Forum » Pomoč in nasveti » Telefon SG Note4
Telefon SG Note4
Žiga127 ::
Živjo!
zvečer sem napolnil telefon in ko sem šel spat je bil še skor 100% napolnjen zjutraj pa prazen.
to se mi je dogaja vsak dan.
kaj lahko naredim?
zvečer sem napolnil telefon in ko sem šel spat je bil še skor 100% napolnjen zjutraj pa prazen.
to se mi je dogaja vsak dan.
kaj lahko naredim?
LP Žiga
gusto ::
Greš po telih točkah, če ena ne odpravi težave, greš na naslednjo:
PS: še ena možnost, umestiš na seznam po želji: s kakšno aplikacijo za kontroliranje porabe skušaš ugotoviti, če ti baterijo žre kakšna konkretna aplikacija in jo nato odstraniš.
1) factory reset (ne pozabit na backup podatkov)
2) kupiš novo baterijo (itak je zamenljiva)
3) vržeš telefon v smeti
PS: še ena možnost, umestiš na seznam po želji: s kakšno aplikacijo za kontroliranje porabe skušaš ugotoviti, če ti baterijo žre kakšna konkretna aplikacija in jo nato odstraniš.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gusto ()
SaXsIm ::
Maš jo v nastavitvah, reče se ji baterija. Glede na to, da je telefon verjetno star med enim in dvema letoma in pol, pa bi bilo baterijo smiselno zamenjati. Itak so poceni, glej samo, da bo imela NFC, če ga uporabljaš.
SaXsIm
utriPM ::
Ne, ne, ne. V nastavitvah telefona si ne boš nič pomagal, ker je pregled porabe zelo za nič. Pa tudi baterije ni treba menjat. Pojdi na google play in si namesti app GSam Battery Monitor. Zelo v redu aplikacija, ki ti izvaja monitoring programov, in ti sortira porabnike glede na porabo baterije. Nato si odstrani aplikacijo ki ti žre baterijo. Pa ne rabiš imet rootan telefon.
Daniel ::
Če je čez 2 leti in je zmeraj polnil s hitrim polnjenjem je povsem možno, da je baterija fuč, meni se že druga poslavlja in ta je bila celo večinoma počasi polnjena. Če ga je zaciklala kakšna aplikacija, pa se najlepše vidi, če je telefon, ko ni priklopljen na polnilnik na otip toplejši.
Samael ::
kera aplikacija je najboljša za to free?
wakelock detector
https://play.google.com/store/apps/deta... (ROOT)
https://play.google.com/store/apps/deta... (LITE)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Samael ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Android - katere aplikacije (strani: 1 2 3 4 … 48 49 50 51 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 883327 (6012) | BorutK-73 |
» | Male lahke super aplikacije za android (small, light, cool, necessary aps)Oddelek: Mobilne tehnologije | 8037 (981) | marS |
» | HTC Desire 601 - slaba baterija po posodobitviOddelek: Mobilne tehnologije | 4018 (3464) | Heisenberg |
» | GPS sledenje vozilaOddelek: Na cesti | 1570 (1399) | siniša |
» | Anatomija baterije - Sony Ericsson Xperia ARC SOddelek: Mobilne tehnologije | 7735 (5638) | black ice |