» »

Downhill snemanje

Downhill snemanje

CirCA|PhP ::

Danes med slikanjem za stran Downhill Klek sem dobil idejo da bi lahko navsezadnje celo progo posnel na digitalni fotoaparat, ampak je en problem.. Se bi mogoče dal kje dobiti nastavek za čelado al pa kaj za fotoaparat (Oympus c-50z ali canon powershot s45) da bi ga trdno nekam pritrdil in se tako z mano peljal celo progo?

atubbuta ::

Ma pa dosti memorije ta tvoj aparat in tvegaš. O nastavku pa nimam pojma. Najbolje je; Izdelaj sam. :))

Sej smo mi že isto počel z video kamero pred več kot 10 leti, ko smo z jadralnimi padali skakali iz Križke gore. Rezultat je bil odličen! Pa video kamera po smučišču se tudi obnese, edino 100% mirne roke moraš imeti. :)

Balanco naj držim pa s ta sredno roko? :)) Pm! Se bi mogoče dal še kako drgač? Sicr pa glede memorija, proga je dolga mal manj ko 2 minute in bi lepo šlo že na 64mb kartico..

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: CirCA|PhP ()

Ne, jz sm sam reku, da si lahko narediš nastavek. Zrišeš načrt in ga daš izdelati. Tko kot sem si jaz nastavek za prtlažnik za kolo.

Aja..aha, bom vidu

Samo pazi, zadeva more funkcionirati 100%! (Moj prtlažnik funkcionira.0:) )

Thrivial ::

Skakali ste iz Kriske gore... pristajali pa na mojem priljubljenem spancir placu za psa. :)

Btw: kaksna se ti kaj zdi Kriska gora iz vidika padalca? Nekaj let nazaj so imeli tu celo Cehi drzavno prvenstvo, tako da nekaj mora biti na tem... :)

lp
:: Member of Eror Team ::

... and Eror Team is gone...

Moram priznati, da sem na tem področju popoln amater. :P Nazadnje sem letel s padalom jeseni leta 2000 predzadnje pa poleti 1994 iz Krna. Te vragolije sm jz zganjal pri 12 letih, torej od leta 1989 pa vse nekako do leta 1992 in to s Paralelom (drsni kot je okoli 4,2). Drugače je Križka gora kr ql, predvsem pa je varna.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: atubbuta ()

Thrivial ::

KriŠka, ne Križka... :)

Ko ze ravno lahko nekoga vprasam... koliko priblizno stane en polet v dvojcu?

lp
:: Member of Eror Team ::

... and Eror Team is gone...

Moj oče ima padala in jaz sem vedno skakal zastonj, tko da ne vem za cene. :\

ali3n ::

Lani na Mb. Pohorju je polet s tandemom stal 10k sit.
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

mavčne (gips) plošče - orodje (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12327008 (10525) Twixz
»

Povečava za kamero

Oddelek: Pomoč in nasveti
342239 (1747) Furbo
»

A kdo sploh hod v gore/hribe? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
778189 (5190) jcb
»

Kateri mobitel?

Oddelek: Mobilne tehnologije
142353 (1930) ceecee
»

Vohunski sateliti

Oddelek: Znanost in tehnologija
483997 (2901) OwcA

Več podobnih tem