Forum » Programiranje » Iscem superstarja za izdelavo programa/platforme
Iscem superstarja za izdelavo programa/platforme
jernej19 ::
Zivjo,
v kratkem s prijateljem namerava odpreti podjetje in rabiva program/platformo.
Na splosno lahko povem to, da rabim sportno platformo, ki mi bo omogocala da nalozim video (dolg tudi 90 min al vec), nato pa na temu videu oznacim dolocene dogodke. Recimo imamo nogometno tekmo na videu in jaz zelim oznaciti strel, zato moram imeti na voljo gumb strel, ki bo potem zabelezil ta strel in dal na nekaksen timline ob videu. Rabim tudi, da se ta podatek o strelu shrani nekam zadaj za poznejso analizo.
Verjamem, da je to dokaj skopa predstavitev, vendar ce se kdo vidi, da bi bil sposoben to narediti naj me kontaktira na jernejfuture@gmail.com.
In samo v vednost, sem ze dal povprasevanje pri nekaj racunalniskih podjetjih pa so mi dali priblizno zacetno ceno 5000 eur. Na zalost si ne morem privosciti takega zneseka, zato zaiteresiranim ponujam tudi delez v podjetju ali pa placilo, ki bo dosti manjse od 5000 eur :)
Hvala in seveda razna priporocila oziroma mnenja so zelo zazeljena.
lp Jernej
v kratkem s prijateljem namerava odpreti podjetje in rabiva program/platformo.
Na splosno lahko povem to, da rabim sportno platformo, ki mi bo omogocala da nalozim video (dolg tudi 90 min al vec), nato pa na temu videu oznacim dolocene dogodke. Recimo imamo nogometno tekmo na videu in jaz zelim oznaciti strel, zato moram imeti na voljo gumb strel, ki bo potem zabelezil ta strel in dal na nekaksen timline ob videu. Rabim tudi, da se ta podatek o strelu shrani nekam zadaj za poznejso analizo.
Verjamem, da je to dokaj skopa predstavitev, vendar ce se kdo vidi, da bi bil sposoben to narediti naj me kontaktira na jernejfuture@gmail.com.
In samo v vednost, sem ze dal povprasevanje pri nekaj racunalniskih podjetjih pa so mi dali priblizno zacetno ceno 5000 eur. Na zalost si ne morem privosciti takega zneseka, zato zaiteresiranim ponujam tudi delez v podjetju ali pa placilo, ki bo dosti manjse od 5000 eur :)
Hvala in seveda razna priporocila oziroma mnenja so zelo zazeljena.
lp Jernej
- zaklenil: bluefish ()
jernej19 ::
Sem hotel dati pod delo, vendar moram podati podatke o podjetju, spletna stran itd. teh podatkov pa se nimam saj podjetje se ni registrirano
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Cena razvoja mobilna aplikacijeOddelek: Programiranje | 4187 (2269) | blackbfm |
» | Kako FURS in ATVP regulirata kriptožetone in kriptovalute (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Novice / Kriptovalute | 161045 (125191) | Aquafriend |
» | Pametne aplikacije vedo, kje ste, in to delijo naokoli (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 15198 (11112) | Matko |
» | BlackBerry lani z ogromno izgubo, a boljšimi obetiOddelek: Novice / Rezultati | 13793 (11206) | klinker |
» | Veliki denarji in malo dela (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 17899 (11292) | Elemen_T |