» »

AVG update 2017 več kot 1.5 Gb?

AVG update 2017 več kot 1.5 Gb?

ernest1A ::

Danes sem si naložil NetLimiter za spremljanje porabe količine podatkov. Opažam, da je samo danes
c:/program files (x86)/avg/avg2013/avgmfapx.exe imel 1,6Gb download prenosa in 21,65Mb uploada in še raste. A je to normalno?
  • spremenilo: ernest1A ()

Han ::

Za AVG verjetno je. Zaradi "smetenja", slabega delovanja in "zaviranja" sem ga pred več kot dvemi leti zamenjal z brezplačno Pando.

konspirator ::

Panda cloud ali bitdefender free.Oba sta "cloud based" in zelo lahka pri resourcih (cpu, ram).
--

Zgodovina sprememb…

Seljak ::

V dobi terabajtnih diskov je to zanemarljiva velikost,kot je zanemarljiva kapljica v morju :)). Šalo na stran. Bolj bi bilo zanimivo videti kaj vsebujejo ti popravki,da je velik 1.6 GB. Še bolj bi bilo zanimivo vedeti kaj pošilja gor. Ponavadi moraš kaj obkljukati,da se strinjaš,da bo AV pošiljal "anonimno" podatke o morebitnih nevarnih datotekah njihovim strokovnjakom,da ti v primeru okužbe lažje pomagajo in pokrpajo morebitne luknje in grožnje. Mene moj Kaspersky vpraša,če lahko pošlje in seveda kaj bo pošiljal.
Preveri nastavitve tega AVG AV,kajti sumim,da imaš obkljukano,da se strinjaš,da pošilja podatke,kot sem že zgoraj opisal.

ernest1A ::

Zgleda da je bil nek bug, ker je vedno znova poskušal naložit posodobitev. Če sem probal ročno sprožit posodobitev, mi je javilo, da ne more najti. .bin datoteke. Nato sem počistil avg update zgodovino in ponovno sprožil update. Update je šel skozi in poraba ne raste več.

No,super,da si rešil zadevo.

konspirator ::

V dobi terabajtnih diskov je to zanemarljiva velikost,kot je zanemarljiva kapljica v morju

Ni panike če imaš vsaj 100mbit povezavo v net.
--

opeter ::

Meni cca. 4 GB velika datoteka leze dol slabe 3 ure.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Kaj pa imaš to za eno internetno linijo?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Anti-virus programi (strani: 1 2 3 447 48 49 50 )

Oddelek: Informacijska varnost
2496650219 (7756) Domini tm
»

Z novimi posodobitvami tudi Windows 7 in 8 razgaljata uporabnike (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Zasebnost
13151893 (43396) tor2
»

Kingsoft Antivirus 2012 izšel! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Informacijska varnost
12827082 (22694) alexz
»

Pokvarjen disk v Raid 0 konfiguraciji

Oddelek: Pomoč in nasveti
161308 (955) Daedalus
»

Norton Antivirus se slabša, kakšna je alternativa... (strani: 1 2 )

Oddelek: Programska oprema
649447 (7699) fruti

Več podobnih tem