» »

Je kdo gledal GAMEBOX oddajo?

Je kdo gledal GAMEBOX oddajo?

pingo76 ::

Kot soavtor in montažer oddaje me zanima vaš feedback. Verjetno ste jo videli le primorci s kabelsko. Želel bi vaše mnenje in kritike.
Če bo kdo napisal da je sux (vedno se kdo najde) naj prosim argumentira zakaj, saj le tako jo lahko naredim boljšo. Upam na vaša mnenja glede zadnjih oddaj ker prve dve so bile jajc da je groza (prve dve nisem jaz delal, bi pa bilo verjetno isto:) )
Hvala.

crusader ::

Sem videl tole oddajo na eni local tv postaji in moram reci, da sem bil kar presenecen, da se je kdo sploh lotil cesa takega :) Ceprav sem zadevo videl samo za kakih 10 min me je vseeno zmotlo (le) to, da so one scene ko kdo spila igro malce predolge.. nevem, meni se zdi potem malce dolgocasno, ce samo gledas pa se nic konkretnega ne zgodi:) Tko da bi mogoce vkljucili le kake bolj zanimive dele igre.. Drugace pa keep up the good work! :)

pingo76 ::

Hvala za odgovor. Saj se fajn trudim glede vsebine je pa joj ko dobim kak master of orion 3 ki ga noče nobeden igrat? Takrat gre pač bullshit 4 minutni v oddajo. Sem vprašal če mi kdo pride odigrat master or orion 3 in še nekaj iger pa so vsi rekli: Ma ne pridem igrat una jajca :((( . Kaj čmo. Če pa si morda videl prispevek za vice city pa ti je bil verjetno všeč. (Ravno toliko je bil hud da je še nekako šlo skozi meje spodobnosti:D ). Še kdo? Malo bi mi bilo žal, da tolko kot sem se j..... je na koncu gledalo le 20 ljudi...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Najboljših 5 iger v zgodovini (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Igre
6712664 (8473) imagodei
»

Resnična resničnost 121. (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / RTV Slo
546915 (5020) simnov
»

posojila - trenja

Oddelek: Problemi človeštva
312597 (1906) BigWhale
»

Siddharta (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
946839 (4932) JXS
»

Vesoljske igre

Oddelek: Igre
10990 (864) BigWhale

Več podobnih tem