» »

Gigantic

Gigantic

sentiš ::

Je kdo probal Gigantic? Igra vrste Overwatch/Battleborn/Paladins, hero-shooter, MOBA tip.

Trenutno je Open beta na voljo preko Xbox in Windows store, ampak je potrebno imeti Windows 10 naložen. Windows 7,8 verzije pridejo v beto malo kasneje.

https://www.gogigantic.com/en/

ahac ::

Špil je dost povprečen.

Kar je bolj zanimivo: verzija v Windows Store ni kompatibilna s tisto drugo...
Gigantic is a Play Anywhere title that allows Windows 10 users to fight against Xbox One users on the same battlefield. Users that play through Arc on PC will not be able to play with Windows 10 or Xbox One users.

8-O

Že od začetka alphe se trudijo čim bolj uničit šanse na PCju.
Originalno je bilo planirano, da izide normalno, potem jim je pa MS dal keš, da postane Win10 exclusive. Takrat so igro prestavil v Windows Store, predelal v tisti UWP format in ukinil razvoj za starejše Windowse. Potem jim je pa zmanjkalo denarja (so tudi odpuščal), MS jih pa ni bil pripravljen dodatno financirat zato so se zmenil, da bodo vseeno preko drugega publisherja izdal klasično Windows verzijo.

In zdaj obstajata 2 čisto ločeni verziji na PCju...;((
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

sentiš ::

Uh, men je špil všeč, ker ni tako aim zahteven in je več poudarka na melee herojih. Nisem pa vedela glede vseh teh komplikacij, zato ne verjamem, da bo uspešna. Škoda, je dovolj dobra igra za take casuale, kot sem jaz. Mi je bolj všeč od Overwatcha, na primer.

ahac ::

Ne bom rekel, da imaš slab okus, ampak... :P

Mogoče meni zaradi istih razlogov ni bilo všeč. Vsak design, ki omogoča, da PC igralci igrajo proti tistim na Xboxu, pomeni bolj omejen gameplay (počasna akcija, linearen map design, itd.).
Sicer pa že kar dolgo nisem igral... mogoče je zdaj že kaj drugače kot imam v spominu.

To z 2 ločenimi verzijami na PCju, jih bo pa fajn teplo. Edina šansa za uspeh je, da dajo Arc verzijo še na Steam (kar je možno, da bodo naredil). V tem primeru bo tista verzija veliko bolj popularna na PCju. Po drugi strani se pa z Windows Store verzijo da igrat proti Xbox igralcem... ker brez tega bi bili serverji čisto prazni.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

sentiš ::

Ja, sem imela dostop do bete za Arc verzijo in je iskalo igro po 5-10 minut zvečer po osmi uro, ko naj bi pričakovali največ igralcev. V tej Windows Store verziji pa najde igro v maksimalno 30 sekundah.

Je pa aim assist najbolj smešen, ko na polno zgrešim nasprotnega igralca, pa raketa od HK-206 kar zavije proti njemu v loku :))

sentiš ::

Jutri in za vikend bo možno ponovno igrati na Arc verziji, ki trenutno za časa Open Bete na Windows 10 platformi ni bila dostopna. To pomeni, da se igra ponovno odpira za igralce s starejšimi verzijami Windowsov.

https://www.gogigantic.com/en/games/Gig...

sentiš ::

Zastonj Founder's pack za Gigantic:

http://www.eclypsia.com/fr/gigantic/act...

sentiš ::

ahac ::

Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

ahac ::

Gigantic, the free-to-play hero shooter, is closing in July

Izgleda, da Steam ni pomagal. Jaz še vedno mislim, da je bila napaka, da so najprej delal za Microsoft kot Xbox & Windows 10 / Windows Store exclusive, potem podpisal pogodbo z drugim publisherjem in šele pozno prišli na Steam. S tem so samo naredil zmedo med potencialnimi igralci.
Ampak na Xboxu pa očitno tudi ni bilo dovolj igralcev...
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Destiny 2 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Igre
32236394 (1725) simnov
»

Forza Motorsport 6 (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
567571 (1126) b3D_950
»

ReCore

Oddelek: Igre
353921 (2004) BivšiUser2
»

Rise of the Tomb Raider (Tomb Raider 2) (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Igre
609100166 (45123) ahac
»

Quantum Break (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Igre
26531282 (16686) oo7

Več podobnih tem