Forum » Loža » Jecljanje otroka
Jecljanje otroka
Pezdicek ::
Imam sina starega 3 leta, ki je kar na enkrat začel jecljat :( Prej je že lepo govoril stavke. Sedaj pa vsako začetno besedo ponavlja. Recimo:
Ata,ata,ata,ata... ali pa ba-ba-ba-ba-babica....ma-ma-ma-mama...tra-tra-tra-traktor....
Res je zelo moteče in zaskrbljujoče. Je imel kateri od vas staršev podobne "težave" z otrokom?
Treba takoj logopedu? Nekaj berem, da so to vmesna obdobja in da to mine.... a res?
Ata,ata,ata,ata... ali pa ba-ba-ba-ba-babica....ma-ma-ma-mama...tra-tra-tra-traktor....
Res je zelo moteče in zaskrbljujoče. Je imel kateri od vas staršev podobne "težave" z otrokom?
Treba takoj logopedu? Nekaj berem, da so to vmesna obdobja in da to mine.... a res?
harmony ::
Imam sina starega 3 leta, ki je kar na enkrat začel jecljat :( Prej je že lepo govoril stavke. Sedaj pa vsako začetno besedo ponavlja. Recimo:
Jaz bi sel takoj.
Scorpia ::
Tudi sam bi sel na pregled, saj lahko gre za kakrsno koli motnjo v razvoju in bi se pravi cas odkril vzrok. Treba je tudi vpostevati, da se otrok ves cas razvija in je to samo vmesno obdobje.
////
videc ::
Pediatru in nato k otroškemu psihologu. Vsaj na posvet.
Lahko da je bila kakšna travma, pa ne veste zanjo.
D3m ::
Mine. Ne sekiraj se.
|HP EliteBook|R5 6650U|
maco-maco ::
Pediatru in nato k otroškemu psihologu. Vsaj na posvet.
Se strinjam. Lahko pa za začetek sam vprašaš otroka.
Kaj?
maco-maco ::
Lahko ga kmalu samo mine, lahko pa ne. Takrat pač rabi pomoč. Tudi psihologa, če drugače ne gre.
Lahko pa ga vpraša, če ga je kaj prestrašilo. Se tudi zgodi.
Pa pojete lahko. Sem imel sošolko, jecljala, pela pa super.
Dost nakladanja, za to so poklicani drugi.
Lahko pa ga vpraša, če ga je kaj prestrašilo. Se tudi zgodi.
Pa pojete lahko. Sem imel sošolko, jecljala, pela pa super.
Dost nakladanja, za to so poklicani drugi.
Kaj?
estons ::
1. pogovor z otrokom o dogodkih v preteklem obdobju
2. pediater
3. če pediater ne napoti naprej, potem v lastni režiji otroški psiholog in logoped
Če mine samo od sebe, se lahko ustaviš na katerikoli stopnji zgornjega procesa brez slabe vesti. Če ne, se boš celo življenje po glavi tolkel.
2. pediater
3. če pediater ne napoti naprej, potem v lastni režiji otroški psiholog in logoped
Če mine samo od sebe, se lahko ustaviš na katerikoli stopnji zgornjega procesa brez slabe vesti. Če ne, se boš celo življenje po glavi tolkel.
martincek1 ::
Jaz sem slišal, da igranje inštrumenta zelo pomaga, isto petje. Seveda poleg zgoraj naštetega.
pablic ::
Mojemu se je isto dogajalo pri 3 letih. Po posvetovanju s pediatrom smo počakali nekaj tednov in je minilo. Pomembno pa je da ga ne popravljate in se mu ne smejite.
kokos25 ::
Moja hčera je isto čez noč začela jeclat...in tudi čez noč nehala (cca 1 mesec)...A vseeno se posvetuj z dohtarji, niso za brez veze tam, pa čeprav štrajkajo...
Ne mi ponujat celeronu 366mhz za 70€....hvala...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kokos25 ()
AnotherMe ::
Pride tisto obdobje ko oteoci zacnejo bolj govorit, in potem imajo naenkrat toliko za povedat, da se jim izhodni buffer zabase:)
Ne bo skodilo iti do pediatra, ampak naceloma relativno hitro mine.
Ne bo skodilo iti do pediatra, ampak naceloma relativno hitro mine.
Machete ::
Ja to je tok smešno ko jim zmanjka besedne baze. Haha. moj frocič ko se zaplete v tono besed, ki so kar ena na drugo, kar odreže stavek z ''mami oči'', čeprav nima nobenga smisla. Je pa Primc approved.
Sam pomoje ni opisano jeclanje posledica zabasanega casheja.
Sam pomoje ni opisano jeclanje posledica zabasanega casheja.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
crniangeo ::
Pocakat teden dva , pride pa mine :)
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | zamrzovanje računalnika - virus?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1185 (1084) | botanik |
» | Vrste diskov?Oddelek: Strojna oprema | 1892 (1617) | ender |
» | Težave z novim trdim diskomOddelek: Pomoč in nasveti | 1559 (1368) | OldSkul |
» | Miza, kakršno ste si vedno želeliOddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 2855 (2855) | AtaStrumf |
» | Kupujem disk... WD 8MB cache 80GB/120 GBOddelek: Kaj kupiti | 1587 (1489) | govno |