Forum » Hlajenje in modifikacije » Vprasanje o vodni crpalki
Vprasanje o vodni crpalki
gabl136 ::
Zanima me ali je akvarijska vodna crpalka tudi v redu za vodno hlajenje?? Te crpalke so namrec veliko ceneje!!
c3R4R ::
Bodi pozoren na to, da ma vsaj 1200l/h pretoka.... Manj je že skor premal za dobro vodno hlajenje...
Zaradi neurij imajo hrasti globje korenine.
asPeteR ::
Dobre pumpe se dobijo v BTCju - Trznica. Ena trgovina za domace zivali.
Pumpa je pa Maxi-Jet. Recimo vzemi model 1200 in bos zadovoljen.
Pumpa je pa Maxi-Jet. Recimo vzemi model 1200 in bos zadovoljen.
http://blog.stegnar.com
burkiburke ::
criLin15 kako misliš vsaj 1200l/h? To je maximum, vse več je neuporabno; veliko, greje se in preveč pritiska... Od 600-1200l/h je optimalno za vodna hlajenja
LP, Burki
LP, Burki
@burkiburke
"Vsaj" ni bil mišljen kot MINIMALNO 1200l/h, ampak je bil mišljen tako, da MORA (ne več in ne manj) bit toliko pretoka, da hlajenje lepo poteka...
Sva se razumela?
"Vsaj" ni bil mišljen kot MINIMALNO 1200l/h, ampak je bil mišljen tako, da MORA (ne več in ne manj) bit toliko pretoka, da hlajenje lepo poteka...
Sva se razumela?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: c3R4R ()
frenk ::
jackass88: katere pumpe si pa ti mislil?...al so še katere razen akvarijskih?
burkiburke:ja sj za akvarijske vem ampak me je zanimal za katere je mislu jackass88
jest mam 600l/h in bom kmau nabavu maxijet...pa bom poj vidu kolk je kj razlike...upam da bo velka
burkiburke:ja sj za akvarijske vem ampak me je zanimal za katere je mislu jackass88
jest mam 600l/h in bom kmau nabavu maxijet...pa bom poj vidu kolk je kj razlike...upam da bo velka
burkiburke ::
hm, moja napaka , po 5.900 so v cool pc-ju.
criLin15 nisva se razumela , hlajenje lahko poteka optimalno tudi z manjšim pretokom.
LP, Burki
criLin15 nisva se razumela , hlajenje lahko poteka optimalno tudi z manjšim pretokom.
LP, Burki
Se predam.. Ne bom se pregovarju o optimalnem hlajenju...
Tic ::
Oki, sam neki. Zdej sm mew maxyjet 600+1200 pa sem menal za hydol al kwa je ze L20. Je 100x tišja pa razlike ni. Ce pa bos kej pridobil pri 1*c na navitju, se pa pri meni oglasi.
persona civitas ;>
gabl136 ::
Jest sem mislu tiste ki se jih ima v akvarijih za ribe za vodo mešat! cena je cca 2.000Sit
Eddy ::
Ja une so tut dobre...
Samo morš imet zagotovljeno dovolj veliko črpalno višino in pretok...
Pa seveda nekaj kamor jo boš potunkov...
Samo morš imet zagotovljeno dovolj veliko črpalno višino in pretok...
Pa seveda nekaj kamor jo boš potunkov...
www.ekwaterblocks.com
the_unborn ::
Kaj mislite bi bla maxijet 1200l/h dovolj dobra za vse 3 bloke in radiator ali je bolje da trescim dve 1000l/h zaporedno?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj vse rabim za H20 hlajenje sistema?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1751 (1493) | mazy |
» | Test črpalk Maxi-Jet MJ 750, Hydor LS 20 in Hydor LS 30 (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 9187 (6899) | Jackass |
» | Vodna črpalkaOddelek: Kaj kupiti | 2568 (1969) | Tic |
» | vodno hlajenje (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4132 (3507) | upirna |
» | Kje kupit stvari za vodno hlajenje?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2753 (2003) | Eddy |