Forum » Elektrotehnika in elektronika » Več klik na miški
Več klik na miški
Cange ::
Na miški se je pojavil nadležen večklik na en klik. Preden se lotim menjave mikrostikala s stare miške na novo me zanima če je sploh možno da je stikalo odpovedalo, prej bi reku da je odpovedal deboouncer.
Kdo kaj ve kako je to narejeno?
Kdo kaj ve kako je to narejeno?
dolenc ::
DeeCoy ::
Menjaj stikalo, 5 min dela. Je pa res, da če imaš miško za 10€, bo ceneje, če greš po novo miško..
Cange ::
Na nežen klik je bilo najbolj občutljivo, površinsko spucano in deluje, ne vem ali je bila kakšna generalna smet vmes pa nisem čutil ali pa polahko odpoveduje stikalo. Se ve za kake preverjene stikala ki dobro delujejo pri nežnem klikanju? Stara miška ni še čist za v smeti, bi jo raje imel za rezervo v primeru da dobim stikalo?
Ribič ::
S tem sem pri starejših miškah že imel malo morje težav. Poskusil sem stikalo razdreti, očistiti, posmirkati kontakte, upogniti, ponovno sestaviti, itd. Nič ni pomagalo.
Na zadnje sem si naročil set novih različnih mikrostikal z ebay-a in zadeve v miški zamenjal z novimi.
Na zadnje sem si naročil set novih različnih mikrostikal z ebay-a in zadeve v miški zamenjal z novimi.
Vse ribe so mi pobegnile!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero brezžično miško kupiti? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 29182 (10789) | Kayzon |
» | Problemi s srednjim gumbom pri miškiOddelek: Strojna oprema | 1011 (769) | CyberPunk |
» | Logitech anywhere mx - dvojni klikOddelek: Pomoč in nasveti | 1617 (1290) | matobeli |
» | Levi klik je včasih kar dvojenOddelek: Pomoč in nasveti | 1193 (752) | mat xxl |
» | razdelilec 1 monitor, 1 miška, 1 tipkovnica - 2 računalnikaOddelek: Strojna oprema | 5150 (4858) | Sc0ut |