Forum » Pomoč in nasveti » Tovarniške nastavitve
Tovarniške nastavitve
rusjan9780 ::
Pozdravljeni. Problem je sledeč. Včeraj sem pač hotela povrniti prenosnik na tovarniške nastavitve, ker mi pač štopa in mislim, da je tudi virusov polno. Vendar mi prenosnika ni uspelo povrniti na tov. Nastavitve in sedaj mi ne odpre več začetne strani in mi stalno napiše analiziranje vašega prenosnika tudi ko ga izklopim je isto tudi osvežiti ga ne morem ker mi napiše da je disk zaklenjen. Kako najrešim problem, če ga sploh lahko.
- polepsal: bluefish ()
Mare2 ::
Naredi si Windows 10 USB rescue. Od tam imaš več možnosti.
Če ga nimaš, lahko to narediš pri prijatelju -ici. :)
Če ga nimaš, lahko to narediš pri prijatelju -ici. :)
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mare2 ()
Evolve ::
Če je na prenosniku windows 10, si potegni dol tole klinki na prenesi orodje.
Izbereš 32 ali 64 bit in počakaš da zadeva steče.
Vstaviš v prenosnik in poženeš frišno namestitev. Kjer te vpraša za cd-kjuč klikneš da ključa nimaš. Aktivacija bo samodejna, ko se priklopiš na internet.
Izbereš 32 ali 64 bit in počakaš da zadeva steče.
Vstaviš v prenosnik in poženeš frišno namestitev. Kjer te vpraša za cd-kjuč klikneš da ključa nimaš. Aktivacija bo samodejna, ko se priklopiš na internet.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Evolve ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [Windows 10] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 139 140 141 142 )Oddelek: Operacijski sistemi | 1407949 (19776) | tetriandoch |
» | Kateri operacijski sistem uporabljate? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 8373 (5370) | Poldi112 |
» | Apple priznal težave s tipkovnicami za MacBook (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 17204 (14275) | poweroff |
» | Nov HP laptop brez podpore za Windows 7? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 12299 (10092) | krneki0001 |
» | Asus prenosnik in Win 10 zagonOddelek: Programska oprema | 1528 (1398) | max00slo |