Forum » Pomoč in nasveti » Clone disk preko usb
Clone disk preko usb
mat11 ::
Ali lahko naredim clone diska, tako da imam tistega na katerega bi skopiral , priklopljen preko usb-ja?
mat
Evolve ::
Seveda.
Vedi pa da bo postopek bistveno daljši, kot pa če to delaš preko sata vodil.
Če že moraš preko usb-ja, imej obratno (v računalniku disk na katerega se klonira in na usb disk iz katerega se klonira)
Vedi pa da bo postopek bistveno daljši, kot pa če to delaš preko sata vodil.
Če že moraš preko usb-ja, imej obratno (v računalniku disk na katerega se klonira in na usb disk iz katerega se klonira)
Mi je jasno da bo počasneje. V prenosniku je samo en sata priključek, če priklopim novega se verjetno ne bo naložil OS ??
mat
Moram danes narediti. Mi ravno hčerka prinaša njen prenosnik. Sem ji že predlagal da bi ji kupil ta adapter pa pravi da ima en hd dovolj.
mat
Se mi ne da. ;)
Bom pogledal če ima njen prenosnik možnost boota iz USBja, potem bi mogoče lahko tako naredil. Ga bom pustil čez noč pa naj melje. Me je pa presenetilo ohišje za prenosni disk(USB3), SSD mi po benchih dela okoli 300 branja.
Aja, prenosnik je Asus K53E.
Bom pogledal če ima njen prenosnik možnost boota iz USBja, potem bi mogoče lahko tako naredil. Ga bom pustil čez noč pa naj melje. Me je pa presenetilo ohišje za prenosni disk(USB3), SSD mi po benchih dela okoli 300 branja.
Aja, prenosnik je Asus K53E.
mat
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mat11 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nujno iščem driverOddelek: Pomoč in nasveti | 2811 (1611) | zuz3k |
» | Kopiranje z HDD na HDDOddelek: Pomoč in nasveti | 1759 (1641) | Mavrik |
» | SSD vgrajen, kaj pa zdaj? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 22177 (14886) | MrStein |
» | "ghost" image ali inštalacija iz USB?Oddelek: Operacijski sistemi | 2340 (1960) | Hayabusa |
» | laptopu crknil cdrom. kako formatirat/naložit nov sistem?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1779 (1502) | Voluharr |