Forum » Na cesti » Nakup rabljenega avta
Nakup rabljenega avta
Temo vidijo: vsi
Ahim ::
Gregor46 ::
Pozdravljeni,
odločam se za nakup drugega hišnega avtomobila (letnik, 2016+, bencinar, okrog 100.000 prevoženih, višji - SUV varianta, cca 15.000€). Avto se bo uporabljal na kratkih razdaljah (otroci v šolo/vrtec) - cca 5k - 10k letno. Trenutno se spogledujem s P3008, Kuga, Qashqai, Grandland, Kadjar. Po forumih sem zasledil da so problemi s temi novodobnimi malimi motorji (1.0, 1.2., 1.3., 1.5). Ali sploh obstaja kakšen motor, ki mi bo omogočal takšen način vožnje (poraba ne igra vloge), da ne bom konstantno pri mehaniku? Hvala.
odločam se za nakup drugega hišnega avtomobila (letnik, 2016+, bencinar, okrog 100.000 prevoženih, višji - SUV varianta, cca 15.000€). Avto se bo uporabljal na kratkih razdaljah (otroci v šolo/vrtec) - cca 5k - 10k letno. Trenutno se spogledujem s P3008, Kuga, Qashqai, Grandland, Kadjar. Po forumih sem zasledil da so problemi s temi novodobnimi malimi motorji (1.0, 1.2., 1.3., 1.5). Ali sploh obstaja kakšen motor, ki mi bo omogočal takšen način vožnje (poraba ne igra vloge), da ne bom konstantno pri mehaniku? Hvala.
Freezy ::
Nekoliko je izven tvojega dometa, ampak Mazda CX30 ima še atmosferski 2.0 motor. Morda za vržt uč.
malossi2 ::
Mah vsi downsize motorji so žrtvovali robustnost in vzdržljivost (beri 200.000 km+) za ekologijo... Pa še proizvajalcem gre to na roke, ker bodo tako več prodali :( Jaz imam podoben problem, pa sem nekako našel Toyoto- Corolla ima npr 1.8 in 2.0 bencinarja, pa menda so zelo dobre mašine.. je za preverit. Mazda je menda bl skret (se opravičujem, če sem koga prizadel s tem).
MIHAc27 ::
Jaz sem imel resda počitniško prikolico, registrirano v Švici. Papirji so bili Francoski (ker je bila tam narejena).
Pri homologaciji in pridobitvi papirjev so malo komplicirali, hoteli še neke dodatne specifikacije, ki bi jih moral plačat od proizvajalca. Da je Made in EU ni pomagalo, ker je bila prometna Švicarska.... ampak na koncu sem uredil papirje tudi brez tega.
Pri homologaciji in pridobitvi papirjev so malo komplicirali, hoteli še neke dodatne specifikacije, ki bi jih moral plačat od proizvajalca. Da je Made in EU ni pomagalo, ker je bila prometna Švicarska.... ampak na koncu sem uredil papirje tudi brez tega.
Buggy ::
Pozdravljeni,
To da ima povprecen kvazi SUV manj prostora kot povprecen karavan ves? Avto za 5k km (predvidevam po mestu) za mularijo in SUV z mlincki od motorja je pac tvoja odlocitev, zavedaj pa se da je v vecino od teh kar si nastel (razen Ford-a) notri prakticno isti motor. Malce bo treba domace naloge narest preden gres v nakup tako nesmiselnega in nefunkcionalnega avta
Twixz ::
Pozdravljeni,
Kia Stonic, Opel mogoče?
matobeli ::
Mazda CX-3, 2.0l navaden bencinar, brez turbine, brez DPFja in dovolj zanesljiv da ne bo crknil sam od sebe ko bo stal na dvorišču ter dovolj lep in SUV za vozit otroke na fuzbal
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id...
gruntfürmich ::
To da ima povprecen kvazi SUV manj prostora kot povprecen karavan ves? Avto za 5k km (predvidevam po mestu) za mularijo in SUV z mlincki od motorja je pac tvoja odlocitev, zavedaj pa se da je v vecino od teh kar si nastel (razen Ford-a) notri prakticno isti motor. Malce bo treba domace naloge narest preden gres v nakup tako nesmiselnega in nefunkcionalnega avta
zakaj bi človek za 2. avto za po mestu potreboval min 0,5m daljši avto? daj raje ta tvoj nesmisel obrazloži?
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
matobeli ::
Drugač pa vzemi tole:
Nič ne reče soccer mom bolje kot črn ameriški terenec iz 90ih
Nič ne reče soccer mom bolje kot črn ameriški terenec iz 90ih
Sparkxl ::
gruntfürmich je izjavil:
zakaj bi človek za 2. avto za po mestu potreboval min 0,5m daljši avto? daj raje ta tvoj nesmisel obrazloži?
To je še tak skromno. Moderne mame rabijo za taka opravila vsaj kodiaka
Ahim ::
Pozdravljeni,
To glede prostora/funkcionalnosti ne drzi - karavani so nizji in je bolj neprakticno otroke dajat/jemat v/iz sedeza, pralnih strojev pa z drugim druzinskim avtom najbrz tudi ne prevazazs vsak dan. Karavani so tudi daljsi )tezje manevrirat na tesnem).
Tudi glede motorjev res ne vem ce drzi da so Nissan/Renault in PSA kar isti ...r
Twixz ::
Pozdravljeni,
To glede prostora/funkcionalnosti ne drzi - karavani so nizji in je bolj neprakticno otroke dajat/jemat v/iz sedeza, pralnih strojev pa z drugim druzinskim avtom najbrz tudi ne prevazazs vsak dan. Karavani so tudi daljsi )tezje manevrirat na tesnem).
Tudi glede motorjev res ne vem ce drzi da so Nissan/Renault in PSA kar isti ...r
Mini-SUV bi glede na potrebe bil čist dost, ne pa neke krave od avta.
Sheteentz ::
Pozdravljeni,
Kia Stonic, Opel mogoče?
Kia Stonic je epski SUV nateg. Sem ga rental na Cipru, ko so mi ga dali namesto obljubljenega Dusterja, prasice ene od Europcarja. Prtljažnik nič kaj večji od Kia Rio (ga je vozil tast), Duster ima 30cm več globine v prtljažniku. Streha tudi samo malenkost višja od Kie Rio, tako da z mularijo smo se fajn matrali. En majhen zgužvan SUV, skratka nateg, ki si ne zasluži naziva SUV, fuj in fej!!!
kje si videl da je kia stonic suv? stonic je polo.
scipascapa ::
Kakšen je postopek, če ugotoviš, da si bil ogoljufan pri prodaji/nakupu avta?
Prodan kot nekaramboliran, garažiran, redno servisiran z servisno knjižico. A pri pregledu na pooblaščenem servisu se je ugotovila druga zgodba.
Nasveti?
Prodan kot nekaramboliran, garažiran, redno servisiran z servisno knjižico. A pri pregledu na pooblaščenem servisu se je ugotovila druga zgodba.
Nasveti?
Utk ::
Kaj se je ugotovilo? A nisi videl na oko ali je karamboliran ali ne, rabiš uradni servis za to?
Ugotovili so da ni bil garažiran?
Servisna je ponarejena?
Servisna je ponarejena?
kixs ::
Kaj od tega bi bilo za kupit? Na kaj je potrebno paziti pri dolocenem modelu?
BMW serija 3 Touring: 320d xDrive aut.:
Opel Astra Sports Tourer 1.6 CDTI:
Audi A4 Avant 35 TFSI Stronic Advanced-LED-Virtual-Navi-Keyless:
Audi A4 Avant 30 TDI S tronic:
BMW serija X2: sDrive18i M SPORT:
Meizu ::
Za debatirat za šankom in odpret temo na slotechu je vsaka ugotovitev dovolj. Če pa hočeš denar od nekoga nazaj, kar tako ali preko tožbe, je pa treba konkretno ugotovit kaj v pogodbi je zlagano. Na primer, nekaramboliran, če to piše sploh v pogodbi, pomeni da trenutno ni razbit, ne pa da nikoli ni bil niti blatnik zamenjan. In tako naprej.
solatko ::
Utk - Nekaramboliran pomeni, da noben njegov del ni bil popravljan, zamenjan, barvan zaradi karambola, kaj tebi ni jasno. Verjetno, da ob prodaji nobeno vozilo ni karambolirano, razen tista, kjer piše poškodovano vozilo in temu primerna cena.
Delo krepa človeka
Pogodba ni edini ključni del prodaje vozila, isto pomembno je tudi, kako si v tistem času vozilo oglaševal. Če je v oglasu pisalo, da je vozilo nekarambolirano in se ob natančnem pregledu ugotovi, da je le-to bilo, bohnedaj, celo strukturno poškodovano ter popravljeno, potem prodajalec sodno načeloma odgovarja za takšno ugotovitev.
Sicer pa danes imaš hvalabogu kar nekaj luštnih varovalk pred takšnimi nategi, v prvi vrsti je to car vertical in podobne storitve - pred nakupom poleg servisnih papirjev zahtevaj še komplet izpis zavarovalniških storitev, ter preveriš na car vertical, če je bila registrirana kakršna-koli uveljavitev škodnega zavarovanja.
Jaz sem to naredil pri zadnjem nakupu avtomobila, pri prvih dveh, ki sem jih šel pogledat sem takoj odkril prevrtene kilometre na podlagi registrirane uveljavitve škode. Na kratko: Avto je bil letnik 2019, 18kkm na števcu ob ogledu (2023). Sem pobral vin številko, pregledal car vertical in ugotovil, da je bil avto udeležen v nekem škodnem primeru, kjer je bilo opravljeno delo v višini 2500eur leta 2020, zraven je bil zabeležen tudi kilometrski števec - 23kkm. Avto je bil uvožen iz nemčije.
Takole mi je recimo 10 eur investicije rešilo totalen zajeb od nakupa. Buy smart.
Sicer pa danes imaš hvalabogu kar nekaj luštnih varovalk pred takšnimi nategi, v prvi vrsti je to car vertical in podobne storitve - pred nakupom poleg servisnih papirjev zahtevaj še komplet izpis zavarovalniških storitev, ter preveriš na car vertical, če je bila registrirana kakršna-koli uveljavitev škodnega zavarovanja.
Jaz sem to naredil pri zadnjem nakupu avtomobila, pri prvih dveh, ki sem jih šel pogledat sem takoj odkril prevrtene kilometre na podlagi registrirane uveljavitve škode. Na kratko: Avto je bil letnik 2019, 18kkm na števcu ob ogledu (2023). Sem pobral vin številko, pregledal car vertical in ugotovil, da je bil avto udeležen v nekem škodnem primeru, kjer je bilo opravljeno delo v višini 2500eur leta 2020, zraven je bil zabeležen tudi kilometrski števec - 23kkm. Avto je bil uvožen iz nemčije.
Takole mi je recimo 10 eur investicije rešilo totalen zajeb od nakupa. Buy smart.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Meizu ()
Utk - Nekaramboliran pomeni, da noben njegov del ni bil popravljan, zamenjan, barvan zaradi karambola, kaj tebi ni jasno. Verjetno, da ob prodaji nobeno vozilo ni karambolirano, razen tista, kjer piše poškodovano vozilo in temu primerna cena.
LOL. Nekje je bila objavljena statistika...ne tako majhen del novih avtov iz salona je po tvoji definiciji karamboliranih. Ker se poškodujejo pri prevozu, kaj pade po njih, itd, in se malo na novo prebarva. V Luki Koper so vsaj včasih imeli svojo delavnico za to, ne vem če imajo še. Po tvoje bi zarad enga poflikanega odbijača morali fuknit avto v morje, ker za kupit tak avto res ni...
Pogodba ni edini ključni del prodaje vozila, isto pomembno je tudi, kako si v tistem času vozilo oglaševal. Če je v oglasu pisalo, da je vozilo nekarambolirano in se ob natančnem pregledu ugotovi, da je le-to bilo, bohnedaj, celo strukturno poškodovano ter popravljeno, potem prodajalec sodno načeloma odgovarja za takšno ugotovitev.
Jah...profi oglasi ponavadi na konc oglasa napišejo, da so v oglasu lahko napake in da se za točno stanje obrni na prodajalca. Ki se pa spet ustno lahko laže kolk je dolg in širok, 90% tistega pa ne bo napisal v pogodbo. Tako da je treba pazit.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
Kaj se je ugotovilo? A nisi videl na oko ali je karamboliran ali ne, rabiš uradni servis za to?
Servisna je ponarejena?
REKLAMIRAN kot:
-nekaramboliran
- potrjena servisna
- ninma navodil
Jutri vrnem avto in dobim denar nazaj. So pa bili iz CELJA - PLANET AVTO - TEHARJE.
Beži stran od celjskih avto nategunov. Saj ne da jih drugje ni, ampak specifično za Celjske motovilce imamo na slo techu 20+ letno zgodovino objav posameznikov, ki so bili fino nategnjeni.
hojnikb ::
Beži stran od celjskih avto nategunov. Saj ne da jih drugje ni, ampak specifično za Celjske motovilce imamo na slo techu 20+ letno zgodovino objav posameznikov, ki so bili fino nategnjeni.
k prevozis en kilometrski odsek in vidis 10 dilerjov, ves da je neki konkretno narobe...
#brezpodpisa
Kaj od tega bi bilo za kupit? Na kaj je potrebno paziti pri dolocenem modelu?
Iskreno, z izjemo Astre so vsi ostali iz povezav precenjena jajca. 22k € za 130 konjski bmw s preko 100.000km je smešnica. Izjema mogoče uni xdrive 320d, ki ima vsaj kaj za ponudit.
tu moram pohvalit gejsha cars iz celja; dečki iz srbije. odkupujejo rabljene avte, plačajo v naprej in ti dajo prazen papir da ti izpolneš in greš sam prepisat. čez par dni pa pridejo po avto. sem v oni drugi temi spraševal kako gre ta potek.
Utk - Prodajajo se kot poškodovani med transportom, s kakšnim %-om popusta. Luka ima ta posel zavarovan.
hojnikb - Tudi Maribor je na tem področju podoben večini avto dealerjev v SLO, ne izstopajo ravno v Celju. Poštenega prodajalca v SLO boš težko srečal.
hojnikb - Tudi Maribor je na tem področju podoben večini avto dealerjev v SLO, ne izstopajo ravno v Celju. Poštenega prodajalca v SLO boš težko srečal.
Delo krepa človeka
Utk - Prodajajo se kot poškodovani med transportom, s kakšnim %-om popusta. Luka ima ta posel zavarovan.
Ne pa se ne, prodajajo se normalno kot novi nepoškodovani, ker so novi in nepoškodovani.
"Poškodovan med transportom" pomeni, da gre v resnici za totalko. Nek švercar to še zmeraj kupi, ni pa to samo nek vdrt blatnik.
Utk - Nepoškodovan pomeni, da ni bil rabljen ličarski poseg. Mala praska lahko pomeni, da bo avto v nekaj letih na tistem mestu rjavel. Potem kupi nepoškodovano totalko, ko so jo zrihtali slovenski garažni mojstri v nulo in prodajajo kot skoraj novo vozilo, v resnici pa ne smeš z njim v D, ker je bilo tam, kot totalka odjavljeno iz prometa in uporabno samo za dele. Tako vozilo se NE SME registrirat in vozit po nemških cestah.
Delo krepa človeka
Mala praska lahko pomeni, da bo avto v nekaj letih na tistem mestu rjavel.
LOL. Ti živiš še zmeraj v 80ih. Lahko ti pokažem 20 let stare "praske", pa tam nič ne rjavi.
Potem kupi nepoškodovano totalko, ko so jo zrihtali slovenski garažni mojstri v nulo in prodajajo kot skoraj novo vozilo, v resnici pa ne smeš z njim v D, ker je bilo tam, kot totalka odjavljeno iz prometa in uporabno samo za dele. Tako vozilo se NE SME registrirat in vozit po nemških cestah.
To je čist drug problem. To se preveri prej ko se kupi, ne pa potem "ah, saj je pisalo v oglasu, da ni karamboliran". Noben tak avto ni tako zrihtan, da ne bi tega že povprečno oko opazilo. Če bi bil, se tega ne bi splačalo delat.
Zgodovina sprememb…
Nepoškodovan pomeni trenutno nepoškodovan, ne pa da se ni nikoli muha gor usrala.
Zakaj mislis, da pomeni tocno to? Ker za moje pojme pomeni drugace.
Za avto.net imam v spominu, da je bilo stanje mozno tako neposkodovan kot tudi ne karamboliran. Zdaj vidim samo "vozilo ni bilo karambolirano".
Mozno, da so dali proc, ker si lahko vsak po svoje predstavlja :lol:
Ker če je treba nek blatnik zamenjat, se to naredi, prebarva, itd, rešeno. Zavarovalnica ti plača popravilo. Če bi bil ta avto praktično zarad tega manj vreden, za solatkota postane ničvreden, potem ti bi zavarovalnica morala povrnit tudi izgubo vrednosti. V resnici pač ni tako. Nam je 20 let nazaj en skoraj nov avto sesula toča do konca, zavarovalnica plačala, klepar popravil, še danes avto normalno vozi, nič ne rjavi. V čem je problem, v čem bi bila razlika, če bi ta avto 5 let kasneje prodajali? Lahko bi jaz reku, da je bil popravljen, sej ni panike, ampak zakaj bi bil ta avto kaj manj uporaben?
Par let nazaj mi je spet enga sesula, še bolj, pa kaj, so ga popravili, in avto se normalno vozi dalje.
Ja, da "ni bilo karambolirano" je veliko bolje kot "ni karamboliran". Čeprav tudi tisto bi treba potem malo bolj definirat in vseeno preverit, ker vsak menjan blatnik pač ni karambol, ne glede kaj solatko reče. Lahko je pa nekdo samo s kolesom nekam zadel in naredil več škode od enga menjanega blatnika in avto v resnici "postrani" vozi, pa tega ne bo noben klepar opazil, bo pa avto stalno tresel itd. Recimo.
Par let nazaj mi je spet enga sesula, še bolj, pa kaj, so ga popravili, in avto se normalno vozi dalje.
Za avto.net imam v spominu, da je bilo stanje mozno tako neposkodovan kot tudi ne karamboliran. Zdaj vidim samo "vozilo ni bilo karambolirano".
Ja, da "ni bilo karambolirano" je veliko bolje kot "ni karamboliran". Čeprav tudi tisto bi treba potem malo bolj definirat in vseeno preverit, ker vsak menjan blatnik pač ni karambol, ne glede kaj solatko reče. Lahko je pa nekdo samo s kolesom nekam zadel in naredil več škode od enga menjanega blatnika in avto v resnici "postrani" vozi, pa tega ne bo noben klepar opazil, bo pa avto stalno tresel itd. Recimo.
Zgodovina sprememb…
Se strinjam, da ni vsaka poskodba enaka. Imas verjetno redke avte, ki niso bili nikoli kakorkoli poskodovani in imas cca 95% avtov, ki so bili vsaj toliko poskodovani, da je bilo potrebno ali menjat kaksen del ali ga poklepat/barvat. Ostanejo potem se bolj poskodovani.
Utk - Bi bil fajn presenečen, ko bi videl u nulo spedenano totalko, bolj precizno kot v fabriki. Če je napisano nepoškodovano, pomeni, da ličar ni počel na avtu nič (male poflikane pikice ne štejejo). Kjer je bil ličar, je bil po navadi tudi klepar, vprašljivo je podvozje, kletka,... Avto, poškodovan od toče, ni nepoškodovano vozilo in nehaj srat. Nihče ni rekel, da je popravljen avto nevozen, lahko pa tudi. Gre za poštene informacije, kakšna je zgodovina avtomobila + podatki, kje je bilo popravljano, kajti to je še skoraj pomembneje, saj se delavnica od delavnice razlikuje. V moji mladosti smo restavrirali mercedesa letnik 1929, kateri je po obdelavi izgledal bolje, kot se je prodajal nov, ravno tako Balilla letnik 1926, ki je bila celo v reklami za cigarete in kozmetiko Ronhill,....
kixs - Imaš avte, ki niso bili nikoli poškodovani, niti od toče, niti poplavljeni, imaš pa totalke, ki po posegih izgledajo bolje od novega.
kixs - Imaš avte, ki niso bili nikoli poškodovani, niti od toče, niti poplavljeni, imaš pa totalke, ki po posegih izgledajo bolje od novega.
Delo krepa človeka
hojnikb ::
Utk - Bi bil fajn presenečen, ko bi videl u nulo spedenano totalko, bolj precizno kot v fabriki.
To so pravljice za lahko noč. Noben karamboliran avto (konkretno, ne samo zvit odbijač al pa bok) nemors zrihtat do te mere, da bo tak kot iz fabrike, ali celo boljsi (LOL).
K se enkrat material utrudi zarad trka, je konc. Sj skupi se drzi, to je pa tut to.
In seveda imas potem majstre k zagajo A/B/C strebičke in jih nazaj varijo (en izmed najbolj pomebnih delov pr crashu) in je to vse fabrisko. Just LOL.
Če se avto zaleti in sasija/stebricki ali katerkol drug strukturn del fase do te mere, da ga je treba ravnat/rezat, to nebo nikol tako dobro iz stalisca varnosti, kot je blo original.
#brezpodpisa
Avto, poškodovan od toče, ni nepoškodovano vozilo in nehaj srat
Avto poškodovan od toče seveda je poškodovan, potem se ga pa popravi in vozi dalje nepoškodovanega. Čez 5 let se sicer lahko najde smartass, ki ga potem noče niti zastonj vzet, ampak to je njegov problem. Verjetno niti ne največji v življenju.
Utk - Bi bil fajn presenečen, ko bi videl u nulo spedenano totalko, bolj precizno kot v fabriki.
Če je bolj precizno kot v fabriki, v čem je potem problem?
To je seveda še ena tvoja blodnja iz 80ih. Lahko ga popravijo bolje kot so ga v 80ih sestavli v Zastavi, ampak to ni več neko merilo.
Zgodovina sprememb…
hojnikb - Zakamuflirajo tako, da laik sploh ne opazi in tudi na tehničnih gre zadeva lepo skozi, ko pa te ustavi policaj v tujini, grejo tablice takoj dol če preverja številke. Se je zgodilo kolegu, ki je kupil BMW v SLO. Govora je o skirtih napakah in prevarah pri prodaji/nakupu rabljenega vozila.
Utk - Če si pošten prodajalec napišeš v ponudbo, da je bil avto pet let nazaj poškodovan od toče, popravljen pri nx mojstru, nikakor pa ne moreš napisan nepoškodovano vozilo (potem pa slučajno med papirji račun popravila po toči). Precizno tako, da ti kot laik ne boš opazil, da je bilo pol avta predelanega in taki primeri so bili ne tako dolgo nazaj celo na TV, ko je bila za 25k€ kupljena totalka iz Nemčije pri našem trgovcu. In to ni nikakršna blodnja, to se dogaja ravno takim, ki mislijo, da se spoznajo na rabljena vozila, zato jaz to prepustim strokovnjaku.
Utk - Če si pošten prodajalec napišeš v ponudbo, da je bil avto pet let nazaj poškodovan od toče, popravljen pri nx mojstru, nikakor pa ne moreš napisan nepoškodovano vozilo (potem pa slučajno med papirji račun popravila po toči). Precizno tako, da ti kot laik ne boš opazil, da je bilo pol avta predelanega in taki primeri so bili ne tako dolgo nazaj celo na TV, ko je bila za 25k€ kupljena totalka iz Nemčije pri našem trgovcu. In to ni nikakršna blodnja, to se dogaja ravno takim, ki mislijo, da se spoznajo na rabljena vozila, zato jaz to prepustim strokovnjaku.
Delo krepa človeka
Sesut bmw se sigurno ni vozil tako kot se mora bmw vozit. Tu so problem ljudje, ki "rabijo" bmw, kupijo bmw, ne opazijo pa da se vozi slabše kot nek reno. Ker ima 3x več km, je bil razbit, itd., ampak glavno da je bmw. Dokler je jelenov, bo tudi lovcev...
Jaz bi povedal, da je bil popravljen od toče, ni problema. Ne bi pa zarad tega cene spustil niti za evro.
Jaz bi povedal, da je bil popravljen od toče, ni problema. Ne bi pa zarad tega cene spustil niti za evro.
Zgodovina sprememb…
Sem dobil že kupnino nazaj, moram pohvalit lastnika....vzel drugega za manj denarja lokalno preverjen pri KADIVCU...vse ok :)
EVO SPET ISTI OGLAS GOR!!!!!!!!!!!!!!
IZOGIBAJTE SE JIH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IZOGIBAJTE SE JIH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup avta za -+2000 evrov (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Na cesti | 29029 (6533) | KTr1sk |
» | Fiat Bravo l.2007-2008 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 21454 (16231) | zobnik |
» | Poceni avto? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 19925 (16779) | zobnik |
» | Cene avtomobilov visoke? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 26194 (20619) | KAVINSKY |
» | Avto za 1000€ (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 31660 (26887) | Heavy |