Forum » Igre » Tehnika vožnje za rally colin
Tehnika vožnje za rally colin

kanabis ::
Mene pa zanima kako se pravilno vozi rally, kje uporabljati samo zavoro da ti lepo zadek malček nese ter kje ročno!!
To mi dela največ problemov sama tehnika!
To mi dela največ problemov sama tehnika!

KTr1sk ::
A misliš Colin Mcrae Rally3 ? Ja je kr težko vozit, a uporabljaš volan? Jz uporabljam (pr colin3) ročno samo pri ostrih ovinkih, drgače pa misilim, da z zavoro lahko lepše izpelješ ovinek, je pa colin3 nekako mi bolj realističen, ampak, ko ga se navadiš je vredi. Najboljši avto mi je pa Citroen Xsara (ima samo sprednji pogon), smotan je pa to, da v Championship imaš samo Focusa na razpolago :(
P.S. Imate kode oz, jz jih imam, če jih rabite, samo prej poglejte katero številko imate pri odklepu kode (Options/Secrets/Code Entry Menu)
lp
P.S. Imate kode oz, jz jih imam, če jih rabite, samo prej poglejte katero številko imate pri odklepu kode (Options/Secrets/Code Entry Menu)
lp

Kriko ::
Oj!
Ja ja za trojko sem mislu seveda. No vožnja kot sama je meni odlična saj je po moje kontrola avta res dobra! Za zdaj vozim z tipkovnico, imam pa volan samo ga še nisem prikluču. Sem pa pri dvojki in drugih rallyjih imel vedno probleme z volanom, saj se ne da tako hitro odreagirat kot z tipkovnico, je pa drugače za hitre ovinke milina volan! No mogoče se bo pri trijki obneslo bolje, imam pa drugače Thrustmaster Ferrari volan!
Ja ja za trojko sem mislu seveda. No vožnja kot sama je meni odlična saj je po moje kontrola avta res dobra! Za zdaj vozim z tipkovnico, imam pa volan samo ga še nisem prikluču. Sem pa pri dvojki in drugih rallyjih imel vedno probleme z volanom, saj se ne da tako hitro odreagirat kot z tipkovnico, je pa drugače za hitre ovinke milina volan! No mogoče se bo pri trijki obneslo bolje, imam pa drugače Thrustmaster Ferrari volan!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Colin McRae Rally 3 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 11070 (2295) | opeter |
» | Dirt 3 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 17938 (4516) | Buggy |
» | Dobra Rally igra?Oddelek: Igre | 4880 (3845) | opeter |
» | Richard Burns Rally je med nami (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 11641 (6670) | mzidy |
» | Colin 4 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 9351 (6530) | PrimozR |