Forum » Pomoč in nasveti » Audio klepet preko MSN Messengerja - problem
Audio klepet preko MSN Messengerja - problem
CCMbrother ::
Moja tezava je v tem, da me pri audio klepetu preko MSN Messengerja sogovornik ne more razumeti, saj (nekaj) moj glas stalno prekinja , mutira,... Jaz pa njega slisim, kot da bi sedel poleg mene. Probal sem z vec razlicnimi kolegi in je problem ocitno na moji strani.
Najbolj me je to presenetilo, ker se preko Teamspeaka pogovarjam nemoteno. Zakaj potem sprasujem glede MSN-ja? Zato ker ima vecina kolegov MSN-ja in ne Teamspeak-a.
Ad informandum: Vse dolvlek programe imam izkljucene (tisti cas), drugace pa imam KKS (Ljubljanski kabel) preko Arnes-a 128/64. Je morda upload presvoh????!!!!! Ce ima kdorkoli izkusnje s tem problemom, naj se prosim oglasi.
Najbolj me je to presenetilo, ker se preko Teamspeaka pogovarjam nemoteno. Zakaj potem sprasujem glede MSN-ja? Zato ker ima vecina kolegov MSN-ja in ne Teamspeak-a.
Ad informandum: Vse dolvlek programe imam izkljucene (tisti cas), drugace pa imam KKS (Ljubljanski kabel) preko Arnes-a 128/64. Je morda upload presvoh????!!!!! Ce ima kdorkoli izkusnje s tem problemom, naj se prosim oglasi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Takojšnje sporočanje zamira (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 10659 (8087) | bf4ed |
» | Klepetajte preko interneta bolj kvalitetno kot preko telefona! (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 8613 (5164) | Gandalfar |
» | ne gre vspostavit glasovne povezave preko messengerjaOddelek: Programska oprema | 1154 (1022) | primozn |
» | Pogovor prek neta...Oddelek: Zvok in slika | 1582 (1317) | Sims |
» | Slo-Tech Lan 2003 - Katere igre? (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 5661 (4426) | ferjan |