Forum » Izdelava spletišč » Meta opis v googlu
Meta opis v googlu
Dr.S ::
Naša stran mojaxis.si je narejena v WP-ju.
Za optimizacijo (SEO) uporabljamo Yoast SEO plugin.
Vendar pa je nekaj narobe saj v iskalnikih ne izpiše željenega meta opisa (description), kot ga prikaže plugin, ko urejamo stran.
Prebrskal sem kaj nekaj forumov in mislim, da je težava nekje v temi simplify.
Vendar ne vem in ne najdem kje.
Pomoč?
Za optimizacijo (SEO) uporabljamo Yoast SEO plugin.
Vendar pa je nekaj narobe saj v iskalnikih ne izpiše željenega meta opisa (description), kot ga prikaže plugin, ko urejamo stran.
Prebrskal sem kaj nekaj forumov in mislim, da je težava nekje v temi simplify.
Vendar ne vem in ne najdem kje.
Pomoč?
- spremenilo: Dr.S ()
bluefish ::
Če že delaš shameless promocijo, vsaj pravilno prilepi povezavo. Pomaga tudi pri SEO.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
am-on ::
Google se sam odloči, ali bo prikazal tvoj meta opis, ali bo sestavil nekaj svojega. V kodi nimaš ničesar narobe, lahko le malo obrneš besede pri opisu in upaš, da bo tokrat Google vzel tvoj opis.
Dr.S ::
Koliko časa pa google rabi, da popravi-osveži nove zapise?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Dr.S ()
alen1 ::
Pozdravljeni.
Da ne odpiram nove teme bom vprašal kar tukaj.
Imam Wordpress stran in preglogo SmartMag. Problem nastane pri optimizaciji. Uporabljam Yoast SEO.
Prvi problem je, ker je prva stran fiksna in narejena s page builder-jem. Posledica tega je, da Yoast ne dobi podatkov, ki bi jih lahko prebral. Kako to rešiti?
Naslednja zadeva je google indeksiranje. Če napišem v Google ime strani sicer najde vendar brez "sitelinks". Se pravi je naslov in meta opis, ki sem ga napisal v SEO.
Če napiše naslov in dodam domeno "si" mi najde stran s "sitelinks" in opisom kot title pa je v googlu vidna domena strani in ne naslov strani. Ne vem kako bi to rešil ker ne vem iz kje mi to pobira.
Hvala
Da ne odpiram nove teme bom vprašal kar tukaj.
Imam Wordpress stran in preglogo SmartMag. Problem nastane pri optimizaciji. Uporabljam Yoast SEO.
Prvi problem je, ker je prva stran fiksna in narejena s page builder-jem. Posledica tega je, da Yoast ne dobi podatkov, ki bi jih lahko prebral. Kako to rešiti?
Naslednja zadeva je google indeksiranje. Če napišem v Google ime strani sicer najde vendar brez "sitelinks". Se pravi je naslov in meta opis, ki sem ga napisal v SEO.
Če napiše naslov in dodam domeno "si" mi najde stran s "sitelinks" in opisom kot title pa je v googlu vidna domena strani in ne naslov strani. Ne vem kako bi to rešil ker ne vem iz kje mi to pobira.
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ima bolnišnica Izola problem z razumevanjem delovanja interneta? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 27361 (20316) | MMKK |
» | WordPress 5.0Oddelek: Izdelava spletišč | 3114 (2389) | Netrunner |
» | Google nas ne prikaže v iskalnikuOddelek: Izdelava spletišč | 3536 (1927) | neoserv |
» | Pomoč pri optimizaciji!Oddelek: Izdelava spletišč | 4024 (3423) | Housy |
» | Cena manjše spletne trgovineOddelek: Izdelava spletišč | 17912 (16784) | Spy |