Forum » Strojna oprema » Sony TV vidi samo nekatera WI-FI omrežja
Sony TV vidi samo nekatera WI-FI omrežja
damirez ::
Pozdravljeni,
Imam sony 55w755c TV in ko se skušam povezati na domače omrežje opazim, da Sony ne vidi vseh Wi-Fijev ki so v bližini. Recimo mobitel vidi vse, TV pa ne. Vidi samo določene wifi signale. Sicer me to ne bi motilo, ampak ne med tistimi, katerih ne vidi je tudi moj, ki prihaja iz TV routerja tistega novejšega od T-2 sikra mislim da z optiko in wifije vgrajenim innbox al neki.
Kaj bi bilo to lahko narobe?
Imam sony 55w755c TV in ko se skušam povezati na domače omrežje opazim, da Sony ne vidi vseh Wi-Fijev ki so v bližini. Recimo mobitel vidi vse, TV pa ne. Vidi samo določene wifi signale. Sicer me to ne bi motilo, ampak ne med tistimi, katerih ne vidi je tudi moj, ki prihaja iz TV routerja tistega novejšega od T-2 sikra mislim da z optiko in wifije vgrajenim innbox al neki.
Kaj bi bilo to lahko narobe?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bodo brezrcalne kamere izpodrinile DSLR ? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 12600 (11423) | no comment |
» | DLNA softwareOddelek: Zvok in slika | 7571 (4820) | mk818764 |
» | Program za obdelavo gameplay videaOddelek: Programska oprema | 1901 (1711) | Vajzi |
» | CeBIT: MSI pokazal All-In-One z AtomiOddelek: Novice / Procesorji | 5023 (3072) | jest10 |
» | Prenos videa s kamere na PCOddelek: Pomoč in nasveti | 4288 (3810) | Idrizi |