Forum » Programska oprema » Enostavni prezplačni program za izdelavo spletne strani??
Enostavni prezplačni program za izdelavo spletne strani??
seljo ::
Živjo, zanima me kater brezplačni program bi lahko uporabil za izdelavo enostavne spletne strani?
Bila bi predstavitvena stran moje dejanosti, ter osnovni podatki, kontakt, galerija, cenik...
Hvala za info že v naprej.
Bila bi predstavitvena stran moje dejanosti, ter osnovni podatki, kontakt, galerija, cenik...
u zivotu sve se vraca sve se placa
klinker ::
Živjo, zanima me kater brezplačni program bi lahko uporabil za izdelavo enostavne spletne strani?
Na godaddy si vredis hosting in imas se enostaven site builder ali pa wordpress.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | gostovanje spletne strani - kateri ponudnik? (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 25140 (1253) | Lonsarg |
» | Kakšno gostovanje za spletno stran z bazo oglasov?Oddelek: Izdelava spletišč | 2458 (1960) | Netrunner |
» | Izdelava spletne strani za podjetje z bresplačnimi orodji (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 14902 (7539) | Tody |
» | Microsoft izdal brezplačni WebMatrixOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 6693 (5138) | CaqKa |
» | Dummy proof sistem za izdelavo simple straniOddelek: Izdelava spletišč | 1603 (1515) | srlem |