Forum » Problemi človeštva » Štetje stolčkov
Štetje stolčkov
MrStein ::
"Pri tem pa je, zanimivo, Marusič [rektor Univerze na Primorskem] dodatno zaposlen še na Pedagoški fakulteti v Ljubljani in Inštitutu za matematiko in fiziko."
A je kje kaka tabela takih javnih osebnosti z navedenim številom stolčkov, ki "jih grejejo"?
A je kje kaka tabela takih javnih osebnosti z navedenim številom stolčkov, ki "jih grejejo"?
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
noraguta ::
Ni javna osebnost, naj ni bil raziskovalwc. A je dobr v svojem fohu pa ne vem. Ampak bit rektor pa imet še dve profesure je pa precej supermenska.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!
Smurf ::
To ni se nic, pred leti sem videl, da je nek profesor na Ekonomski fakulteti, vodil 35 predmetov :>.
BivšiUser2 ::
Zakaj pa nebi mogli greti x stolčkov? Pač če sem jim da, kar naj. Večji problem je, ko ljudje grejejo javne & zasebne stolčke hkrati.
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.
MrStein ::
BivšiUser2 je izjavil:
Zakaj pa nebi mogli greti x stolčkov?
Nihče ni rekel, da ne morejo.
Tema je o "kje te podatke najdemo, po možnosti v urejeni obliki".
Motiti se je človeško.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prepoved o pisanju zakoncev Login (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 55889 (42731) | poweroff |
» | Odnos profesorjev...ponovno sem presenečenOddelek: Loža | 3651 (2499) | jalovec09 |
» | Facebook z rekodnim dobičkomOddelek: Novice / Rezultati | 20092 (15687) | alexz |