» »

Betfair

Betfair

WallSreet ::

Gre za neko stavno hišo, kjer ne staviš proti hiši ampak stavijo en proti drugemu. Zdaj me pa zanima kako to poteka in če ima kdo s tem izkušnje, lepo prosim za pomoč. Je res lažje zaslužiti?

http://cashessence.org/betfair/betfair-...

Plus a še komu slik ne odpre?

Dajarra ::

Gre za t.i. stavno borzo kjer ljudje "back-ajo(stavijo na)" in "lay-ajo(stavijo proti)" določeni ekipi igralcu..Kvote znajo, sploh live seveda, biti kar višje kot na stavnicah.

Najbolje, da si prebereš na njihovi strani kaj več o tem in kako deluje..

webmaher ::

Pravkar dobil tole pa ravno študiral sem, da bi naložil malo več denarja...
Due to regulatory developments we will be closing our website for all customers betting from Slovenia on Friday 28th October 2016.

Please visit the website in advance and manage any open positions and withdraw any funds.

After Friday 28th October please contact our customer service team Contact Customer Services to withdraw any funds outstanding.

All bets placed to date will be left open, please contact us if you wish to cancel any Sportsbook bets; bets placed on our Betting Exchange cannot be cancelled.

Kind Regards,

Betfair

se pravi na Loteriji in e-stavah mislijo, da bom igral pri njih se je beno motijo....talajo si dobičke in dividende za šport pa namenjajo vse manj in manj denarja...menda je celo Iztok Čop nekaj jamral glede tega....

Posranci v parlamentu znajo sprejemat same dobre odločitve... upam, da bomo kmalu spet dokapitalizirali miljardno luknjo...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: webmaher ()

r00k ::

Lahko podoben mail pričakujem od drugih stavnic? Bet365, bet at home in podobne recimo.

webmaher ::

upajmo da ne..sicer pa bet at home je menda že prepovedana, tako kot bwin in expekt...
Pokerstars so od poletja dalje tudi rekli Sloveniji adijooo... še mal pa bomo prva vuko je bina na planetu ... tut to je nekaj :))

shadeX ::

A prek kakega VPN-ja ni še noben probal igrat recimo pokerstars? Kako je z izplačili?

webmaher ::

@shadeX...nisi zastopil..... pokerstars in betfair sta se sama odpovedala slovenskemu trgu...zakaj, čemu pitaj boga.... dočim bwin, bet at home, expekt so pa blokirane in seveda to blokado lahko z lahkoto zaobideš... pa bwin kot vem po sprejetju zakonu ni več sprejemal strank....
Z izplačili ni problema samo ++++ moraš delat :)

GregiB ::

Po več, kot 10 letih stavljenja na BetFairu sem tudi jaz včeraj dobil mail, da mi s petkom zapirajo račun.... unbelievable... Saldo celotnega časa... - 50 €... Ima kdo izkušnje z Betdaq?
You're not stuck in traffic.... You are the traffic!

katimm ::

Paddypower tud zapira za Slo... Slabo upam da ostali ne sledijo :)

Dajarra ::

Meni so na Betfair neuradno odgovorili, da če imam IP izven Slovenije, še vedno lahko uporabljam svoj račun. Zaenkrat deluje.

webmaher ::

da ne boš neuradno pol brez keša :)
še neuradno naj povejo zakaj so skenslali Slovenijo, bogi revčki :))

webmaher ::

ja račun res lahko uporabljam še naprej...ravnokar probal z Opero, ki ima VPV (nastavil Nemčijo) in se normalno logiral... kdo bi zastopil te idiote...pol pa sem kontaktiral na klepetu in dobil sledeče odgovore:

Rebecca B: Unfortunately your country is now restricted and therefore you are not able to use our services any longer. I do sincerly apologise for this however I cannot override this decision.
Rebecca B: This has been a business decision ad I cannot advise you any further.
Rebecca B: I do however apologise for this.


jaz tu ne bom stavil nič več in to priporočam tudi ostalim še posebno če delajo ++++plus...

stromrajder ::

Res škoda za Betfair. :( To je ena najboljših stavnic, kjer se je dalo lepo služit denar. Obstajajo res dobri profitabilni sistemi... Ok. Sedaj sem se registriru na Matchbook. Toda za Horse trading gre najboljše preko Bet Angel software. k ima grafe..diagrame kjer se vid spreminjanje kvot zadnjih 24 ur za posameznega konja. Deluje sicer preko Geeks Toy. ampak bolj švoh vse skupaj. A kdo ve kako bi dobil tiste grafe iz Bet Angel?(da bi lahko uporabljal samo orodja znotraj Bet angela)? oziroma kje bi jih našel? Še najboljš pa da bi lahko uporabljal Betfair. (VPN, račun v tujini...) Očitno se bo treba res preseliti v Avstrijo. Že zaradi 1x višje plače...

konspirator ::

BetDaq, Smarkets ?

Zgodovina sprememb…

webmaher ::

Matchbook je kar OK..kot sem se prepričal so kvote odlične... le stav ni toliko kot recimo na BetFair-u.... prednost Smarketsa kot sem na hitro prebral je samo 2% provizija od zaslužka....


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dostop do bwin.com (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
8145656 (16284) Andro457
»

Stave? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8821136 (11329) Dzhimen
»

Športne stave

Oddelek: Loža
397136 (5447) bdoxx
»

športne stave (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8618089 (8997) GregiB

Več podobnih tem