Forum » Pomoč in nasveti » napajalnik xfx ts550 80Plus bronze zvok
napajalnik xfx ts550 80Plus bronze zvok
mat11 ::
14 mesecev po nakupu se mi na napajalniku xfx ts550 80Plus bronze pojavlja čuden zvok, kot da bi se ventilator drgnil, samo malo bolj visok zvok. Ventilator ni, ker sem ga ustavil in je zvok še bil prisoten. Napajalnik je še v garanciji, samo ko se mi to prikaže enkrat ali dvakrat na mesec, ko računalnik izklopim in ponovno vklopim je vse uredu. Prevelika preobremenitev pomoje ni, saj imam I7 6700k navita, 5 diskov in integrirano grafo, tako da je še dovolj lufta.
Zvok je tak kot na videu:
Zvok je tak kot na videu:
mat
Nisem vedel, da lahko tak zvok odajajo.Se lahko kakšno sranje zgodi vnaprej?
Kako to dokazovati na servisu, to napako, da ga ne bodo imeli cel mesec priključenega, jaz pa brez kompa?
Kako to dokazovati na servisu, to napako, da ga ne bodo imeli cel mesec priključenega, jaz pa brez kompa?
mat
Spajky ::
Nekaj je popustilo, pa vibrira, sem poslušal gornji zvok. Ni možno vedet, dokler se PSU ne odpre ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
A ni edini gibljiv del ventilator? Če ga ustavim je ta zvok, še vedno prisoten.
Saj bi dal na servis(je še v garanciji), samo se bojim da bom dalj časa brez psuja z tem tudi brez compa.
Saj bi dal na servis(je še v garanciji), samo se bojim da bom dalj časa brez psuja z tem tudi brez compa.
mat
Napajalc ::
Notri je neka prozorna plastika ki usmeri pretok zraka, za test probaj obrnt zadevo.
011011100111010101100010
Napajalc ::
Ok, sm mislu obrnt napajalc, pa kot kaže je zvok prisoten tudi z mirujočim ventilatorjem.
011011100111010101100010
Heavy ::
Isti napajalnik, isti problem. Kriv je bil induktor, šel do trgovine in ga z doplačilom menjal z novega.
#TeamFelix
Seljak ::
Zakaj kompliciraš? Če nekaj poka v napajalniku in je zadeva še v garanciji potem uveljavljaj garancijo. Seveda bo trajalo nekaj časa ampak druge ni. Če pa imaš keš pa si kupi drugega za ta čas,ko boš imel tega na popravilu.
Heavy ::
Zakaj doplačilo? Si kupil drugega? Kje si ga kupil?
Istega niso imeli na zalogi. Sem enega Corsairja 600w vzel pa doplačal tiste par €.
#TeamFelix
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sistem ena d.o.o. servis !!! (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 53902 (13868) | Han |
» | Grafična, uporabljena za mining...Oddelek: Kaj kupiti | 2584 (2293) | Napajalc |
» | Gaming PC povzroča preglavice (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7112 (5851) | gddr85 |
» | Težave s HP prenosnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 4219 (3949) | Assassub |