prehoda čez cesto pri rdeči luči.
Ura je bila 10 zvečer, nisem bil pijan. Ne sklepaj po sebi ;)
10 ura je še kr zgodaj za promet. Če bi blo to ob 2 zjutraj bi blo drugače. Ampak niti ne dosti. A je to blo v Ljubljani?
Koji kurac trolaš. Zakaj misliš, da so si izmislili pravila . kaj ma veze, če je bilo zvečer ob 22 uri? Če gori rdeča nimaš kaj čez prehod. Trol jedni.
če bi tipson rekel da je blo ob 2 zjutraj bi bla bistvena razlika z njegovim trolanjem. Tko je pa en BAD TROLL (ob 10ti uri je še vedno precej prometa)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sift ()
Koji kurac trolaš. Zakaj misliš, da so si izmislili pravila . kaj ma veze, če je bilo zvečer ob 22 uri? Če gori rdeča nimaš kaj čez prehod. Trol jedni.
Koji kurac se ti pizdiš tuki. Pravila so si izmislili zato ker imajo določeno funkcijo, ne boš verjel! Če pravilo nima svoje funkcije, potem je samo sebi namen in je brezveze da sploh obstaja! Venda ti kot ovčka lahko tudi slepo slediš vsemu, brez da bi uporabil svojo glavo, kakor hočeš. Aston11 glede na zadnji komentar na prejšnji strani zate velja isto.
Sift: v tistem času na tistem predelu, ni bilo nobenega avtomobila, mogoče ene 2 avta na pou ure, to je pa to.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Karkulator ()
krneki0001 ::
Karkulator je izjavil:
Koji kurac se ti pizdiš tuki. Pravila so si izmislili zato ker imajo določeno funkcijo, ne boš verjel! Če pravilo nima svoje funkcije, potem je samo sebi namen in je brezveze da sploh obstaja!
Ne boš verjel, rdeča luč namreč ima funkcijo - prepoved prehoda preko ceste.
In vseeno ali je prazna cesta ali ne, ti si šel pri rdeči luči čez cesto in dobil zato ustrezno kazen. Če bi resnično bil zbran in bi res pogledal okoli sebe in kaj se dogaja na in ob cesti, bi namreč videl policaja, ki te čaka, da boš šel skozi rdečo luč.
Enako bo tudi pijanček dobil kazen, ko se bo "samo 500m" do doma zapeljal mrtvo pijan po prazni cesti ob 2h zjutraj in ga bo po 250m ustavil policaj.
AndrejS ::
krneki0001 je izjavil:
Karkulator je izjavil:
Koji kurac se ti pizdiš tuki. Pravila so si izmislili zato ker imajo določeno funkcijo, ne boš verjel! Če pravilo nima svoje funkcije, potem je samo sebi namen in je brezveze da sploh obstaja!
In vseeno ali je prazna cesta ali ne, ti si šel pri rdeči luči čez cesto in dobil zato ustrezno kazen. Če bi resnično bil zbran in bi res pogledal okoli sebe in kaj se dogaja na in ob cesti, bi namreč videl policaja, ki te čaka, da boš šel skozi rdečo luč.
Enako bo tudi pijanček dobil kazen, ko se bo "samo 500m" do doma zapeljal mrtvo pijan po prazni cesti ob 2h zjutraj in ga bo po 250m ustavil policaj.
Ok, dajva razmišljat naprej, zakaj velja prepoved prehoda preko ceste pri rdeči luči? Zato da ne pride do prometne nesreče je tako. Ker pa je bila cesta prazna popolnoma prazna, pa v tem KONKRETNEM primeru rdeča luč nima funkcije, ker je bila cesta prazna do prometne nesreče ni moglo priti. Primer pijančka pa mislim da smo že argumentirali zgoraj, ta vsekakor nima veze, ker sta ti dve zadevi popolnoma neprimerjivi.
AndrejS: seveda ne! logično, kajti hitro se zgodi, da ti lahko s stranske ulice uleti kakšnen pešec ali kaj podobnega
Zgodovina sprememb…
AndrejS: seveda ne! logično, kajti hitro se zgodi, da ti lahko s stranske ulice uleti kakšnen pešec ali kaj podobnega
self own
St235 ::
seveda ne! logično, kajti hitro se zgodi, da ti lahko s stranske ulice uleti kakšnen pešec ali kaj podobnega
al pa policaji s položnico
nekikr ::
pravzaprav nisem bil pozoren na luč, mogoče je bila tudi zelena
Tiste velike, sijoče, barvne luči pred sabo nisi videl, si pa temeljito analiziral, če je kdo v okolici preden si prečkal cesto?
AndrejS: nekaj drugega je v kolikor si v avtomobilu, ter ne počakaš na zeleno, kot če si peš. V avtomobilu je nevarnost tega početja mnogo večja.
Zgodovina sprememb…
shadeX ::
Zgodovina sprememb…
- spremenil: shadeX ()
nurmaln ::
even if I have to do it myself!" - nurmaln
Spremembo zakonodaje v smeri dovoljenosti prehoda čez rdečo luč, če nikogar ne ogroža (iz razloga, ker trenutno ni sposoben počakati rdečo luč, potem pa se bo itak kaj drugega spomnil, da bo lahko čez rdečo luč med avtomobili skakal).
Ne vem če je ravno smiselno, da o ogrožanju drugih odloča povzročitelj prekrška. Grem lahko 250km/h po avtocesti, če po mojem osebnem mnenju, ne ogrožam nikogar?
Karkulator je izjavil:
krneki0001 je izjavil:
Karkulator je izjavil:
Ok, dajva razmišljat naprej, zakaj velja prepoved prehoda preko ceste pri rdeči luči? Zato da ne pride do prometne nesreče je tako. Ker pa je bila cesta prazna popolnoma prazna, pa v tem KONKRETNEM primeru rdeča luč nima funkcije, ker je bila cesta prazna do prometne nesreče ni moglo priti. Primer pijančka pa mislim da smo že argumentirali zgoraj, ta vsekakor nima veze, ker sta ti dve zadevi popolnoma neprimerjivi.
Torej zakoni, ko je prazna cesta, ne veljajo več? Ali se takrat zakoni kr ukinejo, al kako?
Ne, pijanček je ravno enak primer, tudi on je videl prazno cesto, nikogar na cesti ob 2h ponoči in se je hotel tistih 500m zapeljat, da mu ne bo treba vijugat peš do doma.
In sedaj v lokalu joka, kakšna krivica se mu je zgodila, ker so ga policaji ustavili po 250m vožnje in je napihal. Pa čisto prazna cesta je bila in nikogar ni ogrožal.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: krneki0001 ()
Sarkastični pridih je umanjkal. Trenutno nismo niti približno blizu anarhiji.Spremembo zakonodaje v smeri dovoljenosti prehoda čez rdečo luč, če nikogar ne ogroža (iz razloga, ker trenutno ni sposoben počakati rdečo luč, potem pa se bo itak kaj drugega spomnil, da bo lahko čez rdečo luč med avtomobili skakal).
Ne vem če je ravno smiselno, da o ogrožanju drugih odloča povzročitelj prekrška. Grem lahko 250km/h po avtocesti, če po mojem osebnem mnenju, ne ogrožam nikogar?
Karkulator je izjavil:
Aston_11, nekikr, nurmaln, ShadeX: Ne bit taki troli no xD gre se samo za debato, temu je forum tudi namenjen kajneSaj debatiramo. Jaz sem dal pogled, ki pa je trenutno še zelo oddaljen od uresničenja, ker menim, da trenutno ni mogoče in da bi to bilo mogoče šele, ko bi se vsi držali v celoti obstoječih pravil. Potem lahko gremo dalje. Trenutno utopija.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Aston_11 ()
krneki0001 je izjavil:
Karkulator je izjavil:
krneki0001 je izjavil:
Karkulator je izjavil:
Torej zakoni, ko je prazna cesta, ne veljajo več? Ali se takrat zakoni kr ukinejo, al kako?
Ne, ne spreobračaj mojih besed. Neko pravilo ali zakon je zato, da opravlja neko določeno funkcijo, če je ne opravlja, je nesmiselno. V tem konkretnem primeru pravilo "ne hodi čez rdečo luč" ne opravlja svoje funkcije preprečevanja pred prometnimi nesrečami, torej kazen v tem konkretnem primeru NI SMISELN. Oz je brezpomenska.
Nekdo drug je napisal nekaj v stilu da če lahko gre 250 km/h po avtocesti, če nikogar ne ogroža. To ni možno ker ogroža predvsem SEBE in prometno infrastrukturo ob cesti (ograje ipd.).
Zgodovina sprememb…
Pravilo, tudi če se zdi, da ni smiselno, je še vedno pravilo, ki bi se ga bilo treba držati.
Čisto hipotetično, če bi bilo pravilo "vsak državljan mora vsaj enkrat na dan pomočiti svojo roko v škaf vrele vode" bi se tega držal?
Zgodovina sprememb…
zenith1 ::
Karkulator je izjavil:
Spoštujem in podpiram policistovo odločitev.
Če bi te kdo v tistem trenutku povozil in poškodoval, bi pa ti in tvoja familija hotela iztožit voznika, ker si umrl ali pa ker si invalid.
Rdeča luč je tam z namenom.
Imam občutek, da nisi dobro prebral teme.. Ja rdeča luč ima svoj namen takrat ko je na cesti promet, vendar v tem primeru je bila cesta popolnoma prezna in daleč naokoli nobenega avtomobila. Nevem kako bi me potem avtomobil lahko povozil, a bi padel z neba al kako?
No daj, argumentirano obrazloži, zakaj je po tvoje dobro da človek dobi kazen v takšnem primeru. (po tvoje)
Zato ker si naredil prekršek.
Karkulator je izjavil:
krneki0001 je izjavil:
Ne, ne spreobračaj mojih besed. Neko pravilo ali zakon je zato, da opravlja neko določeno funkcijo, če je ne opravlja, je nesmiseln. V tem konkretnem primeru pravilo "ne hodi čez rdečo luč" ne opravlja svoje funkcije preprečevanja pred prometnimi nesrečami, torej kazen v tem konkretnem primeru NI SMISELNA. Oz je brezpomenska.
Zakon o cestnoprometnih predpisih zelo natančno določa kdaj se sme čez cesto in kdaj ne. In semafor tudi izredno dobro opravlja svojo funkcijo, če deluje. Torej smo prišli do tega, da je postavitev semaforja smiselna in ima zelo velik pomen.
In zakon velja ne glede na uro in gostoto prometa na tisti cesti.
Karkulator je izjavil:
Čisto hipotetično, če bi bilo pravilo "vsak državljan mora vsaj enkrat na dan pomočiti svojo roko v škaf vrele vode" bi se tega držal?
To pa je ćisto nekaj drugega od stanja pred semaforjem. Namreč s stanjem pred semaforjem sebi nisi škodoval. Če boš pa pomočil roko v škaf vode, boš pa zelo verjetno dobil opekline in takega zakona sigurno nebi sprejeli, ker je v škodo ljudi.
Sprejeli pa smo zakon, ki nam ukazuje, da je potrebno pred rdečo lučjo počakati in pri zeleni prečkati cestišče. In ker ga ti nisi spoštoval, sedaj jokaš kako se ti je zgodila krivica in si dobil kazen.
Zgodovina sprememb…
Čisto hipotetično daj že mir in odrasti. Pravila so jasna, kazni tudi. Če ti pravila niso všeč imaš na voljo mehanizme, da jih spremeniš. Jokanje po forumu, kako se je ves svet zarotil proti tebi, to ni. Lagal si o tem, da si se prepričal, če je kje kdo preden si prečkal cesto, odgovornosti za svoja dejanja nočeš sprejeti, funkcionalno si nepismen, s čimer poveš vse kar je treba vedeti o tem primeru. "Inkasantu" bo vsak z IQjem nad sobno temperaturo v tem primeru verjel pred tabo in prav je tako. Reci mamici, da ti da teh nekaj evrov, pa boš kdaj pomil posodo ali odnesel smeti ;)
Nehaj tkolat! Spet imaš neke blodnje: kje sem napisal da se je cel svet zarotil proti meni? Kje sem lagal da sem se prepričal preden sem prečkal cesto? od kje ti to da odgovornosti za svoja dejanja nočem sprejeti? In od kje ti to da sem funkcionalno nepismen? Vse so samo tvoje BLODNJEEE!! kazen sem že plačal, ne fehtam denar od staršev, ne sklepaj po sebi ;)
bili_39a ::
Karkulator je izjavil:
Čisto hipotetično daj že mir in odrasti. Pravila so jasna, kazni tudi. Če ti pravila niso všeč imaš na voljo mehanizme, da jih spremeniš. Jokanje po forumu, kako se je ves svet zarotil proti tebi, to ni. Lagal si o tem, da si se prepričal, če je kje kdo preden si prečkal cesto, odgovornosti za svoja dejanja nočeš sprejeti, funkcionalno si nepismen, s čimer poveš vse kar je treba vedeti o tem primeru. "Inkasantu" bo vsak z IQjem nad sobno temperaturo v tem primeru verjel pred tabo in prav je tako. Reci mamici, da ti da teh nekaj evrov, pa boš kdaj pomil posodo ali odnesel smeti ;)
Nehaj tkolat! Spet imaš neke blodnje: kje sem napisal da se je cel svet zarotil proti meni? Kje sem lagal da sem se prepričal preden sem prečkal cesto? od kje ti to da odgovornosti za svoja dejanja nočem sprejeti? In od kje ti to da sem funkcionalno nepismen? Vse so samo tvoje BLODNJEEE!! kazen sem že plačal, ne fehtam denar od staršev, ne sklepaj po sebi ;)
Vitamix, za razliko od večine (sicer običajno zelo pametnih) ljudi tukaj, se strinjam s tvojo presojo, da bi te policaj moral opomniti in ne kaznovati. Prazna cesta, verjetno avtomatski semafor, kjer se za voznike prižge zelena, ko se približajo (ali pa šele po 22:30)... Dejansko narediš več škode če prekineš avtomatiko in pritisneš na gumb (če ta obstaja).
Sam prečkam v takem primeru cesto pred semaforom - 100 m prej ali pozneje (če le ni neprekinjene črte...)
7)
Pešec mora prečkati vozišče na prehodu za pešce, če je ta oddaljen od njega manj kot 100 metrov. Pešec ne sme prečkati vozišča zunaj prehoda za pešce, če sta smerni vozišči fizično ločeni ali ju loči neprekinjena ločilna črta.
Kje sem lagal da sem se prepričal preden sem prečkal cesto?
V opisu prekrška in še nato večkrat, ko so ti drugi dokazali, da lažeš.
od kje ti to da odgovornosti za svoja dejanja nočem sprejeti?
Iščeš podporo prekršku po forumu. Vmes bi še zakon spremenil, ker ti osebno praviš, da ni dober. Znanja s tega področja seveda nimaš.
In od kje ti to da sem funkcionalno nepismen?
Prilepil si plačilni nalog, kjer ti zelo enostavno piše za kaj se gre, pa ga nisi uspel razvozlati.
Mare2 ::
To, da je cesta prazna je zgolj in le tvoja domneva. Za katero pa smo že ugotovili, da je bila napačna.
Mogoče je OP kratkoviden. Ne vidi niti rdeče luči niti policajev. In potem še sklepanje, da če ne vidi ni nikogar.
Od tod tako veliki nesporazumi.
krneki0001 je izjavil:
Karkulator je izjavil:
krneki0001 je izjavil:
Ne, ne spreobračaj mojih besed. Neko pravilo ali zakon je zato, da opravlja neko določeno funkcijo, če je ne opravlja, je nesmiseln. V tem konkretnem primeru pravilo "ne hodi čez rdečo luč" ne opravlja svoje funkcije preprečevanja pred prometnimi nesrečami, torej kazen v tem konkretnem primeru NI SMISELNA. Oz je brezpomenska.
Zakon o cestnoprometnih predpisih zelo natančno določa kdaj se sme čez cesto in kdaj ne. In semafor tudi izredno dobro opravlja svojo funkcijo, če deluje. Torej smo prišli do tega, da je postavitev semaforja smiselna in ima zelo velik pomen.
In zakon velja ne glede na uro in gostoto prometa na tisti cesti.
Karkulator je izjavil:
To pa je ćisto nekaj drugega od stanja pred semaforjem. Namreč s stanjem pred semaforjem sebi nisi škodoval. Če boš pa pomočil roko v škaf vode, boš pa zelo verjetno dobil opekline in takega zakona sigurno nebi sprejeli, ker je v škodo ljudi.
Sprejeli pa smo zakon, ki nam ukazuje, da je potrebno pred rdečo lučjo počakati in pri zeleni prečkati cestišče. In ker ga ti nisi spoštoval, sedaj jokaš kako se ti je zgodila krivica in si dobil kazen.
Kot prvič da, s stanjem pred semaforjem bi sebi škodoval, porabil bi dragoceni čas, ki ga takrat nisem imel. Hipotetično vprašanje se je navezovalo na tale citat od Astona11:
"Pravilo, tudi če se zdi, da ni smiselno, je še vedno pravilo, ki bi se ga bilo treba držati."
Če pogledaš malo bolje boš videl da je tudi čakanje pri dveh semaforjih in zapravljanje dragocenega časa, medtem ko je cesta popolnoma prazna tudi v škodo ljudi. Pravilo oz. zakon da nesmeš prečkati ceste pri rdeči luči je nastal samo iz razloga preprečevanja prometnih nesreč. V tem primeru je bila cesta prazna, torej pravilo "ne prečkaj ceste pri rdeči V tem KONKRETNEM primeru ne služi ničemer, torej je tudi kazen iz tega naslova nesmiselna. Tako da še enkrat: če bi bilo pravilo "vsak državljan mora vsaj enkrat na dan pomočiti svojo roko v škaf vrele vode" bi se tega držal?
shadeX ::
Vitamix, za razliko od večine (sicer običajno zelo pametnih) ljudi tukaj, se strinjam s tvojo presojo, da bi te policaj moral opomniti in ne kaznovati.
Pa ga ni. Tako kot mene redar ko mi je pisal kazen ker sem zavedno parkiral "samo" za dve minuti na plavi coni brez ure. Pa sem se pizdil nase ne na redarja. On opravlja samo svoje delo tako kot policaj, ki je pisal položnico. Pač zapolnil je normo. To je to.
Kje sem lagal da sem se prepričal preden sem prečkal cesto?
V opisu prekrška in še nato večkrat, ko so ti drugi dokazali, da lažeš.
od kje ti to da odgovornosti za svoja dejanja nočem sprejeti?
Iščeš podporo prekršku po forumu. Vmes bi še zakon spremenil, ker ti osebno praviš, da ni dober. Znanja s tega področja seveda nimaš.
In od kje ti to da sem funkcionalno nepismen?
Prilepil si plačilni nalog, kjer ti zelo enostavno piše za kaj se gre, pa ga nisi uspel razvozlati.
Daj prosim ne trolaj! Povej mi kje sem se zlagal? A to ker je en šup** rekel da je nemogoče v soju luči prepoznati osebo v rumeni majici na 500 metrov daleč al kaj??
Ponavadi je tako da se takšne stvari pošilja uradno po pošti, zato sem spraševal, če je temu res tako. Funkcionalno nepismen si očitno ti, ker si določene argumente dojel šele takrat ko sem jih ene 5x napisal, pa vsakič malo obrnil besede, u peto je pa šlo, super :)
Mare2: ne trolaj!
Zgodovina sprememb…
Karkulator je izjavil:
Kot prvič da, s stanjem pred semaforjem bi sebi škodoval, porabil bi dragoceni čas, ki ga takrat nisem imel.
In s tem, ko nisi počakal pred semaforjem in s tem porabljal tvoj dragoceni čas, si izgubil nekajkrat toliko tvojega dragocenega časa, pa še denar. V tvojem primeru bi bilo res bolje, če bi počakal pred semaforjem.
Obstaja en tak zelo dober pregovor v jugi:"Posle jebanja, nema kajanja!" In v tvojem primeru zelo drži.
Zgodovina sprememb…
krneki0001 je izjavil:
Karkulator je izjavil:
Kot prvič da, s stanjem pred semaforjem bi sebi škodoval, porabil bi dragoceni čas, ki ga takrat nisem imel.
In s tem, ko nisi počakal pred semaforjem in s tem porabljal tvoj dragoceni čas, si izgubil nekajkrat toliko tvojega dragocenega časa, pa še denar. V tvojem primeru bi bilo res bolje, če bi počakal pred semaforjem.
Obstaja en tak zelo dober pregovor v jugi:"Posle jebanja, nema kajanja!" In v tvojem primeru zelo drži.
in kdo razume srbohrvaščino da te razume , dej prevedi
krneki0001 je izjavil:
Karkulator je izjavil:
in kdo razume srbohrvaščino da te razume , dej prevedi
Tudi jaz je ne, ker srbohrvaščina ne obstaja. Tukaj imaš google translate: "Po preklinjati, ne obžalujem"
Kot je tvoj prkršek.
Karkulator je izjavil:
Se je kar dosti trolov uštulilo v to temo vidim, toliko, da se je peščica dobrih postov skoraj izgubila.
Če mi gre v življenju kaj na živce, je to brezbrižnost ljudi do svojega zdravja. Potem, če voznik povozi pešca, ki je prečkal cesto pri rdeči, ima ta voznik veliko šanso, da bo končal na sodišču. Torej si brezbrižen tudi do ostalih udeležencev v prometu.
Karkulator je izjavil:
Se je kar dosti trolov uštulilo v to temo vidim, toliko, da se je peščica dobrih postov skoraj izgubila.
Če mi gre v življenju kaj na živce, je to brezbrižnost ljudi do svojega zdravja. Potem, če voznik povozi pešca, ki je prečkal cesto pri rdeči, ima ta voznik veliko šanso, da bo končal na sodišču. Torej si brezbrižen tudi do ostalih udeležencev v prometu.
zdej pa dost, stotič,evo stotič: kje sem izrazil brezbrižnost do svojega zdravja??? pa pismu a ti znaš brat? dej prosim preberi celotno temo še enkrat mal bl pozorno, ker očitno jo nisi! in kako si prisel kar na enkrat do tega da sem brezbrizen tudi tudi do ostalih udelezencev v prometu?? o takih ljudeh, ki takole krivicno obtozujejo imam svoje mnenje..lahko si mialis kaksno je, zaradi bontona ga tukaj nebom napisal
Zgodovina sprememb…
St235 ::
Karkulator je izjavil:
Karkulator je izjavil:
zdej pa dost, stotič,evo stotič: kje sem izrazil brezbrižnost do svojega zdravja??? pa pismu a ti znaš brat? dej prosim preberi celotno temo še enkrat mal bl pozorno, ker očitno jo nisi! in kako si prisel kar na enkrat do tega da sem brezbrizen tudi tudi do ostalih udelezencev v prometu?? o takih ljudeh, ki takole krivicno obtozujejo imam svoje mnenje..lahko si mialis kaksno je, zaradi bontona ga tukaj nebom napisal
Kaj je krivičnega? Šeteš po cesti kot ti paše, pri tem spregledaš tako rdečo luč kot policaje, ki ti vozijo za ritjo in po možnosti se še obnašaš kot užaljen otrok in se potem čudiš ko dobiš plačilni nalog, ki ga še prebrat ne znaš. Sem kaj falil?
Karkulator je izjavil:
lakotnik266, nekaj dobrih postov ljudi ki, imajo pamet in znajo razmišljat, hvala bogu se tudi taksni najdejo :)
Misliš ljudi, ki se strinjajo s tabo? Ker ostali so avtomatično slabi, nimajo pameti in ne znajo razmišljat la kako?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: St235 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Voznja v rdeco luc... (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 20460 (16749) | anketar |
⊘ | policaj me popisal, in rekel da dobim položnico 200€, ali je blefiral ali neOddelek: Na cesti | 4627 (3682) | Gandalfar |
» | Kolesarji in voznja v rdeco luc (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Šport | 40038 (36097) | jype |
» | Prevožena rdeča luč (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 94457 (82860) | fosil |