Forum » Programska oprema » PHP in Windows 2003: inštalacija
PHP in Windows 2003: inštalacija
Ziga Dolhar ::
Do sedaj v večini primerov nisem imel težav z inštalacijo PHPja na sisteme Windows XP, Windows 2003 [RC1 in RC2] z uporabo strežnika IIS [5 oz. 6].
Včeraj pa sem se namenil malce pogledat končno verzijo strežniških oken 2003 in mi nikakor ne uspe usposobit PHPja [verziji 4 in 5 beta 1, isapi modul] -- nenehno mi vrača napako "The specified module cannot be found".
Poskusil sem inštalirat po različnih navodilih (php.net, po nekem komentarju na inštalacijska navodila ipd ...), vendar mi ne uspe :-).
Je kdo morda imel podobno težavo in če jo je rešil, kako? ;)
Hvala, Žiga
Včeraj pa sem se namenil malce pogledat končno verzijo strežniških oken 2003 in mi nikakor ne uspe usposobit PHPja [verziji 4 in 5 beta 1, isapi modul] -- nenehno mi vrača napako "The specified module cannot be found".
Poskusil sem inštalirat po različnih navodilih (php.net, po nekem komentarju na inštalacijska navodila ipd ...), vendar mi ne uspe :-).
Je kdo morda imel podobno težavo in če jo je rešil, kako? ;)
Hvala, Žiga
https://dolhar.si/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev Apache serverja s podporo za PHP in MySQL (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Izdelava spletišč | 254388 (29053) | miko22 |
» | PHP4 se počasi poslavljaOddelek: Novice / Omrežja / internet | 4343 (2975) | sverde21 |
» | PHP ne delaOddelek: Izdelava spletišč | 2317 (2072) | fx |
» | PHP in Apache problem...z POSTOddelek: Izdelava spletišč | 1505 (1400) | Trubadur |
» | Apache + PHP + MySql = ???Oddelek: Izdelava spletišč | 1395 (1130) | SLOWWWeb.net |