Forum » Strojna oprema » Pokvarjena SD kartica
Pokvarjena SD kartica
anjaanja5 ::
Živijo!
Potrebujem pomoč. Ko poskušam povezati micro sd kartico z računalnikom, mi te sploh noče zaznati, prav tako mi je več ne zazna telefon. Ali je kakšna možnost, da vseeno pridem do podatkov??
Hvala,
Anja
Potrebujem pomoč. Ko poskušam povezati micro sd kartico z računalnikom, mi te sploh noče zaznati, prav tako mi je več ne zazna telefon. Ali je kakšna možnost, da vseeno pridem do podatkov??
Hvala,
Anja
sennheiser ::
Greš preko čitalca SD kartic? Ti ponudi možnost da popraviš kartico ("repair drive")? Če ti jo nikjer ne zazna, je verjetno konec. Očisti še kontakte pa ponovno probaš. V primeru da tudi to ne bo, potem je reševanje podatkov lahko zelo drago. To pa je na tebi, ali bo nakup nove in adijo stara ali bo še dodatno reševanje podatkov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se ne zažene po nenavadnem hrupu (zvočni posnetek)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2294 (1546) | jukoz |
» | neberljiva micro sd karticaOddelek: Pomoč in nasveti | 1813 (1587) | HighBane |
» | Ne zazna zunanjega trdega diskaOddelek: Strojna oprema | 5859 (5580) | MrStein |
» | Nikon SDHC kartice ne zazna več...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1051 (941) | Exile3 |
» | Kako dobiti podatke iz zlomljene SD kartice?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2983 (2312) | Lonsarg |