Forum » Omrežja in internet » težava z domačim wifi-jem
težava z domačim wifi-jem
mihec23 ::
Zdravo,
imam internetno povezavo preko Siola in mi na stacionarnem računalniku deluje super, imam pa težavo pri zaznavanju WiFi-ja na mobilnih telefonih in prenosnem računalniku. Ni neka huda stvar, da se to nonstop pojavlja, ampak včasih mi (nam) na mobilnikih preprosto noče povezat (piše Povezujem in to traja v nedogled), na prenosniku pa piše, da je povezava Omejena. A mi lahko kdo kako pomaga? Pa prosim pišite kar se da v 'kmečkem jeziku', ker tega 'računalniškega' slenga ne razumem preveč.
Hvala in lp.
imam internetno povezavo preko Siola in mi na stacionarnem računalniku deluje super, imam pa težavo pri zaznavanju WiFi-ja na mobilnih telefonih in prenosnem računalniku. Ni neka huda stvar, da se to nonstop pojavlja, ampak včasih mi (nam) na mobilnikih preprosto noče povezat (piše Povezujem in to traja v nedogled), na prenosniku pa piše, da je povezava Omejena. A mi lahko kdo kako pomaga? Pa prosim pišite kar se da v 'kmečkem jeziku', ker tega 'računalniškega' slenga ne razumem preveč.
Hvala in lp.
konspirator ::
Katero škatlo imaš ? Svetoval bi nakup poštenega routerja, če sedaj ravno nimaš innboxa v60.
Siola že dolgo ni več, sedaj je Telekom vse skupaj.
Siola že dolgo ni več, sedaj je Telekom vse skupaj.
--
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: konspirator ()
mihec23 ::
Ponavadi cca 2 do 3 metre, včasih pa tudi spodnji štuk (imamo stanovanje s 1. etažo in pritličjem), ki je približno 3 m in če upoštevamo, da nismo točno pod modemom, je to cca 5 m. Zidovi so pa pomoje kake pol metra debeli ali tudi manj.. a zna bit to problem? Pa če je problem št. odjemalcev, je lahko hkrati največ 4 naprave z wifijem + stacionarni comp (kar se ne šteje, ker dela brez problemov).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Katerega internetnega ponudnika izbrati? (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Omrežja in internet | 609325 (1215) | Mr.G. |
» | Kateri Trojček vzeti? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12149 (9008) | Daliborg |
» | Amis težave (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 13688 (8076) | Cowboy6 |
» | AT&T: stacionarna telefonija mora umretiOddelek: Novice / Omrežja / internet | 5288 (3606) | poweroff |
» | ADSL brez ISDN že prihodnje leto? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 14758 (10645) | Bistri007 |