Forum » Operacijski sistemi » Moj LiteStep #2 (ful hudo :))
Moj LiteStep #2 (ful hudo :))
Fury ::
Evo rezultat totalnega modanja ene obstojece teme .. ene 3 dni dela... in potem se odpravljanje bugov ... deluje 100% v redu in ni nobenih problemov da bi se ti v spilih pojavljale zadeve cez spil.. kar je znan problem z litestepom drugace.. tukaj je narejeno vse tako da ni nobenih problemov sploh.. tudi s counter-strikom, ki jih drugace najvec dela, ni nobenih ...
Kaj si mislite? :)
Kaj si mislite? :)
- zavaroval slike: Ziga Dolhar ()
Highlag ::
Mislim da vidiš precej bolje od mene
Teli napisi so mikronski. Kolk velik ekran pa uporabljaš?
Zgleda drugače kar u-redu mogoče je vse preveč modro oziroma premal kontrastno.
Teli napisi so mikronski. Kolk velik ekran pa uporabljaš?
Zgleda drugače kar u-redu mogoče je vse preveč modro oziroma premal kontrastno.
imam 19" monitor in 1024 resolucijo .. tko da je kr ql :) drgac pa je namenoma tko nekontrastno, ker ne maram kontrastov => pece v oci :)
root987 ::
Zelo lepo! To, da ni kotrastov je samo še ena pohvala! Čeprav eno barvo, ki se ujema z svetlo modro, bi bilo pa še lepo nastaviti.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
Saj je res dobro. Morda velikost malenkost premala, a ker domnevam da to še ni Final, ni kaj glede tega skrbeti.
--- George Orwell
--- George Orwell
Tr0n ::
S tem sem se jaz tudi vcasih igral. Mogoce je moj minimalisticen theme se kje na kaki litestep strani :).
Ampak v bistvu je shell na case buggy, zato sem zdaj spet nazaj na good 'ol window style :).
Ampak v bistvu je shell na case buggy, zato sem zdaj spet nazaj na good 'ol window style :).
To je res, najbolj stabilno. Pa vedno vse dela. Po vecini...
--- George Orwell
--- George Orwell
jest sem poskrbel za temeljit debugging, ki je se v postopku. prej sem uporabljal eno temo, ki mi je bla FUUL usec ampak se je skos vse sesuvalo pa skos spile je skakalo pa tko.. pa sem popizdil in zdej mam tole. v NOBENEM spilu (se CS ne) ne vidis skos teme, ne povzroca slowdownov s 3dmarkom in podobnimi zadevami, nobenih problemom z z-orderjem, nic se ni sesulo niti mal ze 1 teden.
sesuje se edino ce 3x stisnes ctrl+r (recycle) FUL HITRO :)
pa meni se vcasih na napacnem mestu pokaze (ne ob cursorju), ampak se to samo ko se mi kak spil sesede :)
drugace pa za1x ni drugih problemov.
sesuje se edino ce 3x stisnes ctrl+r (recycle) FUL HITRO :)
pa meni se vcasih na napacnem mestu pokaze (ne ob cursorju), ampak se to samo ko se mi kak spil sesede :)
drugace pa za1x ni drugih problemov.
naj povem se to: zadeva je narejena za 1024x768 in se dobro vidi samo na 19" in vec monitorjih :) drugje je PREMALO vsaj za moje pojme :)
kok vas ma 19" in 1024? pomoje ne dost. ce mate povejte pa vam dam ce hocte :P
kok vas ma 19" in 1024? pomoje ne dost. ce mate povejte pa vam dam ce hocte :P
jRk0 ::
na 15 in 1024 sem jo stestiral in se da met, ampak so meniji zlo premali pa meni s taski tudi, se skoraj nic ne da prebrat normalno...
skoda:(
skoda:(
You fuck up once, you loose two teeth.
kihc ::
Samo na resoluciji 1024 na 15'' monitorju, ali tudi na 17''?
Drugače mi je stvar zelo všeč, imam nekaj podobnega že narejenega le da veliko bolj primitivno. (zgornja vrstica je WinBar, na desni strani pa imam kar eno mapo, ki je vedno odprta (če je ponesreči ne zaprem seveda)
LP
Drugače mi je stvar zelo všeč, imam nekaj podobnega že narejenega le da veliko bolj primitivno. (zgornja vrstica je WinBar, na desni strani pa imam kar eno mapo, ki je vedno odprta (če je ponesreči ne zaprem seveda)
LP
mat3jc3k ::
Ej Fury!
Dej mi poslji to temo.
Imam namrec 19'' palčnika
Pa zameni mi background na ''telebajske''
Plis poslji na:
mat3jc3k@volja.net
Dej mi poslji to temo.
Imam namrec 19'' palčnika
Pa zameni mi background na ''telebajske''
Plis poslji na:
mat3jc3k@volja.net
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Need For Speed: Most Wanted (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Igre | 57696 (3889) | mtosev |
» | 17" lcd vs. 19" lcd - bistvene razlike?Oddelek: Zvok in slika | 2371 (1858) | Grey |
» | kateri 19' crt monitorOddelek: Kaj kupiti | 2044 (1565) | Matev |
» | Zakaj vsi tako kritizirate....Oddelek: Strojna oprema | 2142 (1412) | nodes |
» | UNREAL 2 The Awakening (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 9140 (6055) | vander |