Forum » Izdelava spletišč » Pick and Place
Pick and Place
TheBlueOne ::
Pozdravljeni,
kaj lahko priporocate za Pick and Place kodiranje? Imam en manjsi domac projekt in ne vem kje se ga naj lotim. Strani nisem kodiral ze kaksno desetletje in me zanima, ce me lahko malo umerite.
Stvar bi delovala nekako tako, da uporabnik lahko vzame obliko ter jo odlozi na "platno". Jaz bi rad pridobil informacijo kaj je odlozil ter Koordinate.
Hvala...
kaj lahko priporocate za Pick and Place kodiranje? Imam en manjsi domac projekt in ne vem kje se ga naj lotim. Strani nisem kodiral ze kaksno desetletje in me zanima, ce me lahko malo umerite.
Stvar bi delovala nekako tako, da uporabnik lahko vzame obliko ter jo odlozi na "platno". Jaz bi rad pridobil informacijo kaj je odlozil ter Koordinate.
Hvala...
Bob Rock ::
Ce mislis drag and drop ti lahko mogoce to za zacetek pomaga: http://jsfiddle.net/davidThomas/DGbT3/
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vmesno poročilo: pilota Boeinga 737 Max sledila navodilom in urjenju (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 23725 (18974) | fikus_ |
» | Ubuntu in Windows 7 dual bootOddelek: Pomoč in nasveti | 5687 (4756) | borča |
» | Akvarij in voda v njemOddelek: Loža | 13130 (12513) | levaky |