» »

Manj znane znamke telefonov?

Manj znane znamke telefonov?

helsing ::

Pozdravljeni,

Rad bi kupil nek soliden smartphone za ok. 200-300€ (ali še manj) v prosti prodaji. Iz izkušenj sem opazil, da če ne plačaš z ledvico in jetri dobiš bolj malo muzike za denar, sploh pri firmah kot so Samsung, LG, itd.

Pred časom sem bral neke članke o manj znanih firmah, ki bi naj ponujale telefone primerljive flag shipom za dosti nižjo ceno. Našel sem recimo One Plus 3T, ki zgleda zelo privlačen ampak mi je 450€+ še vedno malo preveč za telefonček.
Lahko morda priporočate kakšne znamke/modele in kje/kako jih nabaviti?

kosta ::

Xiaomi, Redmi recimo.;)

smacker ::

helsing je izjavil:

Iz izkušenj sem opazil, da če ne plačaš z ledvico in jetri dobiš bolj malo muzike za denar, sploh pri firmah kot so Samsung, LG, itd.

Če pod "velik muzike" vidiš samo 8jeder in 4gb rama, pol res. Poglej specse od iphona, pa boš spoznal da je pomemben tudi optimiziran software. Tud svetilnost zaslona je pri noname brandih dostikrat zanič. V razmislek: http://www.mindfactory.de/product_info....

Spxy ::

Pred dobrim letom sem za foro naročil Oukitel K6000 (prednaročilo), za 120€+carina. Specifikacije za ta denar solidne pa 6000mAh je bil moj selling point. Telefon delal kot treba, baterija ob zmerni uporabi držala cel teden. Po malo manj kot enim letom pa je začel štekat in prišel do točke da tudi ponastavitev na tovarniške nastavitve ni bila več mogoča. Nevem ali sem imel samo jaz nesrečo al kaj :( Ker sem nujno rabil telefon sem našel rabljen iphone 5s za 200€ in ga šel še isti dan iskat. Do sedaj nobene pritožbe, deluje vrhnunsko. Sicer nisem bil nikoli pristaš jabolka, predvsem zaradi visokih cen, ampak zadeva deluje.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pametni telefon do 150€

Oddelek: Mobilne tehnologije
407186 (5301) PowerofPeopl
»

Samsung ponuja odškodnino delavcem zaradi levkemije

Oddelek: Novice / Tožbe
217780 (6246) Markoff
»