» »

Logitech G 700

Logitech G 700

Razerzone ::

Pozdravljeni, vceraj sem imel nezgodo z misko in sicer mi je nesrecno padla na tla, pri tem je tako mocno udarila na funkcijsko tipko g11, da je mikrostikalo odpadlo (to sem ugotovil ko sem misko odprl) na zacetku je bilo videti saom da je tipka rahlo vdrta, ampak ko sem misko preizkusil, sem opazil da niti ena izmed tipk vec ne deluje, senzor za premikanje in kolescek (razen klika na kolescku) pa povsem normalno kot da se nic ne bi zgodilo... Ker vem da ste tukaj dokaj tehnicni fantje me zanima, ce ima kdo kaksen predlog kako bi zadevo lahko resil, ker mi je miska zelo dobro odgovarjala in tudi perfektno delala. Prilozil bom se link kjer je nekdo poslikal kako je zamenjal omron stikalo vendar pri meni je problem v tistih malih alu stikalih, ki se vidijo na slikah. LP


http://www.khangfixesit.com/2014/03/log...

Golaz ::

Miška je padla na tla, eno mikrostikalo se je odlomilo in zdaj nobena tipka več ne deluje? A prav to razumem?

Odpri miško in namesto odlomlenega mikrostikala zalotaj dve žički. Priključi miško na računalnik in skleni ti dve žički pa poglej če bo delovalo (kot tipka). Če bo, kupi mikrostikala in jih zamenjaj.

Razerzone ::

Pozdravljen Golaz, tocno tako eno mikrostikalo je odlomljeno vsa mikro stikala so na enem vezju ( predvidevam da drugo vezje skrbi za premikanje in kolescek zato to najbrz dela) se pravi brez tega mikrostikala ne bo delalo? tudi ce ne rabim doticnega gumba? Deluje kot stare novoletne lucke, ko ena crkne, crknejo vse?

Golaz ::

Ne, ponavadi je vsako stikalo za sebe. Bi lahko naredil sliko vezja in ga prilepil pa forum?

Razerzone ::

Evo sem si sposodil sliko z interneta,
 Stikalo G 700

Stikalo G 700

gre se pa za stikalo ki je na vezju za kolesckom in vso tisto prozorno plastiko.

Golaz ::

Mikrostikala so samo na zgornjem tiskanem vezju? Poglej, če ima vredu kontakt s spodnjem tiskanem vezju preko headerjev (ali kakorkoli je že povezano) in če se ni kje prelomilo, kakšna bakrena povezava odstopila se prekinila ali kakšen lot poknil. Pomoje mora biti neka mehanska napaka, če praviš da kolešček in premikanje pa deluje.

BorutK-73 ::

Ni tisto stikalo za nastavljat dpi? Pa ne zastopim kako je odstopilo?

Razerzone ::

Bom se lotil temeljitega pregleda, ce je kje kaj fizicno odstopilo, in sporocim kaj sem opazil, ce kaj najdem seveda. Borut stikalo je G tipka, sicer je bila pri meni nastavljena ravno za dpi, odstopilo je pa tako, da mi je miska padla na tla in sicer direktno na ta gumb, ki je potem s preveliko silo udaril na stikalo in ga poskodoval...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katera miška? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Kaj kupiti
32065890 (4590) yayo
»

Več klik na miški

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
5830 (598) Ribič
»

kero drago miško

Oddelek: Kaj kupiti
426671 (5705) tikitoki
»

Top gaming miška (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Kaj kupiti
38295243 (52139) Kr_Edn
»

Katero miško? Logitech G700 ali Roccat Kone + ali Gigabyte M8600

Oddelek: Kaj kupiti
212998 (2767) mr1two

Več podobnih tem