» »

Ne morem se vpisat v Microsoftov račun

Ne morem se vpisat v Microsoftov račun

BorutO ::

Včeraj sem si naredil tovarniške ponastavitve, ker sem hotel malo "očistiti" telefon in vse nepotrebne aplikacije izbrisati na hitrejši način. No, ko so se tovarniške ponastavitve naredile, sem šel v tiste začetne korake (nastavitev ure, datuma, jezika, tipkovnice, wi-fi ipd. Potem pa je zahtevalo, da se vpišem v Microsoftov račun. Grem na vpis, pa mi naenkrat pokaže okno, da se ni mogoče vpisati. Natančno sporočilo je pa tako:
"Povezave ni mogoče vzpostaviti
Z vpisovanjem imamo težave. Preverite, ali
imate dober sprejem. Če ga imate,
počakajte nekaj trenutkov in nato poskusite znova."

Ne vem, kaj naj naredim? Internet mi dela, saj na brskalniku pa v Windows trgovini vse dela super. Malo sem gledal rešitve po youtubu, pa je ne najdem. Sem probal datum zamenjat, državo zamenjat ipd, pa nič. Za popizdit.
Sploh mi ne pride do opcije, da bi mi odprlo okno, v katerem bi lahko vpisal svoje uporabniško ime in geslo. Upam, da kdo ve za kako rešitev.

bluefish ::

Morda je kaj v povezavi s tem: https://www.neowin.net/news/some-users-...

BorutO ::

Kaj zdaj to pomeni, da več nikoli ne bom mogel se vpisat v Microsoft?
Nikoli nisem imel na Windowsu 10, moja punca je mela telefon, si je kupla novega, tega pa meni nazaj dala zato sem vse to kar je gori blo, dol zbrisal, zdaj pa se ne morem notri vpisat, niti opcije mi ne ponudi, da bi si up. ime pa geslo notri vpišem. Da popizdiš.

Je pa Nokia Lumia 1020

mat11 ::

Ne, že odpravljajo napako, če jo že niso.
mat

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Telemach- D3GO (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
5125457 (3639) zuz3k
»

Vse je šlo v ku*fer

283764 (2128) Saul Goodman
»

win 10 zaciklanje in backup restore

181013 (761) Rias Gremory
»

[INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Programska oprema
23676396 (17037) tilinho20
»

LG LCD

Oddelek: Zvok in slika
81950 (1418) gtu

Več podobnih tem