Forum » Pomoč in nasveti » Ebay prodajalec badgeart-ug - izkušnje
Ebay prodajalec badgeart-ug - izkušnje
archer ::
Na ebay.de sem pred dvema letoma kupil licenco za Microsoft Office 2013 Professional Plus. Prodajalec je bil badgeart-ug. Po feedbacku je izgledal zanesljiv prodajalec. Zdaj sem na novo postavil PC in sem hotel vnesti ključ za Office, ki sem ga dobil takrat in aktivacija ne deluje. Prodajalec ima tudi spletno stran softsell24. Na telefon se nihče ne javi, prav tako ni odgovora na mail.
Ima mogoče kdo kaj izkušenj z njimi?
Ima mogoče kdo kaj izkušenj z njimi?
Invictus ::
Če si dal manj kot 200 EUR, te je nategnil...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Machete ::
Ja če je bil pa to key za 20€ pa so ga možno da blacklistali. In pri takem keyu je itak vseeno, če imaš s travnika verzijo. Nehajte to kupovat, ker je neumnost.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Bil je 120€, tako da pač požrem. Vseeno je presenetljivo, ker je na ebayu feedback 99,7%. Sem že kupil kar nekaj stvari in je feedback ponavadi pomenil zanesljivega prodajalca. Pričakoval bi več negativnih komentarjev. Je pa res, da so lahko ljudje čez čas negativno presenečeni, ko poskusijo na novo aktivirati produkt in potem ne morejo na novo oceniti prodajalca.
Ali mogoče kdo ve kje kupiti ugodno omenjeni ofiice? Kako je z nakupom rabljenega? Je to možno?
Ali mogoče kdo ve kje kupiti ugodno omenjeni ofiice? Kako je z nakupom rabljenega? Je to možno?
Machete ::
A si mogoče registriral ta key z MS accountom? Ker jaz ko sem kupil 2013 office sem vezal keye na account in so tudi tam vidni, če se prebiješ do njih.
Pa daj pokliči za foro MS, saj nimaš kaj izgubit. Če ne pošiljajo ravno okrožnic po firmah in zahtevajo skeniranje računalnikov z njihovo xy promgramsko opremo, imajo gotovo čas.
Pa daj pokliči za foro MS, saj nimaš kaj izgubit. Če ne pošiljajo ravno okrožnic po firmah in zahtevajo skeniranje računalnikov z njihovo xy promgramsko opremo, imajo gotovo čas.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
Nimam MS accounta, ker po pravici povedano mi ni všeč, da te prisilijo v registracijo nekam, kamor nočem - kakor npr. pri Windows 8. Čeprav zdaj vidim, da bi bilo za to dobro. Sem že razmišljal, če bi moral kako prej prekiniti licenco na prejšnji inštalaciji Windowsov preden sem sistem podrl, ker je možno, da je vezana še vedno na prejšnji sistem. Bom poizkusil poklicati še na MS, pa bom videl kaj bo.
Sem klical na MS in povedal ID za aktivacijo ter izvedel, da je blokirana. Tako da moram sprejeti, da zadeva ni legalna in grem v nakup nove na žalost. Pazljivo s tem prodajalcem. Sem poizkusil nekaj številk a na nobeni se nihče ne javi, na maile pa tudi ne odgovarjajo.
xmetallic ::
Ali so ti povedali, zakaj je blokirana in kako jo lakho odblokiraš?
Ker ni legalna. Če je zadeva legalna ti dajo novo številko. Npr. če nadgradiš PC in ti ne prime več ker je licenca vezana na hardware.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: xmetallic ()
Rekli so, da ni bila uporabljana v skladu z licenčnimi pogoji Microsofta. Opcij je več. Lahko, da jo je prodal večim uporabnikom in drugo. Tega pa vsaj pravijo, da ne vejo. Rečeno mi je bilo, da moraš reševati zadeve s prodajalcem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje kupiti original Windows 10 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Operacijski sistemi | 36349 (11035) | Gospod |
» | G2A igre (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 26289 (6614) | vres.ales |
» | Izteka se možnost brezplačne nadgradnje na Windows 10 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 26073 (19269) | orreel |
» | Nakup windows 10 preko kuponlandije za 28€? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 22105 (18553) | PrimozR |
» | Je legalno naložiti Visto na drug računalnik??Oddelek: Operacijski sistemi | 3921 (2827) | nonenone |