Forum » Programska oprema » Enostavni prezplačni program za izdelavo spletne strani??
Enostavni prezplačni program za izdelavo spletne strani??
seljo ::
Živjo, zanima me kater brezplačni program bi lahko uporabil za izdelavo enostavne spletne strani?
Bila bi predstavitvena stran moje dejanosti, ter osnovni podatki, kontakt, galerija, cenik...
Hvala za info že v naprej.
Bila bi predstavitvena stran moje dejanosti, ter osnovni podatki, kontakt, galerija, cenik...
u zivotu sve se vraca sve se placa
klinker ::
Živjo, zanima me kater brezplačni program bi lahko uporabil za izdelavo enostavne spletne strani?
Na godaddy si vredis hosting in imas se enostaven site builder ali pa wordpress.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | gostovanje spletne strani - kateri ponudnik? (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 27595 (3708) | Lonsarg |
| » | Kakšno gostovanje za spletno stran z bazo oglasov?Oddelek: Izdelava spletišč | 2907 (2409) | Netrunner |
| » | Izdelava spletne strani za podjetje z bresplačnimi orodji (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 16134 (8771) | Tody |
| » | Microsoft izdal brezplačni WebMatrixOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 7305 (5750) | CaqKa |
| » | Dummy proof sistem za izdelavo simple straniOddelek: Izdelava spletišč | 1703 (1615) | srlem |