Forum » Loža » Poceni očala za vid
Poceni očala za vid

fikus_ ::
Ali pa do prve optike, kamor peide okulist, izmeri in daš tam delat očala. Podatke pa boš zelo težko izvlekel od njih.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

mirčh ::
Zdravo,
Mene pa zanima, kakšna so ta očala za vid?
Ali obstajajao tudi kakšna za sluh ali kaj podobnega?
Mene pa zanima, kakšna so ta očala za vid?
Ali obstajajao tudi kakšna za sluh ali kaj podobnega?

s1m0n ::
velikBrokoli je izjavil:
Ugodno in hitro... i tata bi, sine. Plačaj privatniku in te bo še isti teden pregledal pa je.
Do naročilnice za očala na recept / pripomoček tam verjetno ne bom prišel...
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: mirčh ()

velikBrokoli ::
Seveda boš, naročiš se na pregled vida in po pregledu zahtevaš rezultate in meritve. To sem že približno petkrat naredil pri random optiku in mu plačal nekih 30€, potem pa na internetu naročil...

s1m0n ::
velikBrokoli je izjavil:
Seveda boš, naročiš se na pregled vida in po pregledu zahtevaš rezultate in meritve. To sem že približno petkrat naredil pri random optiku in mu plačal nekih 30€, potem pa na internetu naročil...
Sem tudi v tej smeri razmišljal ampak težko je pomerit okvir in najti takšnega, ki lepo sede. Pri nas pa mi tudi zavarovalnica krije 200+ ampak treba vseeno prit do pregleda, da dobiš napotnico za pripomoček... Trenutno kar sem klical v okolici 50km krogu je 6 mesecev minimum.

MrStein ::
Trenutno kar sem klical v okolici 50km krogu je 6 mesecev minimum.
Evo, tu imaš temo za pogovoriti se o tem : Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 4.0
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MrStein ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Očala z dioptrijo iz aliexpressa (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 102620 (9731) | bambam20 |
» | Naročilnica - Recept za očala (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 37221 (3537) | poldy_nwx |
» | moje-leceOddelek: Loža | 12555 (4065) | tikitoki |
» | Nakup ugodnih očal z dioptrijo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 23689 (2371) | black ice |
» | Napačna dioptrija za očalaOddelek: Loža | 13090 (11668) | bambam20 |