» »

Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2

Temo vidijo: vsi
««
14 / 38
»»

oo7 ::

Ja saj dvoma ni bilo ali bo GOTY šel k GOW ali RDR 2. Ti dve igri letos izstopata iz konkurence.

YesMan ::

Mato989 je izjavil:

YesMan samo to bom rekel lep review in pa ena stvar

Omenil si moj najljubsi rpg ever.... Gothic 2


Tudi meni je ena najboljših iger vseh časov.



oo7 je izjavil:

@YesMan potem bo težka odločitev za GOTY 2018 igri GOW si dal enako oceno:D

YesMan je izjavil:

Gladko 10/10. To sicer ne pomeni, da je igra perfektna, ampak da je skupek tistih dobrih elementov res tako odličen, da gladko zasenči tistih par 'cak', katere bi lahko kritiziral; npr. to, da Kratos vedno ko brcne lanc da 'odklene' bližnjico, splezi tudi po njem, ampak to je že res dlakocepstvo :P

V glavnem ena najboljših avantur, ki sem jih kdaj igral in izkušnja, za katero menim, da bi jo moral prav vsak doživeti.


Hja, tu maš zdaj. God of War je dobil nagrado, kar pa je tudi prav. Ampak jaz osebno imam letos 2 igri leta, pa naj bo kar bo :P Preprosto nemogoče se je odločiti. Vsaka od teh dveh izstopa na svoj način.

oo7 ::

Pomeni, da je bilo kar dobro leto pri samem vrhu če sta kar dve taki igri :)

Mato989 ::

Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

BivšiUser2 ::

kaj zna točno kako skonektat rdr2 in companion app, ker mi pač ne prime. Piše "Invalid language". Konzola (in špil) je default nemščina.
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.

yayo ::

kaj točno dela companion app?

BivšiUser2 ::

kao nek interface za social/explorer stuff. kakšen pristop priporočate pri multiplayerju? sem danes sprobal in totalno bil zaklan,matchmaking pa me je matchal z praktično highest level playerji.

+špila kdo na x1?
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.

Zgodovina sprememb…

YesMan ::

BivšiUser2 je izjavil:

kao nek interface za social/explorer stuff. kakšen pristop priporočate pri multiplayerju? sem danes sprobal in totalno bil zaklan,matchmaking pa me je matchal z praktično highest level playerji.

+špila kdo na x1?


Ni nekega posebnega pristopa, delaj pač, kar ti je zabavno. Dobro pa je, da se najprej fokusiraš na tistih par story misij. Zdaj so malo popravli ekonomijo tako, da se denar da dobiti kar hitro.

Level nima veze, drugi so bili verjetno boljši, ker so imeli boljše orožje in ker so pač boljše igrali. Čimprej si kupi še kak bolt action rifle (za razdaljo) in šrotarco (da maš za na blizu), potem pa nima več veze kaki level je kdo pa koliko denarja ima. Špil vbistvu skoraj da nima nekega "power curve-a", večina je samo kozmetika in udobnost in skill seveda. S tem, da tudi skill nima ne vem kako velike veze, dokler ne pridejo no aim assist serverji.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: YesMan ()

yayo ::

V močvirju okoli Saint Denisa sem srečal težko otovorjenega konja brez lastnika, ki pohaja naokoli, ne morem ga ulovit s lasom in niti pomiriti. Se komu svita, če je to kak random encounter ali so mu enostavno aligatorji pojedli gospodarja?

oo7 ::

Red Dead Online might be getting a new mode called Gun Rush

https://www.vg247.com/2018/12/09/red-de...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: oo7 ()

kitl76 ::

Super. Tole je prva igra po dolgem času, da jo igram online. No razen seveda CS-a.

yayo ::

jao jao jao... (Jeremija iz starega dobrega - prvih 100 številk, ko sta strip še delala v tandemu Magnus&Bunker - Alana Forda) Celo uro skušal ujeti legendarnega jesetra iz močvirja nad Saint Denisom pa sta mi palca skoraj odpadla od drkanja analog stickov. Štirikrat mi je laks počil, vmes ujel enega velikana, ki pa ni bil legendary. ;((
Drugače ima PS RDR2 theme dobro muziko. :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: yayo ()

yayo ::

To je bilo včeraj, sedaj sem legendarnega ujel iz prve >:D Cela umetnost je bila v tem, da sem se moral naučiti "bremzati" laks postopoma z desnim stickom.

kitl76 ::

Meni ga ni uspelo ujeti mi je pa ga je pa hčera ujela v prvem poskusu..:))

Gregex ::

Končal zgodbo. Za prste obliznit igra, edino malo preveč je jahanja v prazno oz. včasih traja predolgo od misije do misije. Dialogi top notch, glasba vrhunska in vse ostalo tudi, je pa GOW zasluženo GOTY, tudi sam sem nekako bolj užival v GOW čeprav za nianso morda.

Zdaj pa igram online. Kako najhitreje do denarja? Ker vsaka misija od strangerja mi prinese borih 10$. Ma drgač se bo pa počasi daleč prišlo, če ne gre hitreje. :D

oo7 ::

Gregex je izjavil:



Zdaj pa igram online. Kako najhitreje do denarja? Ker vsaka misija od strangerja mi prinese borih 10$. Ma drgač se bo pa počasi daleč prišlo, če ne gre hitreje. :D


How to Make Money in Red Dead Online

https://www.ign.com/wikis/red-dead-rede...

yayo ::

Gregex je izjavil:

Končal zgodbo. Za prste obliznit igra, edino malo preveč je jahanja v prazno oz. včasih traja predolgo od misije do misije. :D

jaz veliko jaham v pričakovanju kakega zanimivejšega random srečanja, pa se žal zgodi bolj redko. Vem, da so v igri "velikonočna jajca" kot npr. srečanje z vampirjem in z duhovi ampak mi do sedaj ni uspelo nobenega videt. Morda igra preveč skriva indice, en vampirski grafit sem čisto slučajno našel, pa je bil na takem random mestu, da si kar mislim kako pikolovsko bi moral pregledat cel Saint Denis za najti ostale... Kukanje v walkthrough pa ubije vso zabavo, žal.

Gregex ::

Še koga meče ven iz online? Ne morem nrdit ene misije. Vedno alert, you have been disconnected due to error on rockstar servers, zdej pa niti not ne morem, cannot connect.

oo7 ::

Red Dead Redemption 2 - The Highest Rated Game on PlayStation(R)4 and Xbox One

YesMan ::

Gregex je izjavil:

Še koga meče ven iz online? Ne morem nrdit ene misije. Vedno alert, you have been disconnected due to error on rockstar servers, zdej pa niti not ne morem, cannot connect.


Včeraj so imeli neke probleme skozi cel dan, poskusi danes še enkrat. Kaj se pa denarja tiče, pa jaz delam vse mešano; malo stranger misij (včasih sam, včasih v skupini z drugimi), malo lovim, malo igram dirke in showdown-e. Sploh showdowni se splačajo, če si dober oz. si med top 3 vsako rundo (če si med TOP 3, se da dobit ~20$ na tekmo, ki traja samo par minut).

Drugače pa Online je tak-tak. Kar veliko elementov, ki so naredili single player tako dober in unikaten, so odstranili. Pravtako še je obilo hroščev, splošno pomanjkanje vsebine, problemov s povezavo in nobenih kazni za grieferje. Igri sicer pravijo "beta", ampak glede na to, da so že mikrotransakcije na voljo, ne vem, če je to ravno beta.

Je pa tudi nekaj za pohvaliti: Atmosfera, vizualnost, zvočna dovršenost ter unikaten svet so še vedno tu iz single player-ja. Popravke mečejo ven hitro, ekonomijo so optimizirali (na začetku je bilo katastrofalno) ter povrnili stroške, tiste ki igramo so "nagradili" že 2x z denarjem in gold bar-i. Upam, da se bodo še naprej trudili in da ne bodo z ekscesivnimi mikrotransakcijami vse pokvarili (zaenkrat ni prehudo, saj nimajo igralci ki plačajo neke prednosti).

Ne vem, meni osebno je kar zabavno/sproščujoče igrati kako uro ali dve na dan in malo grind-ati na easy. Zaenkrat sem si nakupil nekaj orožja (pumparco, bolt-action riflo) in ga malo kostumiziral, potem še nekaj novih cot, nadgradil kamp itd. Nisem še se pripravljen ločiti od špila in preiti na drugega. Dobri kavbojski, ne-fantazijski špili so preredki, da jih ne bi "zaužil" do konca :D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: YesMan ()

Tr0n ::

PC leak or fake? :)

oo7 ::

S tem se pa nikoli nisem ukvarjal na PS4 z resolucijo tako, da niti ne vem ali imajo druge igre na PS4 tudi resolucijo za nastavit ?

Tr0n ::

Heh ne, nimajo.

Gr8t ::

NI TREBA BRATI, ČE ŠE NISTE OBRNILI
Včeraj pa skoraj bolje da ne bi igral. Sem na začetku 8. chapterja, pa sem šel pred koncem naredit še stranske misije.
Sem pa hitro ugotovil, da jih je najbolje dokler je Arthur še živ, sam sem ene 3 pustil. Ampak kdo bi vedel kdaj se začne zadnja misija.
Zalomilo se mi je pa pri zadnji od artista. Ko se misija konča, te začnejo loviti policaji. En čas me lovijo po mestu dokler mi ne ubijejo konja, potem zbežim peš, lutam po mapi dokler ne najdem enega voza s katerim se pripeljem nazaj v mesto po sedlo. Tam bežim s sedlom v rokah, ampak me ubijejo. Sicer je pa še najbolje se pustiti ubiti, ker potem se ti zraven spawna en random konj. Brez konja si namreč v tej igri mrzel.
Potem sem šel še enkrat zbirat posterje v Rhodes za whita in blacka (ne vem zakaj, to misijo sem že delal in se tudi spomnim, da sem jima prinesel vseh 5 posterjev). Enega na konju sem moral ubiti in potem je nastal "all hell broke loose", policaji v mestu na vsakem koraku, tako da sem moral opustit misijo.
Zdaj sem wanted za $265 v celem Lemoyne, igram pa z John Marstonom, ki je en navaden revež, tako da ne morem plačati globe na pošti. Če imaš $20 je že veliko, ampak sem jih zapravil za horse revival, čeprav je konj vmes že umrl. V glavnem, sedaj lahko samo upam, da bo John postal vsaj malo negativec, ker $300 ne bo zaslužil s kidanjem gnoja.
Igram pa uro in pol do dve uri na dan, v povprečju 3 dni na teden, zato jo bom igral cela dva meseca.

Eno vprašanje, sem hotel preverit koliko časa rabiš od nekje Strawberry do Saint Denis, kar je skoraj cela dolžina mape, ampak se mi konj takoj utrudi. Verjetno rabim hrano zanj? Ampak brez denarja bo to težko.
Bi pa rekel da rabiš nekje 20min s srednje hitrim tekom konja, polnega šprinta itak ni zmožen toliko časa.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Gr8t ()

kitl76 ::

Zakaj si ne poslužuješ za daljše razdalje vlaka ali pa kočij?

Gr8t ::

Saj sem se vedno spraševal, če kaj takega obstaja. Oz. za vlak sem videl, da lahko kupiš vozovnico, ampak med igranjem potem nisem nikoli pomislil nanj.
Drugače med glavnimi misijami nikoli ni problem, da bi bila predolga razdalja od ene do druge, do stranskih sem pa tudi vedno prišel v roku 5min. V bistvu se šele v 7. chapterju odpre večji del zemljevida.

kitl76 ::

Jaz sem na koncu samo še vlak in kočije uporabljal za daljše razdalje, ker se mi enostavno ni dalo več jahati v tri dni.

yayo ::

ampak, če ne jahaš verjetno ne doživiš vse random encounterje pa srečanja s strangerji...

kitl76 ::

Uh do konca 6 chapterja doživiš marsi kaj :))

yayo ::

Včeraj sem začel petega...

kitl76 ::

Jaz pa jutri začnem RDR 1 :)

yayo ::

jaz sem ga končal pred leti :P

oo7 ::

kitl76 je izjavil:

Jaz pa jutri začnem RDR 1 :)


Bi moral ravno obratno. Mogoče ti grafika ne bo najbolj všeč.

kitl76 ::

Glede kar sem videl na youtube je kar sprejemljiva grafika sam špil me pa ne skrbi, da ne bi bil dober.

YesMan ::

Top 10 iger z najboljšo grafiko in tehnologijo 2018:



RDR2 pričakovano št. 1 :P

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: YesMan ()

Tr0n ::

YesMan ::

Kaj natanko ima gotypicks.com veze s tem, kaj sem jaz objavil? Video obravnava tehnične dosežke letošnjih iger in ne igre leta.

BivšiUser2 ::

Ima kdo željo po kreiranja tolpe na X1? V zadnjih dneh precej špilam Online in mi je uspelo narediti nekaj preboja, trenutno zasledujem tole https://www.ign.com/wikis/red-dead-rede... repetirko, me pa še vedno zanima če je kje kak aiming guide, ker ne verjamem, da me nekdo trenutek, ko se srečava izza ovinka, s prve headshot-a če nima ravno shotguna. Preseneča me, da nikakor ne pridem v tisti battle royale mode. Večinoma igra Most Wanted, Name your weapon (shotgun abuse) pa Team Variante.
Kako pa je z online misijami? Sem končal tisto z vlakom in sedaj nimam nobene več.

oo7 je izjavil:

kitl76 je izjavil:

Jaz pa jutri začnem RDR 1 :)


Bi moral ravno obratno. Mogoče ti grafika ne bo najbolj všeč.

Mah fajn je špilat kronološko, ne pa v release order. Mogoče je še 1ka boljša, ker je špil, kot špil in ne neki realni western simulation, kot 2ka.
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.

kitl76 ::

Itak verzija iz CD keys ne dela tako, da jo čakam iz ebay "fizični plošček" Zdaj na X1 igram v tretje GTA V:)) Verjeli ali ne kupil jo že 3x.

yayo ::

zaključil včeraj dve-tri stranske naloge: starega veterana z amputirano nogo mi je bilo škoda, tip mi je še konja pustil, in ko sem ga vzel s seboj sem celo pridobil honor. Potem tista zgodba s praznovernimi, bolehnimi rednecki in šamanom, haha. Ugotovil sem tudi kaj se je zgodilo z Nikolo Teslo, upam, da bom tudi "sina" srečal slejkoprej. Zvečer grem v lov na vampirja, Sadie naj kar čaka, da rešiva Marstona. Pa krater od meteorita sem našel, pa barako v katero je treščil kos, pa še in še... Pa Arthur ima maximum honor in ga kar vest peče kakšen človek je bil. Le ono kurčevo steelhead postrv nikakor, da nsjdem, sami muskiji mi prijemajo, goddamit!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: yayo ()

oo7 ::

HOW HISTORICALLY ACCURATE IS RED DEAD REDEMPTION 2?

https://www.ign.com/articles/2018/12/24...

Mato989 ::

Danes dobil za bozicka rdr2
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Vazelin ::

Dobro darilo.:D Si že počohal konja za jajca?

Jaz moram še GTA5 dokončati :P Sedaj sem pri eni cisterni

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Vazelin ()

kitl76 ::

Mato989 je izjavil:

Danes dobil za bozicka rdr2



Res lepo darilo sem ti, kar fovš, da sem že igro dokončal.

Mato989 ::

kitl76 je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Danes dobil za bozicka rdr2



Res lepo darilo sem ti, kar fovš, da sem že igro dokončal.


Jap samo sem si za bozicka sam sebi proja kupil za 300 ojrov v big bangu pa god of war tak da prvo tisto pa da se sploh navadim na kobtrole pol pa rdr2 enkrat kasneje... Ampak komaj cakam ja
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Mato989 ::

Ok nisem se mogel upret, pa sem zaštartal, ampak tole je polom za kontroliranje.... sem mislil da je God of War slabo za mene ki sem vedno igral samo PC, ampak tale RDR2 pa je O MOJ BOG... prvič sem že failal volkove na konju... ah ja.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

kitl76 ::

Lej en nasvet itak imaš automatic aim, kar pomeni nameri in ustreli in zopet nameri in ustreli. Jaz sem tega v začetku tudi nisem vedel pa sem nameril in ročno iskal tarčo, kar seveda ne gre oziroma gre expertom. Zato uporabljaj sistem nameri ustreli in nameri ustreli je simpel kot pasulj.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: kitl76 ()

Mato989 ::

kitl76 je izjavil:

Lej en nasvet itak imaš automatic aim, kar pomeni nameri in ustreli in zopet nameri in ustreli. Jaz sem tega v začetku tudi nisem vedel pa sem nameril in ročno iskal tarčo, kar seveda ne gre oziroma gre expertom. Zato uporabljaj sistem nameri ustreli in nameri ustreli je simpel kot pasulj.


Nisem zdaj na ps4 ampak je tole auto on? Ker meni se je zdelo da ko sem stiskal ali držal L2 mi je včasih aimalo včasih ne =)
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

yayo ::

RDR2 interaktivna mapa vseh lokacij - pa lahko igrate še pol leta :))
Drugače: fuacking cave hermit... (kmikeni spoiler)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: yayo ()

thundercat ::

Kupim rdr2 če se je kdo že naveličal....
Thundercat
««
14 / 38
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Grand Theft Auto VI (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Igre
47188162 (1566) Gagatronix
»

Red Dead Redemption 3

Oddelek: Igre
423867 (862) DejchSLO
»

Red Dead Redemption (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
9820734 (2128) meho7
»

Najboljše igre tega desetletja ? (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
6211818 (9864) jype
»

Nakup PS4 Pro. Kdaj?

Oddelek: Kaj kupiti
387458 (5614) Bye

Več podobnih tem