Forum » Programska oprema » Tiskanje nalepk iz tabele LibreOffice Calc
Tiskanje nalepk iz tabele LibreOffice Calc
AnotherMe ::
Imam eno večjo tabelo, vsaka vrstica mi predstavlja eno nalepko, vsako polje v vrstici pa podatek, ki ga je potrebno natisnit. Zraven je potreba dodat še nek opisni text, kako črto, logo, ipd...
Nekako takole:
Poiskusil sem z "labels" dokumentu, ampak mi ne omogoča oblikovat kot sem si zamislil.
Bolj mi je odgovarjalo, da sem odprl nov list oblikoval, in vrednosti prenesel z npr. "Sheet1.A3". Problem, je da tega seveda nebi ročno vpisoval, ker potem je vseeno če kar komplet vrednosti prepisem:)
Kako to pravilno izvest?
Nekako takole:
Poiskusil sem z "labels" dokumentu, ampak mi ne omogoča oblikovat kot sem si zamislil.
Bolj mi je odgovarjalo, da sem odprl nov list oblikoval, in vrednosti prenesel z npr. "Sheet1.A3". Problem, je da tega seveda nebi ročno vpisoval, ker potem je vseeno če kar komplet vrednosti prepisem:)
Kako to pravilno izvest?
AnotherMe ::
Heh... naredil sem po navodilih... ampak na labelu mi na koncu ne izpiše vrednosti iz polj, ampak samo oznake...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prosim za pomoč - ExcelOddelek: Pomoč in nasveti | 1219 (694) | Twixz |
» | Določanje vrednosti v exceluOddelek: Programska oprema | 1792 (1612) | z00s |
» | Excell - osveževanje pivot tabeleOddelek: Programska oprema | 4167 (3778) | klemenSLO |
» | Excel pomočOddelek: Programska oprema | 2387 (1690) | smetko |
» | Merge dokumentov oz združevanje dokumentovOddelek: Pomoč in nasveti | 1611 (1583) | Blup |