Forum » Programska oprema » Program - obdelava slik, izrez
Program - obdelava slik, izrez
pSP 3004 ::
Zdravo.
Potreboval bi kakšen enostaven program. Začenjam počasi z eno obliko grafike. Ustvarim kvadratek in potem sestavim napis vstavim v kvadrat, ali izrežem sliko in vstavim znotraj itd. Prilagodim mere in nato stiskam za modele. Npr tudi kvadrat in znotraj vstavim črto, napis itd.
Zanima, me kakšen program priporočate kakšen photo program (se ustvari list reče, prilima in potem shrnaimo delo kot sliko), ali program za grafiko zacetnike itd. Enostaven ..
Prosim za pomoč
Potreboval bi kakšen enostaven program. Začenjam počasi z eno obliko grafike. Ustvarim kvadratek in potem sestavim napis vstavim v kvadrat, ali izrežem sliko in vstavim znotraj itd. Prilagodim mere in nato stiskam za modele. Npr tudi kvadrat in znotraj vstavim črto, napis itd.
Zanima, me kakšen program priporočate kakšen photo program (se ustvari list reče, prilima in potem shrnaimo delo kot sliko), ali program za grafiko zacetnike itd. Enostaven ..
Prosim za pomoč
Spajky ::
To kar bi vprašatelj rad oz.rabil, zmore že MS PowerPoint izpred leta 2k ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Uvod v izdelavo spletnih strani (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Izdelava spletišč | 278196 (595) | Netrunner |
» | Formatiranje in nameščanje .. na koncu se ne zažene!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3096 (2959) | Mare2 |
» | Pomoč pri sestavi algoritmaOddelek: Programiranje | 9413 (8244) | mihy11 |
» | Pomoč pri programiranju z javoOddelek: Programiranje | 3589 (2516) | milc |
» | Izbira mikrokontrolerja za LED diode...Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1078 (931) | smile- |