Forum » Pomoč in nasveti » Nakup fotoaparata
Nakup fotoaparata
Tropex ::
Živjo,
zanimam se za nakup kompaktnega fotoaparata.
Cena do 600€. Potrebujem ga kot začetni uporabnik, rad bi se začel ukvarjati s fotografijo.
Ne bi rad zdaj dajal več kot 600€, ker bi se rad začel osnovno učit, kasneje pa tudi kaj več dnarja vložil.
Na kaj moram najbolj paziti in kje se najbolj splača kupiti?
Hvala,
zanimam se za nakup kompaktnega fotoaparata.
Cena do 600€. Potrebujem ga kot začetni uporabnik, rad bi se začel ukvarjati s fotografijo.
Ne bi rad zdaj dajal več kot 600€, ker bi se rad začel osnovno učit, kasneje pa tudi kaj več dnarja vložil.
Na kaj moram najbolj paziti in kje se najbolj splača kupiti?
Hvala,
Dpool ::
Jaz sem vzel tega v BigBangu:
https://www.mimovrste.com/zrcalnoreflek...
Mislim da je bile cena takrat 600€.
Za nakup sem se odlocil enako kot ti, sem hotel poskusit se ukvarjat malo s fotografijo. Sicer zdaj ni vec aktualno, ampak takrat sem delal nek research (pred 2 leti) in se je izkazalo, da je ta fotoaparat najboljsi za zacetnika.
Nimam pa nobenih profesionalnih izkusenj ali nasvetov, tako da ce je kdo tu, ki se profesionalno s tem ukvarja, ti bo lahko kaj vec povedal.
https://www.mimovrste.com/zrcalnoreflek...
Mislim da je bile cena takrat 600€.
Za nakup sem se odlocil enako kot ti, sem hotel poskusit se ukvarjat malo s fotografijo. Sicer zdaj ni vec aktualno, ampak takrat sem delal nek research (pred 2 leti) in se je izkazalo, da je ta fotoaparat najboljsi za zacetnika.
Nimam pa nobenih profesionalnih izkusenj ali nasvetov, tako da ce je kdo tu, ki se profesionalno s tem ukvarja, ti bo lahko kaj vec povedal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Digitalni fotoaparatOddelek: Kaj kupiti | 3224 (2685) | sass628 |
» | Fotoaparat dober nakup? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 25492 (19544) | schurda |
» | Fotoaparat - priporočilo za nakup (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 6072 (4477) | BRBR |
» | Nakup fotoaparata za očetaOddelek: Zvok in slika | 2085 (1770) | Okapi |
» | Digitalni fotoaparat (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 13078 (12350) | Invictus |