Forum » Kaj kupiti » RAM CAS2 vs. CAS3
RAM CAS2 vs. CAS3
Poglavarcek ::
Zanima me, a se splaša dat 2 jurja več za CAS2 RAM al ne. Kaj pridobim? Hvala vsem za odgovor!
asPeteR ::
Hitrost!
Razlika je kar očitna (vsaj v benchmarkih:))). Se pa sigurno splača.
Fora je da se ti poveča prepustnost CPU-RAM vodilu. Iz tega sledi, da zadeve deljujejo hitreje,....
Ne pozabi vklopiti te funkcije v BIOS-u.
In še to nikar ne mešaj ramov CAS3 ter CAS2.
Razlika je kar očitna (vsaj v benchmarkih:))). Se pa sigurno splača.
Fora je da se ti poveča prepustnost CPU-RAM vodilu. Iz tega sledi, da zadeve deljujejo hitreje,....
Ne pozabi vklopiti te funkcije v BIOS-u.
In še to nikar ne mešaj ramov CAS3 ter CAS2.
Hojne ::
CAS2 je po moje dobra zadeva sam ne vem kok je razlike med 2 in 3. Probaj prej v biosu spremenit na CAS2, men že to hitreje dela. V Sandri mi kaže index za 300-400 več, kar je tud nekaj.
yjj ::
Če boš ram gonil na višji od predpisane frekvence npr:133+xx se vsekakor splača, drugače pa ne
Sumak ::
mene pa se neki zanima, recmo men pise da mam cas3, k pa v biosu dam na cas2 se pa se vedno zbudi..kaj o pomeni, da ka kao "navijes" al sam da avtomaticno ne uposteva 2 in gre na 3?
Oh my God! They KILLED Ke... ahmm... Kenny?
element ::
Splača se plunt tiste 2k za CAS2 ram, še posebi če si navijalc, in boš mogu navijat ram vzporedno z vodilom.
--Switch-- ::
Jst mam se eno vprasanje:kako naj vem kateri ram imam cas2 ali cas3?Kaj mogoce to pise na cipu(rama)?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali je to vse kar zmore moj Računalnik?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2042 (1696) | novi |
» | cas3 - cas2 problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1045 (774) | White666 |
» | Micron RAM cas2?!? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4795 (4169) | XtX |
» | CAS2 or CAS3Oddelek: Pomoč in nasveti | 1097 (993) | JLP |
» | CAS3+CAS2Oddelek: Strojna oprema | 1182 (1042) | miranpozar |