Forum » Loža » Celjski sejem MOS
Celjski sejem MOS
kosarkar ::
V septembru bo celjski sejem MOS. Kolega me vabi da grem z njim v Celje. Ali se ga splača pogledati?
;-) ::
Odvisno z cim se ukvarjas in kaj te v zivljenju zanima, ce si geek ne hodit. Jaz grem vsako leto na agro in mos zakaj se sam nevem.
vostok_1 ::
Za obrtnike in sledilce trendom je fanj. Geek pa res nima kaj dost tam počet.
Vsekakor pa priporočam, bil kar zadovoljen.
Vsekakor pa priporočam, bil kar zadovoljen.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21
KraitPay ::
Odvisno; če kaj gradiš/prenavljaš, navezuješ stike z ostalimi iz podobne stroke je odlična priložnost. Sam sem šel vsako leto malo pogledat kaj je novega.
Letos bom šel malo bolj resno, ker sva kupila stanovanje in bova pogledala za kakšno poceni ponudbo za okna. Ponavadi so na teh sejmih kar radodarni.
Fajn je pogledat tudi novo "tehniko" ki se na vseh področjih izpopolnjuje. Skratka za nekega računalničarja, ki ne zna prijeti niti izvijača ravno ni, pa čeprav ima notri stojnice tudi telemach, telekom, t2? Skratka popusti so povsod.
Lani so starši kupili za hišo neko "bio" greznico s sejemskim popustom, brezplačno dostavo in montažo. Sta imela predračune od vseh tam, pa sta lahko samo "zmanjševala ceno, dokler je šlo".
Na konec koncu greš lahko tudi na pijačo in hrano ter se dodobra naješ sveže pečenega pujseka, pa take pa to :)
Letos bom šel malo bolj resno, ker sva kupila stanovanje in bova pogledala za kakšno poceni ponudbo za okna. Ponavadi so na teh sejmih kar radodarni.
Fajn je pogledat tudi novo "tehniko" ki se na vseh področjih izpopolnjuje. Skratka za nekega računalničarja, ki ne zna prijeti niti izvijača ravno ni, pa čeprav ima notri stojnice tudi telemach, telekom, t2? Skratka popusti so povsod.
Lani so starši kupili za hišo neko "bio" greznico s sejemskim popustom, brezplačno dostavo in montažo. Sta imela predračune od vseh tam, pa sta lahko samo "zmanjševala ceno, dokler je šlo".
Na konec koncu greš lahko tudi na pijačo in hrano ter se dodobra naješ sveže pečenega pujseka, pa take pa to :)
dj_uro ::
Vsako leto slabše, hodim pa že vsaj 15let... za laika oz za nekoga, ki bo prvic obiskal sejem, bo pa ok in bo nekaj od tega imel/odnesel
vw-klub.si
boss-tech ::
Saj pri teh sejmih je tako, da je dosti stalnih razstavljalcev, nekaj pa se jih menjuje oz so na novo. Tako da ko par let hodiš ni toliko novega. Za prvič pa dosti
kosarkar ::
V spominu imam, da je bil celjski sejem včasih precej večji, sicer pa sem dobil kar sem iskal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Flex paket od Amisa (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 18702 (12839) | berlusconi |
» | Sejem Elektronike v Ljubljani 18-20 marcaOddelek: Novice / Omrežja / internet | 4721 (3386) | Brane2 |
» | Poceni obnovljeni/novi laser tonerji...Oddelek: Kaj kupiti | 3463 (3430) | bond007 |
» | Sodobna elektronika 2003 - poročiloOddelek: Novice / Nova vsebina | 2758 (2758) | Jeebs |
» | Je bil že kdo na celjskem sejmu?, neki me zanimaOddelek: Loža | 1708 (1228) | Tomi |