» »

Nakup kitajskih sončnih očal z dioptrijo

Nakup kitajskih sončnih očal z dioptrijo

Siddh ::

Zanima me če je že kdo kupoval očala z dioptrijo s Kitajske? Namreč rad bi kupil poceni sončna očala z dioptrijo pa upam za kak predlog zanesljive spletne strani za nakup.


Kurzweil ::

Samo eno stvar bom rekel. Ne se zajebavat pri vidu, očeh oz. očalah. Tudi če ti bo slučajno uspelo najti relativno točno dioptrijo, moraš vedet da v 99% ima vsako oko druge vrednosti in seveda lahko narediš mimogrede več škode, kot koristi. Jaz vid štejem, kot nekaj kar je največ vrednega v življenju posameznika in zaradi parih € ne bi riskiral vida. Šparaj raje pri piru, cigaretih, hobijih, izletih, koncertih, tekmah in ne vem čemu, samo pri taki stvari ne. Pojdi lepo zdravniku in potem okulistu, da ti uredi res normalna očala in leče, itak ti zavarovalnica precej krije, pod določenimi pogoji.

BorutO ::

Tako je. Jaz sem pred kratkim kupil špegle za 560eur ... Me je skoraj na rit vrglo, ko mi je na koncu povedala ceno za ta očala. Ampak ok, sem jih vseeno vzel. Pri očeh in sluhu se ne zajebavaj. Eno in drugo sta najpomembnejša dela telesa v vsakdanu. Tako, da če delaš v zelo hrupnem območju, ne pojdi notri, če nimaš zaščite (slušalk ali čepov), isto ne reskiraj zanič očala s kar nekimi.
Meni je na optiki izmerila dioptrijo, pol odstopanje iz centra itd ...

Če pa imaš ta očala za na blizu, pa jih brez težav lahko kupiš povsod, mislim, da imajo taka očala na poštah najpogosteje.

Mimo grede, če že nimaš denarja, da bi si jih kupil ... Vseeno pojdi k optiku, pa vprašaj, če ti naredijo brezplačna očala, katera 100% krije zavarovalnica. Tako da so zate popolnoma brezplačne. Je pa res, da bodo to očala zelo slabe kakovosti, ampak še vseeno boljše od kitajske robe, saj ti bo tam vseeno naredil/a vse meritve, tako kot treba. Jaz sem imel ene take. Dobil sem brezplačen okvir in stekla, ki so verjetno iz plstike. Pač, malo penez, malo muzike.

thramos ::

Ja, http://www.zennioptical.com/. Cene se sicer zdijo smešne, ampak smešne so v resnici marže slovenskih preprodajalcev. Kdor pada na "pri XXX se ne špara", bo pač plačal x10. Zagotovila, da so očala oz. storitev bolj kvalitetna in zdrava nimaš nobenega.

Pri oftalmologu narediš pregled (plača ZZZS), dodatno prosiš da ti izmeri še razdaljo med zenicama in imaš vse, kar rabiš za naročilo preko neta. In pa seveda malo spretnosti, da izbereš očala, ki ti bodo pristajala. Enako kot pri optiku, kjer jih lahko preizkušaš seveda ni, ampak se da. Vsi okvirji imajo natančne mere in hitro vidiš kako in kaj - primerjaš z obstočeimi očali. Za sončna pa pri naročilu izbereš zatemnitev (v različnih barvah) stekelc.

Sam sem naročil in dobil že kar nekaj očal. Za sončna recimo tale.

Izvijač ::

Jaz sem jih naročil že kar nekaj iz alija in nimam pripomb,moraš pa poznati svojo dioptrijo itd. v nulo.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

katera sončna očala? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
21957650 (724) del0
»

Očala z dioptrijo iz aliexpressa (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Loža
39380153 (8111) Buggy
»

Naročilnica - Recept za očala (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11829448 (3829) energetik
»

Poceni očala za vid (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9437694 (29736) Dzhimen
»

soncna ocala z dipotrijo problem

Oddelek: Loža
243922 (3380) OwcA

Več podobnih tem